Isadora7 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='werenn']może Marcel też by się pokazał w gazecie? muszę go zapytać[/QUOTE] Noz muszę pogonić Dorotę z makietą SopelBilda Rambo wydawca Quote
Celina12 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Okazujcie się w gazetach...ja już zgłoszenie wysłałem....mają 48 godzin na wstawienie....hihihi....ciekawy jestem sama co będzie-pewnie znów na ilość sms-ów A Rambo jak zwykle zapracowany. Ciociu Yun czarujcie.... Ssopel nie umiejący czarować... Quote
yunona Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Trzymamy rękę na tzw. pulsie :evil_lol:. Jak tylko zamieszczą i trzeba będzie głosować to konieczna info tu i na fb :multi: Quote
Isadora7 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='yunona']Trzymamy rękę na tzw. pulsie :evil_lol:. Jak tylko zamieszczą i trzeba będzie głosować to konieczna info tu i na fb :multi:[/QUOTE] Dokładnie tak Quote
Celina12 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jestem z resztą jamników w NTO http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130125/PUPIL/130129644§ioncat=photostory28 Ciocia Isadora pomogła mi zrobić taką składankę z naszych zdjęćiów.... Wdzięczny Sopelek Quote
Gusiaczek Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Melduję wykonanie zadania. Sms-ująca Ovka ;) Quote
Nutusia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Dobry deal - jeden głos na 4 jamniory! :) Zagłosowane Kreśka smsująca inaczej ;) Quote
Celina12 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Dziękuję Cioteczki....:loveu:....będzie trudno wyprzedzić LArę... Quote
Isadora7 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Celina12']Jestem z resztą jamników w NTO http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130125/PUPIL/130129644§ioncat=photostory28 Ciocia Isadora pomogła mi zrobić taką składankę z naszych zdjęćiów.... Wdzięczny Sopelek Do kiedy głosowanie 9sorry jak nie doczytałem) Sopel walnij cos na n3ewsa to wrzucimy na sos masz sympatyków jak wiesz po wierszówce mozę dojdzie trochę głosów. Tylko musisz przemówić Rambo doradca Quote
Celina12 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Właśnie też nie wiem do kiedy ten konkurs jest...napisałem do NTO-może odpowiedzą..... Newsa mówisz????Mam naciągać na smsy??? A co mi tam.....mnie już nie naciągną-wystarczająco długo JEZDEM :evil_lol: Cześć-jestem Sopel-Sopelino....niczym Młody Valentino i postanowiłem wysłać na konkurs do NTO moje i moich Towarzyszy fotki.Konkurs jest na najsympatyczniejszego psiaka...zwierzaka....Ciocia Dorotka pomogła zrobić składankę z fotek i poszło.O tu jesteśmy http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130125/PUPIL/130129644§ioncat=photostory28 Quote
Celina12 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Konkurs trwa do 25 lutego..odpisali mi z NTO.....:loveu: Sssopel Quote
Nutusia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 O, fajnie wiedzieć. Jak Nutusia będzie miała nowy limit telefoniczny z początkiem lutego, naciągnę ją jeszcze na co najmniej jednego sesemesa ;) Krecha naciągaczka Quote
keakea Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 A my naciągniemy jeszcze Mamę Dużego :) Rulon też naciągacz Quote
Hope2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 I ja głos oddałem-trzymam łapencje z pierwsze miejsce dla Was Frodo głosujący Quote
Celina12 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania...dziękuję bardzo....W Doggy Dream leczymy się....więc fajnie by było. Wiecie coś dziś na obiad kazali mi robić??? Najpierw zaczyniałem drożdże,potem wyrabiałem ciasto...czekałem aż urośnie,nastawiłem specjalny gar i kulałem kluski drożdżowe-buchty.Zrobiłem do tego jagódki....ale wcinali...ło jejuuuuuuuuuuuuuuu Sssopel najlepszy Kucharz Quote
Hope2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 O ja cie!!! aż mi ślinka poleciała! a u mnie naleśniki z serkiem...mniam Frodo nie kucharz Quote
keakea Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 O jeju... A ja dziś na diecie :( Rulon tu i tam wygolony :) Quote
Hope2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Rulon-Ty się odchudzasz???? A wygolonym być-to jakaś moda nowa??? Pisz chopie co u Cię,a nie ściemniaj! Frodo nie wiedzący czy się martwić Quote
Isadora7 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Nutusia']O, fajnie wiedzieć. Jak Nutusia będzie miała nowy limit telefoniczny z początkiem lutego, naciągnę ją jeszcze na co najmniej jednego sesemesa ;) Krecha naciągaczka[/QUOTE] I tak trzymaj takie naciąganie jest ok [quote name='keakea']A my naciągniemy jeszcze Mamę Dużego :) Rulon też naciągacz[/QUOTE] o więcej nas jak widzę [quote name='Hope2']I ja głos oddałem-trzymam łapencje z pierwsze miejsce dla Was Frodo głosujący[/QUOTE] Frodek na ciebie zawsze można liczyć też [quote name='Celina12']Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania...dziękuję bardzo....W Doggy Dream leczymy się....więc fajnie by było. Wiecie coś dziś na obiad kazali mi robić??? Najpierw zaczyniałem drożdże,potem wyrabiałem ciasto...czekałem aż urośnie,nastawiłem specjalny gar i kulałem kluski drożdżowe-buchty.Zrobiłem do tego jagódki....ale wcinali...ło jejuuuuuuuuuuuuuuu Sssopel najlepszy Kucharz[/QUOTE] Sopel czy Selin ciebie nie wykorzystuje :evil_lol:? [quote name='Hope2']O ja cie!!! aż mi ślinka poleciała! a u mnie naleśniki z serkiem...mniam Frodo nie kucharz[/QUOTE] Ja też bym zszamał [quote name='keakea']O jeju... A ja dziś na diecie :( Rulon tu i tam wygolony :)[/QUOTE] A gdzie, a gdzie jesteś wygolony [quote name='Hope2']Rulon-Ty się odchudzasz???? A wygolonym być-to jakaś moda nowa??? Pisz chopie co u Cię,a nie ściemniaj! Frodo nie wiedzący czy się martwić[/QUOTE] Ja tez czekam na wyjaśnienia Rulona Rambo śledczy Quote
Hope2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Rambooo! skocz na chwile do mnie i sprawdź czy wszystko się zgadza... Mamcia zła-powinienem jechać na jakoweś cipowanie-a auto w błocku ugrzęzło...TZ sie nie poddaje i próbuje je wyciągnąć a ja nadzoruję z mojego parapetu Frodo Quote
Isadora7 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Hope2']Rambooo! skocz na chwile do mnie i sprawdź czy wszystko się zgadza... Mamcia zła-powinienem jechać na jakoweś cipowanie-a auto w błocku ugrzęzło...TZ sie nie poddaje i próbuje je wyciągnąć a ja nadzoruję z mojego parapetu Frodo[/QUOTE] Sie zgadza wieczorem pogonie Dorotę to skoryguje co z tego zapłacone. Rambo księgowy Quote
Hope2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Isadora7']Sie zgadza wieczorem pogonie Dorotę to skoryguje co z tego zapłacone. Rambo księgowy[/QUOTE] super-z dzisiejszego wyjazdu nici-jutro pojedziem...na nowo będą mnie musieli gonić z kubeczkiem i chochelką... Mamcia idzie robić bazarek cegiełkowy-aż jestem ciekaw jak to wyjdzie... Frodo ciekawski nochal jak Dorotę pogonisz i skoryguje,to ja pogonię mamcię żeby na fejsbuka wrzuciła i się za kwestowanie wzięła Quote
keakea Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Hope2']Rulon-Ty się odchudzasz???? A wygolonym być-to jakaś moda nowa??? Pisz chopie co u Cię,a nie ściemniaj! Frodo nie wiedzący czy się martwić[/QUOTE] Jestem na diecie bo miałem zęby czyszczone i jak jem chrupki, to mnie trochę napieprzają, a jak jem smaczki, to wcale, a wcale nie :) A wygolony jestem i mam trzy łyse srebrne placki - jeden na szynce i dwa na karku, bo mi Duża znalazła jakieś ćfe i zarządziła, że ma być od ręki usunięte, więc wet przy tej okazji usunął też dwie takie gulki, co je miałem od wiek wieków na karczychu. A poza tym spoko :) - Duża mnie dzisiaj bardzo cały dzień smaczkami przekupuje, żebym się na nią nie pienił :D Rulon obżarty Quote
Celina12 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 No to szacun Rulon....czapki z głów NOMALNIE.....w buźce masz świeży powiew...karczycho wyczyszczone....szyneczka gładziutka.....dogadzają,przepraszają.... Frodzio co się odwlecze to nie uciecze...tak gadają Jamniki-Górale.... Rambuś Selin mnie chiba wykorzystuje ale potem dawała do mej komnaty buchteczki Quote
Isadora7 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Celina12'][...] Rambuś Selin mnie chiba wykorzystuje ale potem dawała do mej komnaty buchteczki [/QUOTE] A wiiiiidzisz, czuje sią wina i usiłuje przekupić, Ona wie że my łapówkarze z urodzenia i z genów. Rambo łapówkarz Quote
Recommended Posts