Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Isadora7 napisał(a):
No na swój sposób Sopel ma cy... cycka - jest jak ja jajeczny.

Rambo też z cyckiem

:roflt:
Nie wiedzieć czemu , ale byłam pewna, że właśnie tak, tak odpowiesz - nie zawiodłaś cioteczko :Rose:

Posted (edited)

Niestety Sopel, podobieństwo jest duże to raz, dwa brykasz jak kózka a trzy uparciuch również. Nie wypierałbym się na twoim miejscu. :diabloti:
Harek przemądrzałek.

No [SIZE=4]koza jak [SIZE=4]bonie dydy [SIZE=4]:) :diabloti:

Edited by yunona
Posted

[quote name='yunona']Niestety Sopel, podobieństwo jest duże to raz, dwa brykasz jak kózka a trzy uparciuch również. Nie wypierałbym się na twoim miejscu. :diabloti:
Harek przemądrzałek.

No [SIZE=4]koza jak [SIZE=4]bonie dydy [SIZE=4]:) :diabloti:

Harek ziomek cos w tym jest

Rambo również przemądrzały

Posted

[quote name='Isadora7']i wszystko jasne

Ojej! To od trawy rogi rosną????To ja już jej jeść nie będę!
Dawno nie pisalnikowałem-zacegłowałem sie na ament...ale daję radę-spamuję i spamuję-aż mnie łapy od spamowania bolą.
W Tłusty czwartek dostałem oponka i faworka-chciałem więcej,ale nie dali :( Mistrzem bąkowym jest u nas Tolo-pilnie sie od niego uczę.
A dzisiaj....chopaki-kawałek torcika dostałem (moim zdaniem zdecydowanie za mały!). Jeszcze się oblizuję..taki był pyszny-od babci Seby-ona mistrz pieczenia jest.
Jakoś ostatnio nie słyszę słowa na "A"-może się rozmyślili:diabloti:

Frodo imprezowo spamujący

Posted

Dobra myśliciele,szczekający,spamujący...itp.

Spadło troszke śniegu więc postanowiłem w ramach uzupełnienie pokarmu w ptaszkowym pubie rozruszać nieco towarzystwo-nie ma zimowego lenistwa.Pilnowałem wszystkiego-nasypywania,zawieszania...rozsypywania......goniłem za Dumiś,Pirkiem ale najbardziej za Fokusem.....

Posted

no wieszajta na drzewo...

u nas jest tak głośno na podwórku od świergotu,że aż dudni...najgłośniejszy PUB w okolicy :diabloti:...Największą zabawę to ma Tomuś...godzinami stoi w oknie i woła...świr-świr :evil_lol:...dziub-dziub...i świr-mniam-mniam.....a niech ma Mały uciechę.....

Dziś poszedłem sprawdzić.....codziennie wysypuję pełne pojemniki.....i właściwie po dniu wsio znika.....jutro muszą zakupić nowe kilogramy ziarna.....

Sssopel zapobiegliwy

Posted

Nutusia napisał(a):
U Sopla śniegu tylko trochi, co by koza z głodu nie padła z braku trawy :)
U nas w ogrodzie tyle, że nawet jak sikamy, to się dziurka do samej ziemi nie robi ;)

.. a u nas śniegu też nie ma ,teraz pada deszcz ,który udaje śnieg :rofl:
Jasia wyglądająca przez okno

Posted

Dzień dobry, Jasiu :)

U nas też jakoś tak ciapciato, choć na minusie - ale przy takiej ilości soli sypanej na ulice to się nie dziwię :(

Rulon nie lubiący się z solą