anica Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 yunona napisał(a):Kto popełnił ten wiersz?. Znowu oczka mokre, gula w gardle:placz:. Wzruszający i piękny.:loveu: nio.... :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
yunona Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Selin jak możesz? .... wypociny , ja to najwyżej rymy częstochowskie i to o głupotkach:diabloti:. Mam nadzieję, że masz taki albumik, gdzie zbierasz swoje wiersze. On naprawdę jest piękny. :multi: Tak, że mamy zdolną mamunię, babunię, poetkę, miłośniczkę jamniorków i osóbkę wypełnioną po brzegi miłością.:loveu::iloveyou::cool2: Quote
Celina12 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Wow-dziękuję :oops::oops: Miłości we mnie wiele,tylko czasem przerażam sama siebie,że niektórych chyba nienawidzę-chociaż nie znam....tych oprawców,katów,porzucających psy.:-( Quote
Isadora7 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ogłoszenia Sopelcia z wierszem... TABLICA: http://tablica.pl/oferta/srebrzysty-pan-jamnik-czeka-na-kacik-miejsce-w-fotelu-i-na-kolanach-czlowieka-ID1tsyw.html CAFEANIMAL: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Sopel,101916 Quote
Nutusia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Piękny wiersz... Jamniki to jednak cuda czynić potrafią ;) Quote
Nutusia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ale na razie tak jakby z boczku i... od niechcenia ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='yunona']Selin jak możesz? .... wypociny , ja to najwyżej rymy częstochowskie i to o głupotkach:diabloti:. Mam nadzieję, że masz taki albumik, gdzie zbierasz swoje wiersze. On naprawdę jest piękny. :multi: Tak, że mamy zdolną mamunię, babunię, poetkę, miłośniczkę jamniorków i osóbkę wypełnioną po brzegi miłością.:loveu::iloveyou::cool2: Yun, podpisujemy się pod Tobą wszystkim naszymi łapkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A zdjęcie "Tresura dzikich zwierząt": http://images10.fotosik.pl/2203/90ccb7850396d852med.jpg - EKSTRA Celineczko!!! Quote
Celina12 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Z boczku Cioteczko-bo stale musze mieć na oku tego gówniarza.... Quote
anica Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 O Matuniu!!! co ich tak zainteresowało :) :) :) a Sopluchna... boczkiem... boczkiem... Quote
Nutusia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Myślę, że zainteresowanie budzi coś pysznego w rękach Pańci. A Sopelek tylko udaje, że jest ponad to, bo i tak wie, że przy rozdziale nie zostanie pominięty, cwaniaczek ;) Quote
Celina12 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Tak Sopel wie,że zawsze dzielę równo-czasem po kryjomu-dostaje więcej smakołyków...:diabloti:...a zainteresowanie budziły racuszki-Wikunia jadła-Tomcio też....Wikunai w przedszkolu je o 12 obiadek-wraca do domu zaraz po nim-wtedy babcia zawsze coś upiecze na podwieczorek-naleśniczki,racuszki,gofry-podziobie i resztą obdziela...jamniki-a ja pilnuję,żeby nie za dużo...masakra-jedni w domu nie jedzą-inni -i owszem...ale niekoniecznie muszą dostać....:evil_lol: Quote
anica Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Mądry Sopelek... mądrala! lepiej cicho...bokiem...nie zwracać na siebie uwagi bo i tak Selin ,będzie pamiętała o Sopluchnie ;).. Quote
Celina12 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Tak Sopel jest bardzo mądrym Psiakiem-dośc dużo czasu potrzebował,żeby spać ze mną...całą noc....przychodził tak na chwilkę,przytulił się i wracał an swój fotel..od tygodnia pierwszy leci do sypialni jak widzi ze ja idę...Rezydenci śpią od środka po mojej lewej stronie a Król od brzegu-zajmując połowę łóżka...:shake: :diabloti: :mad: Pozdrawiamy Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 I my Sopeluchnę pozdrawiamy:) No, to skoro Sopelciowi tyle czasu zajęło, żeby spać w łóżku, to może z "naszym" Bąbelkiem też nie wszystko stracone? On wpada do łóżka tylko rano, żeby się przywitać... na początku braliśmy Go nawet na siłę, ale ogromnie się bał... a nam jest jakoś dziwnie, gdy Maluch kładzie się obok łóżka na swoim posłanku, czeka, żeby Go okryć kocykiem i śpi sam... Ale skoro Sopelcio się nauczył, to może jeszcze wszystko przed Bąbelińskim? Quote
Celina12 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Wydaje mi się,że Sopelek-podobnie jak Atosik -musiał mieć swój czas na to,żeby pokazać wszystko-Atosik po pół roku pokazał,że się potrafi uśmiechac na powitanie-żaden z jamnikó będących u mnie w domu tego nie potrafił.....ale natura jamnicza silniejsza jest niż zło wyrządzone,krzywdy,odrzucenie-w końcu pokażą,że łóżko to najlepszy przyjaciel-JAMNIKA. wcinam naleśniki - ze srem Quote
anica Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 a widać ,że smakują :) Sopluchna ,ja też lubię naleśniki ze srem...no cóż dzisiaj muszę obyć się smakiem... ale... smacznego! :) Quote
keakea Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ja nie mogę Selin, Ty możesz się jakoś w nocy obrócić? No fakt, ja też łóżka mało udzielam Dużym, ale jednak jestem jeden, a u Ciebie - kwartecik :D R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 R(rrr)ulon ty to masz fajnie, ja ciągle z dziewczynami negocjuje miejsca. A Sopel ma jeszcze więcej konkurencji. R(rrr)ambo Quote
Celina12 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Rulon mam takie powiedzenie-Chciała NAS-to NAS-MA!!!:diabloti: Łóżko mają duże ale teraz Kisia ni ma więc śpimy z Selin-na Jej połowie łóżka-trudno-nie kcem ale muszem-w końcu jestem jamnikiem.:evil_lol::evil_lol:..i to jakim JAMNIKIEM-srebrzysto-diamentowym Ciociu Aniu-dziękujemy-no i zapraszamy na naleśniki i placki-dziś z cukinii robim.... Rambo-jesteś Babskim Królem-fajnie masz... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 http://images10.fotosik.pl/2253/f6281692b1569947med.jpg Sopelku, jakiś Ty śliczny - pycholek normalnie do zacałowania:):):) Quote
Recommended Posts