Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Okazujcie się w gazetach...ja już zgłoszenie wysłałem....mają 48 godzin na wstawienie....hihihi....ciekawy jestem sama co będzie-pewnie znów na ilość sms-ów

A Rambo jak zwykle zapracowany.

Ciociu Yun czarujcie....

Ssopel nie umiejący czarować...

Posted

[quote name='Celina12']Jestem z resztą jamników w NTO

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130125/PUPIL/130129644&sectioncat=photostory28

Ciocia Isadora pomogła mi zrobić taką składankę z naszych zdjęćiów....

Wdzięczny Sopelek

Do kiedy głosowanie 9sorry jak nie doczytałem)
Sopel walnij cos na n3ewsa to wrzucimy na sos masz sympatyków jak wiesz po wierszówce mozę dojdzie trochę głosów. Tylko musisz przemówić

Rambo doradca

Posted

Właśnie też nie wiem do kiedy ten konkurs jest...napisałem do NTO-może odpowiedzą.....

Newsa mówisz????Mam naciągać na smsy??? A co mi tam.....mnie już nie naciągną-wystarczająco długo JEZDEM :evil_lol:

Cześć-jestem Sopel-Sopelino....niczym Młody Valentino i postanowiłem wysłać na konkurs do NTO moje i moich Towarzyszy fotki.Konkurs jest na najsympatyczniejszego psiaka...zwierzaka....Ciocia Dorotka pomogła zrobić składankę z fotek i poszło.O tu jesteśmy

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130125/PUPIL/130129644&sectioncat=photostory28

Posted

Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania...dziękuję bardzo....W Doggy Dream leczymy się....więc fajnie by było.

Wiecie coś dziś na obiad kazali mi robić???

Najpierw zaczyniałem drożdże,potem wyrabiałem ciasto...czekałem aż urośnie,nastawiłem specjalny gar i kulałem kluski drożdżowe-buchty.Zrobiłem do tego jagódki....ale wcinali...ło jejuuuuuuuuuuuuuuu

Sssopel najlepszy Kucharz

Posted

[quote name='Nutusia']O, fajnie wiedzieć.
Jak Nutusia będzie miała nowy limit telefoniczny z początkiem lutego, naciągnę ją jeszcze na co najmniej jednego sesemesa ;)
Krecha naciągaczka[/QUOTE]

I tak trzymaj takie naciąganie jest ok

[quote name='keakea']A my naciągniemy jeszcze Mamę Dużego :)

Rulon też naciągacz[/QUOTE]

o więcej nas jak widzę

[quote name='Hope2']I ja głos oddałem-trzymam łapencje z pierwsze miejsce dla Was
Frodo głosujący[/QUOTE]

Frodek na ciebie zawsze można liczyć też

[quote name='Celina12']Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania...dziękuję bardzo....W Doggy Dream leczymy się....więc fajnie by było.

Wiecie coś dziś na obiad kazali mi robić???

Najpierw zaczyniałem drożdże,potem wyrabiałem ciasto...czekałem aż urośnie,nastawiłem specjalny gar i kulałem kluski drożdżowe-buchty.Zrobiłem do tego jagódki....ale wcinali...ło jejuuuuuuuuuuuuuuu

Sssopel najlepszy Kucharz[/QUOTE]

Sopel czy Selin ciebie nie wykorzystuje :evil_lol:?

[quote name='Hope2']O ja cie!!! aż mi ślinka poleciała! a u mnie naleśniki z serkiem...mniam
Frodo nie kucharz[/QUOTE]

Ja też bym zszamał

[quote name='keakea']O jeju...

A ja dziś na diecie :(

Rulon tu i tam wygolony :)[/QUOTE]

A gdzie, a gdzie jesteś wygolony

[quote name='Hope2']Rulon-Ty się odchudzasz???? A wygolonym być-to jakaś moda nowa??? Pisz chopie co u Cię,a nie ściemniaj!
Frodo nie wiedzący czy się martwić[/QUOTE]

Ja tez czekam na wyjaśnienia Rulona

Rambo śledczy

Posted

Rambooo! skocz na chwile do mnie i sprawdź czy wszystko się zgadza...
Mamcia zła-powinienem jechać na jakoweś cipowanie-a auto w błocku ugrzęzło...TZ sie nie poddaje i próbuje je wyciągnąć a ja nadzoruję z mojego parapetu
Frodo

Posted

[quote name='Hope2']Rambooo! skocz na chwile do mnie i sprawdź czy wszystko się zgadza...
Mamcia zła-powinienem jechać na jakoweś cipowanie-a auto w błocku ugrzęzło...TZ sie nie poddaje i próbuje je wyciągnąć a ja nadzoruję z mojego parapetu
Frodo[/QUOTE]

Sie zgadza wieczorem pogonie Dorotę to skoryguje co z tego zapłacone.
Rambo księgowy

Posted

[quote name='Isadora7']Sie zgadza wieczorem pogonie Dorotę to skoryguje co z tego zapłacone.
Rambo księgowy[/QUOTE]
super-z dzisiejszego wyjazdu nici-jutro pojedziem...na nowo będą mnie musieli gonić z kubeczkiem i chochelką...
Mamcia idzie robić bazarek cegiełkowy-aż jestem ciekaw jak to wyjdzie...
Frodo ciekawski nochal

jak Dorotę pogonisz i skoryguje,to ja pogonię mamcię żeby na fejsbuka wrzuciła i się za kwestowanie wzięła

Posted

[quote name='Hope2']Rulon-Ty się odchudzasz???? A wygolonym być-to jakaś moda nowa??? Pisz chopie co u Cię,a nie ściemniaj!
Frodo nie wiedzący czy się martwić[/QUOTE]

Jestem na diecie bo miałem zęby czyszczone i jak jem chrupki, to mnie trochę napieprzają, a jak jem smaczki, to wcale, a wcale nie :)

A wygolony jestem i mam trzy łyse srebrne placki - jeden na szynce i dwa na karku, bo mi Duża znalazła jakieś ćfe i zarządziła, że ma być od ręki usunięte, więc wet przy tej okazji usunął też dwie takie gulki, co je miałem od wiek wieków na karczychu.

A poza tym spoko :) - Duża mnie dzisiaj bardzo cały dzień smaczkami przekupuje, żebym się na nią nie pienił :D

Rulon obżarty

Posted

No to szacun Rulon....czapki z głów NOMALNIE.....w buźce masz świeży powiew...karczycho wyczyszczone....szyneczka gładziutka.....dogadzają,przepraszają....

Frodzio co się odwlecze to nie uciecze...tak gadają Jamniki-Górale....

Rambuś Selin mnie chiba wykorzystuje ale potem dawała do mej komnaty buchteczki

Posted

[quote name='Celina12'][...]
Rambuś Selin mnie chiba wykorzystuje ale potem dawała do mej komnaty buchteczki

[/QUOTE]

A wiiiiidzisz, czuje sią wina i usiłuje przekupić, Ona wie że my łapówkarze z urodzenia i z genów.

Rambo łapówkarz