Jump to content
Dogomania

Spineczka (11 tygodni). W Nowym Domku Wcina Hamburgera:)) (s. 38)

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
Ciotki, jakby sie na razie nikt nie znalazl pewny z domem z wszystkich ogloszen - to mozemy przygarnac na DT na 100%.
Nasze duze domowniki juz maluchy akceptowaly - z tym na pewno nie beda mialy problemu.
A mamy na oku dom wlasciwy - tylko on jeszcze mysli :-)
Z transportem jakos sie da rady.

DT nam na razie nie potrzebny - gdy anielica już definitywnie będzie musiała Spineczkę oddać ( ach Ci nasi TZ-ci) , to ja ją zabiorę do siebie .........więc z DT nie mamy problemu...:)

Szukamy więc dla Spini domku stałego - takiego już na ZAWSZE ,ZAWSZE !!!!!!!!!

Czekamy więc czy domek , który masz na oku.........:lol:

Niech myśli .......:)

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Ciotki, potrzebuję namiarów na osoby zajmujące się adopcją Spineczki.
Ciotka Fusica właśnie do mnie dzwoniła i potrzebuje tych namiarów do
ogłoszeń.

Już :lol:

Masz PM........

Dzięki !!!!!!

Posted

Ciotki, właśnie dzwoniła do mnie Pani w sprawie małego psiaka do adopcji. Zrobiła na mnie dobre wrażenie, więc wysłałam jej Spineczkę. Pani Malgorzata mieszka w Warszawie i miała już kiedyś psiaka znajdkę.
Dysponuje transportem... więc... trzymam kciuki :multi:

Posted

Jak cisza to cisza a potem wszyscy naraz:evil_lol:

Ja też mam prawie domek dla małej, umówiłam się że w środę pokażę zdjęcia. Młode małżeństwo z małą córeczką (7m) i z własnym mieszkaniem.
Chłopaka znam od urodzenia - jestem przyszywaną ciotką:lol:
Trzymam kciuki za pierwszy domek, zajżę w środę co z małą?

Posted

Bardzo, bardzo Wam dziękuję za pomoc!
Mam nadzieję, że Spineczka w końcu znajdzie Swój Kochający domek.

Właśnie odbyło się smarowanie psa płynem do skóry.
Nie była zbyt zadowolona :diabloti:

Posted

Jakoś nie mieści mi się w głowie, żeby mała nie znalazła domku... Toż to cudo jest kieszonkowe.... No poprostu jestem zauroczona... Ale ma charakterną minkę...i te cudaśne wybałuszone oczka.... Sugusik słodziasty...
Wiem!!!! Wiem kogo mi Spinka przypomina... Normalnie mały gremlin.
Można by też ubrać ją w kostiumik ze skrzydełkami i opchnać jako nietoperka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

KOlejna zainteresowana osoba z eurocity

witam.
jestem zainteresowana tą piękną suczką czy ona jeszcze jest do
wzięcia??????????Jej numer ogłoszenia to p9975.
Jeszcze dzisiaj moglibyśmy ją zabrać do siebie.
pilnie czekam na wiadomość.
Ewka.

email: [email protected]

Może warto też napisać - ja odpowiedziałam, żeby Pani kontaktowała sie z opiekunem suni - kontakt podałam w opisie.

Posted

miejmy nadzieję że to zainteresowanie nie osłabnie i ślicznotka znajdzie domek do końca tygodnia. Fajnie by było, wieć ja i mój Leon trzymamy kciukasy:thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Dzięki supergogo! Ja miałam dzisiaj telefon ze Świdnika koło Lublina.
Pani chciała Spinię, ale wycofała się, jak jej powiedziałam, że przechodzi leczenie choroby skóry..., bo mają 2 miesięczne dziecko... :roll:
Powiedziałam jej, że i tak świetnie trafiła, że jej powiedziałam o chorobie, bo mogła wziąć szczeniaka od kogo innego i nie dowiedzieć się o niczym...
No i poradziłam jej kompleksowe testy skóry jakiegokolwiek psa, jakiego będzie chciała wziąć. Pani się wystraszyła... Kurczę, dlaczego ludzie nie myślą...? :shake:

Posted

To pewnie jedna z tych osób z którymi pisałam. Może się choroby skóry przestraszyła, nie wiadomo. Mnie pisała cos o tej skórze. Bo pewnie ja w ogłoszeniu nic o skórze nie napisałam.
Teraz napisała inna osoba, podałam namiary na Was - też o Spinke.
Nie wiem czemu dzis o sunię tak do mnie wypisują,nie czytają że w ogłoszeniu namiary podałam na Was.

Zobaczymy. Ważne że się coś dzieje.

Posted

Ludzie niestety nie czytają ogłoszeń, również z moich aukcji często piszą do mnie... Mam nadzieję, że wśród tylu zainteresowanych Spinką znajdzie się Ten Człowiek...

A to co napisałam powyżej o Pani... ona na pewno przestraszyła sie choroby skóry, i wcale jej się nie dziwię, gdybym miała takiego maluszka też bym się obawiała. Zdziwiło mnie to, że kobieta szybko wycofała się ze Spinki, która jest zaleczona, smarowana, oglądana, pewnie myśląc, że znajdzie innego, zdrowego psa. Tak naprawdę przed przygarnięciem psa do tak małego dziecka powinno się zrobić mu kompleksowe badania - skóra, pasożyty. Oddający/sprzedający nie zawsze powie - bo nie wie, albo udaje, że nie wie..., że pies na coś chory.

Posted

Wczoraj padł mi net , więc obiecane przez ciocię anielicę zdjęcia z moich odwiedzi u Spineczki - dzisiaj....:lol:

Dzień dobry cioteczki ......popatrzcie jaka jestem damessa.......

Co się gapisz?! Może byś się ze mną trochę pobawiła co ? Nudzi mi się !!!!!

A to jest mój kumpel- Nikodem , bardzo lubię go podgryzać .....

A to - moja kumpela - Chiara - lubię się z nią bawić...chociaż czasem mnie pacnie łapą.......Oooooooooooo - właśnie........

A ten mój kumpel, to tak mnie próbuje straszyć ....... Phi ! Wcale się go nie boję ........

ODDAJ !!!!! To moje !!!! No , oddaj mówię !!!!!!

No ! Przecież mówiłam , że moje .......Dobra....zmęczyłam się i musze tochę odpocząć ........Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

Posted

Tiger napisał(a):
Wczoraj padł mi net , więc obiecane przez ciocię anielicę zdjęcia z moich odwiedzi u Spineczki - dzisiaj....:lol:

Dzień dobry cioteczki ......popatrzcie jaka jestem damessa.......

Co się gapisz?! Może byś się ze mną trochę pobawiła co ? Nudzi mi się !!!!!

A to jest mój kumpel- Nikodem , bardzo lubię go podgryzać .....

A to - moja kumpela - Chiara - lubię się z nią bawić...chociaż czasem mnie pacnie łapą.......Oooooooooooo - właśnie........

A ten mój kumpel, to tak mnie próbuje straszyć ....... Phi ! Wcale się go nie boję ........

ODDAJ !!!!! To moje !!!! No , oddaj mówię !!!!!!

No ! Przecież mówiłam , że moje .......Dobra....zmęczyłam się i musze tochę odpocząć ........Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

ona jest poprostu cudna, aż dziw że nikt jej nie chce