Nutusia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Oj, opłaciło Ci się popilnować rośnięcia tego ciasta, opłaciło... Nutusia jest nieugięta - nic "ludzkiego" nie daje i wciąż sprawdza czy jeszcze jestem jamnik, czy już... wałek od tapaczana ;) No... czasem marchewką albo jabłkami dzieli, a od wielkiego dzwonu największą delicją, czyli... czerstwym chlebkiem :) Kreśka na nie-ludzkim wikcie Quote
Celina12 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jak to Nutusia nieugięta....Selin też tak mówiła a przy mnie wymięka dokumentnie-czego JA chcę Ona też musi Fcieć......KTO tu rządzi????No chyba nie Selin lub Krzycho.....KTO ma komnatę???? Kto jest najpiękniejszy,najbiedniejszy???? Dziś Pir robi sowiety-ja NIE-dość mam mąki-wystarczająco jestem przyprószony Sssopelek nie mączasty Quote
keakea Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Siemka, ja wymogłem na Dużej, żeby zrobiła w weekenda pieczoną karkówkę. Coś mi się należy w końcu za te łyse placki... Rulon szantażysta Quote
Isadora7 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='keakea']Siemka, ja wymogłem na Dużej, żeby zrobiła w weekenda pieczoną karkówkę. Coś mi się należy w końcu za te łyse placki... Rulon szantażysta[/QUOTE] Kolo sieknij migiem swój adresik Rambo wielbiciel pieczystych Quote
Gusiaczek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Gusiak też straszy sowietami, ale jak znam życie guzik z tego dla mnie będzie :( Następna nieugięta :mad: Guzikowa Ovka Quote
Celina12 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 No wczoraj to muszę WAM powiedzieć,że WIki i Pir to sypali SIEM MĄKOM!!!!! Dostaliśmy od Cioci Danusi i Amadeuszka pychotki...i uszka...i kocyk.....a ja tak wcinałem-całym sobą Quote
Sarunia-Niunia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Sopel Słodziaku - http://images10.fotosik.pl/3344/2f38e50c00d8570cmed.jpg - jesteś U-RO-CZY!!! Przytulam Cię i całuję w nochala:):):) Quote
anica Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Zawsze z przyjemnością , odwiedzam:loveu: czochranka dla wszystkich futerek:glaszcze: Quote
Hope2 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 U mnie wczoraj makaron z serkiem-mniam... dzisiaj chyba pomidorowa...jakoś tak mi pachnie...Jakie pychoty dostałeś! muszę z mamcią na zakupy jechać-podpowiedzieć co kupić-bo ona to tylko-czyść zębiska... Quote
Isadora7 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 A my w nerwach, Dorota wróciła i wszystko jej pachnie Zuzią. Nie wiemy czy nas nie zdradziła. Rambo, Ruda i Ganga Quote
Isadora7 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 kacperek umarł http://www.dogomania.pl/forum/threads/226942-Nie-pozw%C3%B3l-bym-odszed%C5%82-bez-domu-modlitwa-jamnika-Kacpra-%C5%81odz?p=20381778#post20381778 Kacperek nie przeczytał dzisiajszych postów - przed godziną 12 pobiegł za Tęczowy Most. Wiem, że nie można zatrzymać ostateczności - zostaje smutek i żal. Biegaj bez bólu Maleńki. [FONT=arial black]Kacperuś kochanie jeszcze trochę miałeś z nami być :-([/FONT] [FONT=arial black]Do zobaczenia malusi[/FONT] [FONT=monotype corsiva] "...Bracie psie, bardziej ludzki niż ludzie, Na łańcuchu więziony przy budzie O głodzie, i o chłodzie, i w brudzie, A podczas lata, gdy szukasz ochłody, Często bez miski wody; Psie, który dajesz ludziom wierności przykłady, Odpuść ludziom, braciszku, wszystkie ludzkie zdrady!..." [/FONT] Artur Chojecki 1880-1951 HYMN ŚWIĘTEGO FRANCISZKA Z ASYŻU Quote
Celina12 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Słodki Aniołku-zostaniesz w naszych sercach i pamięci.....pozdrów TAM mego Bemolka, Dżekusia,Atosika i Hektorka......przytulcie się i czekajcie na nas.... Tak ciężko na sercu i duszy...... Odszedłeś otoczony miłością,ciepłem,troską.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Celina12 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Pokazywałem na FB...pokaże i tu....część mojego PUBU....o nazwie Ćwir-ćwir Nadzorował wykończenie prac Sir Tom Quote
keakea Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Lubię sikorki. I wróble. Bezinteresownie je lubię. Rulon lubiący Quote
werenn Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 dla Marcela też mogą być, nie przeszkadzają ale Bonda trzeba pilnować, bo gania je Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Sopel, co to było z tym spagetti dzisiaj? Rulon który się załapał na polędwicę Quote
Celina12 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 A wiesz Rulon okazało się ,że wyhodowałem sobie na własnej piersi EGOISTĘ. Krzyś jadł na kolację spagetti....co ja się nawrzeszczałem,naśliniłem a ŁON nic...fakt dawał mi smaczka.....bułeczkę z masełkiem.....mówił,że to za ostre dla mnie.....przecież ZYLETKÓW nie jadał....ani NOŻÓW....tylko makaronik z mięskiem i sosikiem.....KŁAMCA!!!!! Narobił se w papiery.....jak przyjdzie tu do kompa naprodukuję tyle podkołderników złośliwych i cichaczy pospolitych,że będzie miał za swoje Sssopel producent zapaszków Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Spagetti nie dał? Ooooooo, sęp straszny z tego twojego Krzysia... A mnie dziś też dali tylko taki ścineczek tej polędwicy... a jak kulturalnie wrzasnąłem, co tak mało, to podobno z pieprzem była i z cebulą i smażona... No to co? ja się pytam... Że niby smażonej nie dam rady zjeść??? Wielkie mi co... Że podobno wet nie pozwolił, ale ja w to nie wierzę, ja z moim Doktorem Mikołajem jestem w czułych związkach... on by mi smażonego nie pozwolił??? Ja wątpam!!! Rulon wątpiący Quote
Celina12 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wiesz czułe związki bywają niekiedy takie,że dla dobra KOGOŚ trzeba coś zabronić...tak gdzieś wyczytałem.....Selin też tak mówi ale jak ma Soplusiowi czegoś zabronić to wymięka.....:evil_lol: Sssopelek czyniący....wymiękanie Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Chopqaki bo trzeba samemu o siebie zadbać. Ja dzisiaj podpieprzyłem Dorocie marwitki. Ganga rozbroiła i obsłużylismy się we trójkę. Na koniec poszŁEM i obszczałem kanapę. W końcu to ja na gibalaku rządzę, tak czy nie? Rambo Szczalski vel Gibalski Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Jeny, Sopel, zdominowałeś Selin... ładnie to tak? Zobaczysz, nie dostaniesz już więcej majonezu... Rulon dominujący Dużych z rzadka i ostrożnie Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Isadora7 napisał(a):Chopqaki bo trzeba samemu o siebie zadbać. Ja dzisiaj podpieprzyłem Dorocie marwitki. Ganga rozbroiła i obsłużylismy się we trójkę. Na koniec poszŁEM i obszczałem kanapę. W końcu to ja na gibalaku rządzę, tak czy nie? Rambo Szczalski vel Gibalski Rambuś, ale trochę kulturki czeba mieć dla Doroty, bo nie wiem, czy wiesz, ale do Dorot części zamiennych nie ma. Więc mógłbyś se czasem ten lejek zakręcić albo jakiegoś pampersa założyć pro bono Doroto. Rulon znający łacinę Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 keakea napisał(a):Rambuś, ale trochę kulturki czeba mieć dla Doroty, bo nie wiem, czy wiesz, ale do Dorot części zamiennych nie ma. Więc mógłbyś se czasem ten lejek zakręcić albo jakiegoś pampersa założyć pro bono Doroto. Rulon znający łacinę Ja jestem kuRtuRalny. Wiesz jaką minę mam jak naszczam? Że co? Że myślisz że ja nie znam łaciny? Sypnać? Posłać? Rambo Łaciński Quote
Recommended Posts