Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak stadko jest kochane,cudowne.Ostatnio u nas troszkę imprez-Sopeluchna bojkotuje je-siedzi se w domku i czeka na smakołyki.Zauważyłam,że nie lubi tłumu ludzi.Potrafi siedzieć godzinami na dworze jak jesteśmy my i Ania z rodzinką-to swojacy,domownicy.

Tak cudnie pomrukuje jak idę do Niego z kawałkiem mięska czy kiełbaski z grilla.A już za torcikiem z bitą śmietaną-przepada

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Celina12 napisał(a):
Tak stadko jest kochane,cudowne.Ostatnio u nas troszkę imprez-Sopeluchna bojkotuje je-siedzi se w domku i czeka na smakołyki.Zauważyłam,że nie lubi tłumu ludzi.Potrafi siedzieć godzinami na dworze jak jesteśmy my i Ania z rodzinką-to swojacy,domownicy.

Tak cudnie pomrukuje jak idę do Niego z kawałkiem mięska czy kiełbaski z grilla.A już za torcikiem z bitą śmietaną-przepada

Selin, czy Ty słyszysz jak ja cudne pomrukuję? :eviltong::evil_lol: Mięsko z grila, kiełbaska i bita śmietana :placz::loveu:

Posted

Sopel, Ty chcesz, żeby Ci wątroba wysiadła??? Jak Ty się odżywiasz, chłopie???

Marchew trzeba jeść i trawę szczypać codziennie, a nie kiełbasa z bitą śmietaną!!!

ja wójt Ci to mówię,

R(rrr)ulon

Posted

Ciocie Kochane-moja wątroba ma się dobrze-muszę WAM napisać,że Selin to chitrus jest straszny-wydziela po malusim kawałku-no i takiego zestawu jak wczoraj jeszcze w tym domu za MEGO PANOWANIA nie było.Najlepsze to to,że przychodziła do mnie co chwilkę i dostawałem całuski w nosek,bo jak sama mówi-kocha takie czarno-lukrowane noski.

Posted

Sopel Ty nie kantuj Selin, bo pożałujesz! Masz Ją kochać i całować i pamiętać, że jesteś tylko wice, a Głównodowodzącym Selin jest i Krzysio.

A jak te twoje zęby po czyszczeniu?

A w ogóle jak przeżyliście ten żar? :( Ja to tentego ledwo żyję. Duża mnie moczyła w wannie, leżałem pod wentylatorem i dużo piłem, ale i tak masakra. Pod ogonem mam takie lato!

R(rrr)ulon

Posted

Zęby moje mają się dobrze....ostatnio znowu je wypróbowałem na....Fokusie.Łoj jaka Selin była na mnie obrażona....czekałem aż dwa dni na głaski a mruczałem,szczekałem,piskałem...co za uparta KOBITA!!!! Żar okropny-ja leżałem sobie w kuchni pod stołem...tam jest najchłodniej...też dużo piłem...jeść nie za bardzo....moczyć się nie pozwoliłem-jam nie ryba-swoje prawa mam.Wieczorem pakowałem się do łóżka-na chłodną pościel.....musieli uważać z nogami-bom ja Sopel i wygonić się nie dam.

Posted

musisz poprosić o szerszy i dłuższy materac, moją Dużą tak pokręciło jak się na niej położyłam, że kupiła nam wszystkim materac na 120 cm szerokości, ma nadzieję na to, że nie będę się na niej kładła nocą...

Pozdrawiam Iga!

Posted

soboz4 napisał(a):
musisz poprosić o szerszy i dłuższy materac, moją Dużą tak pokręciło jak się na niej położyłam, że kupiła nam wszystkim materac na 120 cm szerokości, ma nadzieję na to, że nie będę się na niej kładła nocą...

Pozdrawiam Iga!

No ja to nie wiem czy taki materac wystarczyłby dla nas 4 jamników i dwojga Dużych.....ja uwielbiam spać w poprzek łóżka.................Sopel-władca JAmnikowa

Posted

O kurczaki muszę obudzić Selin-musi mi kupić takowe....legowisko oczywiście-będę pilnował , nikomu nie dam-a sam nie poleżę-wolę fotel i łóżko Selin...hihihihi

O jeju..Selin do głasków i całowania-JUŻ!!!!

Posted

[quote name='Celina12']O kurczaki muszę obudzić Selin-musi mi kupić takowe....legowisko oczywiście-będę pilnował , nikomu nie dam-a sam nie poleżę-wolę fotel i łóżko Selin...hihihihi
O jeju..Selin do głasków i całowania-JUŻ!!!!

Super chopie tak trzymaj, ktoś musi trzymać rygor

R(rrr)ambo

Posted

Sopel, nie narzekaj na upały - lato takie krótkie w naszym pięknym kraju... Imię masz "chłodne", więc dasz radę ;)
My tam z dziewczynami lato baaaaardzo lubimy, wykładamy się na słoneczku, przymykamy oczęta i się opalamy! A jak już nam za gorąco (choć nigdy aż tak, żeby ziajać ;)), przekładamy się pod krzaczek, trochę schłodzimy i znów na słonko. Niedługo będzie jesień, potem dłuuuuuuga zima i domowa nuda, z wiosną też różnie bywa, więc korzystajmy, póki słoneczko, ciepełko i długie dni na ogrodowej swobodzie!
Kreska
A co do spania, to my najchętniej w łóżeczku! Najpierw na kołdrze, ale nad ranem robi się chłodno, bo Duzi okno zostawiają otwarte na oścież - trynimy się pod kołderkę - nawet Lili, choć ona boksio, a nie żadnen tam jamnik ;)

Posted

yunona napisał(a):
Selin, czy Ty słyszysz jak ja cudne pomrukuję? :eviltong::evil_lol: Mięsko z grila, kiełbaska i bita śmietana :placz::loveu:

I ja też, ja też - pomrukuję.... ech grillek, bita śmietanka:):):)

Posted

Mam nie tylko miętowy ale aloesowy oddech...hihihi.

Mam jeszcze kasę ale nie wiem ile,bo Selin nie może rozliczyć się z wetką-jest na urlopie.Po 10 sierpnia będzie uaktualniać rozliczenia....Selin mówi,że za jedzonko już nie odlicza-bo za to będzie płacić sama.Chyba,że znajdzie się w bardzo kiepskiej sytuacji-np.nie dostanie renty-wtedy o tym napisze....

Mamy pełną chatę gości....ja pilnuję porządku między PIĄTKĄ Dzieckaów....Pra-Babcia daje mi smakołyki-więc jest GIT i codziennie rano idę do Niej do łóżka na 5 minut.

Jutro napiszę więcej jak mi kompa włączą....sam się nie tykam tego dziada-bo zniszczę sobie manicure.

Ślę buziaki pachnące...SOPELEK

Posted

Jacie, Sopel, ale masz dobrze z tą Prapapcią!

Do nas tylko przyjeżdżają siostry Dużej na zmianę, to ja wtedy idę z nimi spać na podłogę na materac, bo to jest dla mnie duża atrakcja.

Fajnie, że wszystko u Was w porzo.

Ściskam,

R(rrr)ulon

Posted

Sopel, ale masz majonezowo, u nas kafelki tylko w łazience, ale ja nie lubię siedzieć tam sam.
Duża mówi, że parę zostało po remoncie i wyjmie mi je na podłogę w pokoju.
Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie...

R(rrr)ulon

Posted

Mam majonezowo...i parówkowo...i kurczakowo....no i wogóle moje życie to sałatka....

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2059/677d84914ce932a7med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2059/8770408eb6913919med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2059/574f76de0482ef7emed.jpg[/IMG]

a same Ciotki zobaczcie jaki jestem szczuplutki.....:diabloti:

Posted

Kurde Sopel, ale jesteś osa, jak Ty to robisz, mnie się takie bułeczki zrobiły wokół brzuszka, niewielkie, ale zawsze... I laski się ze mnie trochę śmieją :(

R(rrr)ulon

Posted

Sopelciu!
Prezentujesz się pięknie Kochany nasz: [url]http://images10.fotosik.pl/2059/677d84914ce932a7med.jpg[/url]
Chyba najchetniej schrupałabym Cię sałatkowo-kurczakowo-majonezowo-ketchupowo:):):)
Buziaczki Przystojniaku:)