Celina12 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 U nas na spadło dość śniegu i pada dalej. Założyłem puba dla ptaków i co sie okazało???? Mamy najgłośniejsze podwórko na wsi....ba zaryzykowałbym nawet,że w całej POLSCE Jamnikowatej.Sikorkiiwróble urządzają takie wrzaski przy stolikach,że uszy puchną.....dziś strajk-byłem tylko raz na sioo-nie pójdę więcej......obudzę Selin nad ranem-to ze mną wyjdzie-bo musze powiedzieć,że w zimie-sam po schodach nie wchodzę..nie schodzę...a lecie to uda mi się czasem uciec mej podwładnej i sam skikam se.....jak drzwi otwarte. Samodzielny Sopelusiek Quote
Hope2 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Chopaki!!! chwilę odpuściłem inne wątki-zajęty cegiełkami-i co? i w niedzielę mają po mnie przyjechać jacyś ludzie i zabrać! Daleko! Seba mnie uczy co robić,żeby wrócić-mówi "pogryź im wszystkie kable i dywany i zrób im jesien średniowiecza z domu-to cię oddadzą"...bo już nie zdąże zachorować :( Quote
Celina12 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 O ja cie.....daleko masz jechać? Wiesz ale od początku wiedziałeś,że ta chwila kiedyś nastąpi Słonko.....oby tylko w tym domku dopuszczali CIĘ do kompa-byś mógł pisalnikować. Jak to fajny domek-to będzie Ci dobrze.....popatrz na to z innej strony-są ludzie,którzy chcą Cię kochać.....poznasz nowe tereny,LASKI.... Sopelek radzący a sam okupujący budę selinową Quote
Hope2 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Nad morzem mam mieć domek-z ogrodem...ale bez mamci i bez futer... Żeby tak sie dało 2w1 zrobić... Frodo jeszcze pisalnikujący Quote
Celina12 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Selin mówi,że kocha morze....więc ja chyba też bym pokochał.....a Twoja Mamcia na pewno załatwi,że będziesz na dogo Sssopel wierzący w to Quote
Hope2 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Jak sie nie da-to będe wysyłł mejle mamci-a ona Wam wszystko będzie opowiadać. Na razie mi opowiada co to morze-i chyba mi sie nie podoba-woda? duża woda???? ja śnieg lubię-wodę nie! Quote
Celina12 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 A skąd wiesz,że nie lubisz wody??? To nie to samo co w wannie....wiesz jak się fajnie pływa???? Wiem to-bo Dumiś wie-a ja Jej wierzalnikuję Ssopel Quote
Hope2 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dumiś lubi wodę??? ale to dziewczyna jest-one jakoś tak bardziej...wodne som Zobaczę-jak mi się nie spodoba-to zrobiem wszystko co mi Seba mówi:diabloti: Frodo zabezpieczający tyły Quote
Isadora7 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 rzewnie mi sie zrobiło na sercu Rambo rozczulony Quote
yunona Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ech Frodo, nie kombinuj, może ludzie fajni i będziecie się przyjaźnić, a latem futra Hope przywiezie i razem będziecie brykać po plaży :). Najważniejsze że cię chcą kochać a morze fajne jest. Ja ci to mówię chłopak z Sopotu, takiego kurortu morskiego . Harek ratownik ;) Quote
Nutusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nutusia nieraz opowiadała, że jak mały Tomcio po raz pierwszy pojechał nad morze, stanął na wydmie, otworzył szeroko oczka i zakrzyknął: "Ile PIACHU!!!" Do wody pewnie siłą Cię nie będą wrzucać, Froduś, a w piasku się fajnie kopie dołki ;) Krecha podsłuchująca rodzinne historie Quote
Celina12 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Tak Dumiś to świetna pływaczka...moja Dziewczynka-jest taka delikatna i mądra...czasem przychodzi do mej komnaty i przytula się.... Dużo,dużo śniegu u nas....idę na szybkie sioo i wracam do ciepłej komaty....nie lubię brodzić w śniegu nie jestem przecie pług śnieżny tak jak Szczaw. Quote
anica Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Sopelku, masz rację! sioo... i do domku;) Jasia spod kołderki Quote
Isadora7 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Sopel chopie ty prawdziwy Celebryta. Twoja Skarpeta na koncie Fundacji SOS powiększyła sie dzisiaj o 50 zł które przelał twój Fan. Zachwycony nie tylko twoją twórczością ale i społeczną postawą (sweterki). masz już 200 zł - twoje własne przez ciebie zarobione. Rambo księgowy Quote
keakea Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Isadora7 napisał(a):Sopel chopie ty prawdziwy Celebryta. Twoja Skarpeta na koncie Fundacji SOS powiększyła sie dzisiaj o 50 zł które przelał twój Fan. Zachwycony nie tylko twoją twórczością ale i społeczną postawą (sweterki). masz już 200 zł - twoje własne przez ciebie zarobione. Rambo księgowy Widzę w tych sweterrach przyszłość... dla jamniczek takie jak ten model Różyczka... baby się pozabijają o takie... a jeszcze do sweterrów dołożymy te inne pomysły, co na razie cichosza, bo się testują... i biznes jak malowanie :) Rulon biznes węszący Quote
Hope2 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Chopakiiii! Mnie chyba na dogo nie będzie-ale będę mejlował i skajpajował :) Przyjadą po mnie w niedzielę-z ciachami:eating: i będę spał z człowiekami na łóżku-w środeczku-będę miał swoją podusie i kołderkę i jakiś psi park jest blisko i jeszcze podwórko mają i znaja inne psy-lasencje też i będę miał babcie i dziadka i w domu będę sam jeden do miziania i głaskania i kochania Frodo chyba ...zachwycony Quote
Hope2 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nutusia napisał(a):Nutusia nieraz opowiadała, że jak mały Tomcio po raz pierwszy pojechał nad morze, stanął na wydmie, otworzył szeroko oczka i zakrzyknął: "Ile PIACHU!!!" Do wody pewnie siłą Cię nie będą wrzucać, Froduś, a w piasku się fajnie kopie dołki ;) Krecha podsłuchująca rodzinne historie O-ja lubię kopać :) Seba jak był mały i pierwszy raz krowy widział na oczy to wrzasnął "mamooooo jakie duże Maxy som!" (bo u mamy był wtedy owczarko-jamnik Max) Frodo też słuchający Quote
Celina12 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hope2 napisał(a):Chopakiiii! Mnie chyba na dogo nie będzie-ale będę mejlował i skajpajował :) Przyjadą po mnie w niedzielę-z ciachami:eating: i będę spał z człowiekami na łóżku-w środeczku-będę miał swoją podusie i kołderkę i jakiś psi park jest blisko i jeszcze podwórko mają i znaja inne psy-lasencje też i będę miał babcie i dziadka i w domu będę sam jeden do miziania i głaskania i kochania Frodo chyba ...zachwycony No widzisz-wszystko sie układa w przepiękną bajkę.....a może dadzą się namówić na dogo.... Ssopel Quote
Hope2 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Mamcia będzie namawiać-ja chcem pisalnikować! Ups...mama jakieś szczeniaki ogląda:angryy: Quote
Celina12 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Dlaczego?????????? Dlaczegoooooooooo......:-(:-( Skończyła się bajka-CYT ISKIERECZKA ZGASŁA..:placz::placz::placz: Mój Ukochany Król odszedł......zostawił mnie.....nic już nie będzie ......NIC...... Wczoraj-13 lutego o godzinie 23.30 umarł na moich rękach.Dostał ataku chyba padaczki,już ubrana niosłam GO do auta,by jechać do całonocnej lecznicy.A On postanowił odejść....:placz: Nagle,cicho,bez pytania.... Quote
Nutusia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Jezus maria - jak to? Kto? Dlaczego?... Zaraz... nie rozumiem... Quote
taxelina Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ale wiadomosc :placz::placz::placz: Trzymaj sie tam! Quote
majqa Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Odpoczywaj Sopelku... Znałam Cię tylko wirtualnie, tylko z opowieści Celinki... Wierzę, że kiedyś poznam inaczej..., że to wciąż przed nami... ... Celinko - Cudna, Ciepła, Kochająca, Dobra Istotko, przemocno przytulam... Bardzo współczuję... :-( Quote
Isadora7 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Sopelku DLACZEGO? Byłeś kochany, bardzo kochany... Mieliśmy plany... Przepraszam jak coś było nie tak Przepraszam za twoje wcześniejsze życie Przepraszam za tego który ciebie porzucił Sopelku ale nam nie musiałes tego robić Do zobaczenia kochanie Celinko przytulam do serca ...Bracie psie, bardziej ludzki niż ludzie, Na łańcuchu więziony przy budzie O głodzie, i o chłodzie, i w brudzie, A podczas lata, gdy szukasz ochłody, Często bez miski wody; Psie, który dajesz ludziom wierności przykłady,Odpuść ludziom, braciszku, wszystkie ludzkie zdrady!..." Artur Chojecki 1880-1951 HYMN ŚWIĘTEGO FRANCISZKA Z ASYŻU Quote
Recommended Posts