Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas na spadło dość śniegu i pada dalej.

Założyłem puba dla ptaków i co sie okazało???? Mamy najgłośniejsze podwórko na wsi....ba zaryzykowałbym nawet,że w całej POLSCE Jamnikowatej.Sikorkiiwróble urządzają takie wrzaski przy stolikach,że uszy puchną.....dziś strajk-byłem tylko raz na sioo-nie pójdę więcej......obudzę Selin nad ranem-to ze mną wyjdzie-bo musze powiedzieć,że w zimie-sam po schodach nie wchodzę..nie schodzę...a lecie to uda mi się czasem uciec mej podwładnej i sam skikam se.....jak drzwi otwarte.

Samodzielny Sopelusiek

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chopaki!!! chwilę odpuściłem inne wątki-zajęty cegiełkami-i co? i w niedzielę mają po mnie przyjechać jacyś ludzie i zabrać! Daleko! Seba mnie uczy co robić,żeby wrócić-mówi "pogryź im wszystkie kable i dywany i zrób im jesien średniowiecza z domu-to cię oddadzą"...bo już nie zdąże zachorować :(

Posted

O ja cie.....daleko masz jechać? Wiesz ale od początku wiedziałeś,że ta chwila kiedyś nastąpi Słonko.....oby tylko w tym domku dopuszczali CIĘ do kompa-byś mógł pisalnikować. Jak to fajny domek-to będzie Ci dobrze.....popatrz na to z innej strony-są ludzie,którzy chcą Cię kochać.....poznasz nowe tereny,LASKI....

Sopelek radzący a sam okupujący budę selinową

Posted

Jak sie nie da-to będe wysyłł mejle mamci-a ona Wam wszystko będzie opowiadać.
Na razie mi opowiada co to morze-i chyba mi sie nie podoba-woda? duża woda???? ja śnieg lubię-wodę nie!

Posted

Dumiś lubi wodę??? ale to dziewczyna jest-one jakoś tak bardziej...wodne som
Zobaczę-jak mi się nie spodoba-to zrobiem wszystko co mi Seba mówi:diabloti:
Frodo zabezpieczający tyły

Posted

Ech Frodo, nie kombinuj, może ludzie fajni i będziecie się przyjaźnić, a latem futra Hope przywiezie i razem będziecie brykać po plaży :). Najważniejsze że cię chcą kochać a morze fajne jest. Ja ci to mówię chłopak z Sopotu, takiego kurortu morskiego .
Harek ratownik ;)

Posted

Nutusia nieraz opowiadała, że jak mały Tomcio po raz pierwszy pojechał nad morze, stanął na wydmie, otworzył szeroko oczka i zakrzyknął: "Ile PIACHU!!!" Do wody pewnie siłą Cię nie będą wrzucać, Froduś, a w piasku się fajnie kopie dołki ;)
Krecha podsłuchująca rodzinne historie

Posted

Tak Dumiś to świetna pływaczka...moja Dziewczynka-jest taka delikatna i mądra...czasem przychodzi do mej komnaty i przytula się....

Dużo,dużo śniegu u nas....idę na szybkie sioo i wracam do ciepłej komaty....nie lubię brodzić w śniegu nie jestem przecie pług śnieżny tak jak Szczaw.

Posted

Sopel chopie ty prawdziwy Celebryta. Twoja Skarpeta na koncie Fundacji SOS powiększyła sie dzisiaj o 50 zł które przelał twój Fan. Zachwycony nie tylko twoją twórczością ale i społeczną postawą (sweterki). masz już 200 zł - twoje własne przez ciebie zarobione.

Rambo księgowy

Posted

Isadora7 napisał(a):
Sopel chopie ty prawdziwy Celebryta. Twoja Skarpeta na koncie Fundacji SOS powiększyła sie dzisiaj o 50 zł które przelał twój Fan. Zachwycony nie tylko twoją twórczością ale i społeczną postawą (sweterki). masz już 200 zł - twoje własne przez ciebie zarobione.

Rambo księgowy

Widzę w tych sweterrach przyszłość... dla jamniczek takie jak ten model Różyczka... baby się pozabijają o takie...

a jeszcze do sweterrów dołożymy te inne pomysły, co na razie cichosza, bo się testują...

i biznes jak malowanie :)

Rulon biznes węszący

Posted

Chopakiiii! Mnie chyba na dogo nie będzie-ale będę mejlował i skajpajował :) Przyjadą po mnie w niedzielę-z ciachami:eating: i będę spał z człowiekami na łóżku-w środeczku-będę miał swoją podusie i kołderkę i jakiś psi park jest blisko i jeszcze podwórko mają i znaja inne psy-lasencje też i będę miał babcie i dziadka i w domu będę sam jeden do miziania i głaskania i kochania
Frodo chyba ...zachwycony

Posted

Nutusia napisał(a):
Nutusia nieraz opowiadała, że jak mały Tomcio po raz pierwszy pojechał nad morze, stanął na wydmie, otworzył szeroko oczka i zakrzyknął: "Ile PIACHU!!!" Do wody pewnie siłą Cię nie będą wrzucać, Froduś, a w piasku się fajnie kopie dołki ;)
Krecha podsłuchująca rodzinne historie

O-ja lubię kopać :)
Seba jak był mały i pierwszy raz krowy widział na oczy to wrzasnął "mamooooo jakie duże Maxy som!" (bo u mamy był wtedy owczarko-jamnik Max)
Frodo też słuchający

Posted

Hope2 napisał(a):
Chopakiiii! Mnie chyba na dogo nie będzie-ale będę mejlował i skajpajował :) Przyjadą po mnie w niedzielę-z ciachami:eating: i będę spał z człowiekami na łóżku-w środeczku-będę miał swoją podusie i kołderkę i jakiś psi park jest blisko i jeszcze podwórko mają i znaja inne psy-lasencje też i będę miał babcie i dziadka i w domu będę sam jeden do miziania i głaskania i kochania
Frodo chyba ...zachwycony

No widzisz-wszystko sie układa w przepiękną bajkę.....a może dadzą się namówić na dogo....

Ssopel

Posted

Dlaczego?????????? Dlaczegoooooooooo......:-(:-(

Skończyła się bajka-CYT ISKIERECZKA ZGASŁA..:placz::placz::placz:

Mój Ukochany Król odszedł......zostawił mnie.....nic już nie będzie ......NIC......

Wczoraj-13 lutego o godzinie 23.30 umarł na moich rękach.Dostał ataku chyba padaczki,już ubrana niosłam GO do auta,by jechać do całonocnej lecznicy.A On postanowił odejść....:placz:

Nagle,cicho,bez pytania....

Posted

Odpoczywaj Sopelku...
Znałam Cię tylko wirtualnie, tylko z opowieści Celinki... Wierzę, że kiedyś poznam inaczej..., że to wciąż przed nami...

• ...

• Celinko - Cudna, Ciepła, Kochająca, Dobra Istotko, przemocno przytulam...
    Bardzo współczuję...
    :-(

Posted

Sopelku DLACZEGO?
    Byłeś kochany, bardzo kochany...
    Mieliśmy plany...
    Przepraszam jak coś było nie tak
    Przepraszam za twoje wcześniejsze życie
    Przepraszam za tego który ciebie porzucił
    Sopelku ale nam nie musiałes tego robić
    Do zobaczenia kochanie

Celinko przytulam do serca