Celina12 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Tak stadko jest kochane,cudowne.Ostatnio u nas troszkę imprez-Sopeluchna bojkotuje je-siedzi se w domku i czeka na smakołyki.Zauważyłam,że nie lubi tłumu ludzi.Potrafi siedzieć godzinami na dworze jak jesteśmy my i Ania z rodzinką-to swojacy,domownicy. Tak cudnie pomrukuje jak idę do Niego z kawałkiem mięska czy kiełbaski z grilla.A już za torcikiem z bitą śmietaną-przepada Quote
Mika31 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Sopelek jak mój Maksio kocha ciasto z kremkiem Quote
yunona Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Celina12 napisał(a):Tak stadko jest kochane,cudowne.Ostatnio u nas troszkę imprez-Sopeluchna bojkotuje je-siedzi se w domku i czeka na smakołyki.Zauważyłam,że nie lubi tłumu ludzi.Potrafi siedzieć godzinami na dworze jak jesteśmy my i Ania z rodzinką-to swojacy,domownicy. Tak cudnie pomrukuje jak idę do Niego z kawałkiem mięska czy kiełbaski z grilla.A już za torcikiem z bitą śmietaną-przepada Selin, czy Ty słyszysz jak ja cudne pomrukuję? :eviltong::evil_lol: Mięsko z grila, kiełbaska i bita śmietana :placz::loveu: Quote
keakea Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Sopel, Ty chcesz, żeby Ci wątroba wysiadła??? Jak Ty się odżywiasz, chłopie??? Marchew trzeba jeść i trawę szczypać codziennie, a nie kiełbasa z bitą śmietaną!!! ja wójt Ci to mówię, R(rrr)ulon Quote
soboz4 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 dieta bardzo miła dla brzusia jamnirów, choć przyznaję, że wątroba może się nią nie zachwycać, Pozdrawiam Bożena: Iga, Roksia i Viki Quote
Celina12 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ciocie Kochane-moja wątroba ma się dobrze-muszę WAM napisać,że Selin to chitrus jest straszny-wydziela po malusim kawałku-no i takiego zestawu jak wczoraj jeszcze w tym domu za MEGO PANOWANIA nie było.Najlepsze to to,że przychodziła do mnie co chwilkę i dostawałem całuski w nosek,bo jak sama mówi-kocha takie czarno-lukrowane noski. Quote
keakea Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Sopel Ty nie kantuj Selin, bo pożałujesz! Masz Ją kochać i całować i pamiętać, że jesteś tylko wice, a Głównodowodzącym Selin jest i Krzysio. A jak te twoje zęby po czyszczeniu? A w ogóle jak przeżyliście ten żar? :( Ja to tentego ledwo żyję. Duża mnie moczyła w wannie, leżałem pod wentylatorem i dużo piłem, ale i tak masakra. Pod ogonem mam takie lato! R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Zęby moje mają się dobrze....ostatnio znowu je wypróbowałem na....Fokusie.Łoj jaka Selin była na mnie obrażona....czekałem aż dwa dni na głaski a mruczałem,szczekałem,piskałem...co za uparta KOBITA!!!! Żar okropny-ja leżałem sobie w kuchni pod stołem...tam jest najchłodniej...też dużo piłem...jeść nie za bardzo....moczyć się nie pozwoliłem-jam nie ryba-swoje prawa mam.Wieczorem pakowałem się do łóżka-na chłodną pościel.....musieli uważać z nogami-bom ja Sopel i wygonić się nie dam. Quote
soboz4 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 musisz poprosić o szerszy i dłuższy materac, moją Dużą tak pokręciło jak się na niej położyłam, że kupiła nam wszystkim materac na 120 cm szerokości, ma nadzieję na to, że nie będę się na niej kładła nocą... Pozdrawiam Iga! Quote
Mika31 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 moje sobie miejsca w nocy nie mogą poszukać podróżują po całym domu Quote
Celina12 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 soboz4 napisał(a):musisz poprosić o szerszy i dłuższy materac, moją Dużą tak pokręciło jak się na niej położyłam, że kupiła nam wszystkim materac na 120 cm szerokości, ma nadzieję na to, że nie będę się na niej kładła nocą... Pozdrawiam Iga! No ja to nie wiem czy taki materac wystarczyłby dla nas 4 jamników i dwojga Dużych.....ja uwielbiam spać w poprzek łóżka.................Sopel-władca JAmnikowa Quote
Mika31 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 przepraszam Sopelku ale Lodek zaprasza na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/230088-NOWE-LEGOWISKA-SMYCZE-dla-chorego-Lodka-do-8-08?p=19445181#post19445181 Quote
Celina12 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 O kurczaki muszę obudzić Selin-musi mi kupić takowe....legowisko oczywiście-będę pilnował , nikomu nie dam-a sam nie poleżę-wolę fotel i łóżko Selin...hihihihi O jeju..Selin do głasków i całowania-JUŻ!!!! Quote
Isadora7 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Celina12']O kurczaki muszę obudzić Selin-musi mi kupić takowe....legowisko oczywiście-będę pilnował , nikomu nie dam-a sam nie poleżę-wolę fotel i łóżko Selin...hihihihi O jeju..Selin do głasków i całowania-JUŻ!!!! Super chopie tak trzymaj, ktoś musi trzymać rygor R(rrr)ambo Quote
Nutusia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Sopel, nie narzekaj na upały - lato takie krótkie w naszym pięknym kraju... Imię masz "chłodne", więc dasz radę ;) My tam z dziewczynami lato baaaaardzo lubimy, wykładamy się na słoneczku, przymykamy oczęta i się opalamy! A jak już nam za gorąco (choć nigdy aż tak, żeby ziajać ;)), przekładamy się pod krzaczek, trochę schłodzimy i znów na słonko. Niedługo będzie jesień, potem dłuuuuuuga zima i domowa nuda, z wiosną też różnie bywa, więc korzystajmy, póki słoneczko, ciepełko i długie dni na ogrodowej swobodzie! Kreska A co do spania, to my najchętniej w łóżeczku! Najpierw na kołdrze, ale nad ranem robi się chłodno, bo Duzi okno zostawiają otwarte na oścież - trynimy się pod kołderkę - nawet Lili, choć ona boksio, a nie żadnen tam jamnik ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 yunona napisał(a):Selin, czy Ty słyszysz jak ja cudne pomrukuję? :eviltong::evil_lol: Mięsko z grila, kiełbaska i bita śmietana :placz::loveu: I ja też, ja też - pomrukuję.... ech grillek, bita śmietanka:):):) Quote
keakea Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Sopelus, jak tam po tym czyszczeniu zębów? Trzymasz miętowy oddech? A w skarbonce to masz coś jeszcze, czy przebalowałeś wszystko? ;) Quote
Celina12 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Mam nie tylko miętowy ale aloesowy oddech...hihihi. Mam jeszcze kasę ale nie wiem ile,bo Selin nie może rozliczyć się z wetką-jest na urlopie.Po 10 sierpnia będzie uaktualniać rozliczenia....Selin mówi,że za jedzonko już nie odlicza-bo za to będzie płacić sama.Chyba,że znajdzie się w bardzo kiepskiej sytuacji-np.nie dostanie renty-wtedy o tym napisze.... Mamy pełną chatę gości....ja pilnuję porządku między PIĄTKĄ Dzieckaów....Pra-Babcia daje mi smakołyki-więc jest GIT i codziennie rano idę do Niej do łóżka na 5 minut. Jutro napiszę więcej jak mi kompa włączą....sam się nie tykam tego dziada-bo zniszczę sobie manicure. Ślę buziaki pachnące...SOPELEK Quote
keakea Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jacie, Sopel, ale masz dobrze z tą Prapapcią! Do nas tylko przyjeżdżają siostry Dużej na zmianę, to ja wtedy idę z nimi spać na podłogę na materac, bo to jest dla mnie duża atrakcja. Fajnie, że wszystko u Was w porzo. Ściskam, R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 W upały leże sobie w kuchni-tam najchłodniej-jest od wschodu Quote
keakea Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Sopel, ale masz majonezowo, u nas kafelki tylko w łazience, ale ja nie lubię siedzieć tam sam. Duża mówi, że parę zostało po remoncie i wyjmie mi je na podłogę w pokoju. Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie... R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Mam majonezowo...i parówkowo...i kurczakowo....no i wogóle moje życie to sałatka.... [IMG]http://images10.fotosik.pl/2059/677d84914ce932a7med.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/2059/8770408eb6913919med.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/2059/574f76de0482ef7emed.jpg[/IMG] a same Ciotki zobaczcie jaki jestem szczuplutki.....:diabloti: Quote
keakea Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Kurde Sopel, ale jesteś osa, jak Ty to robisz, mnie się takie bułeczki zrobiły wokół brzuszka, niewielkie, ale zawsze... I laski się ze mnie trochę śmieją :( R(rrr)ulon Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Sopelciu! Prezentujesz się pięknie Kochany nasz: [url]http://images10.fotosik.pl/2059/677d84914ce932a7med.jpg[/url] Chyba najchetniej schrupałabym Cię sałatkowo-kurczakowo-majonezowo-ketchupowo:):):) Buziaczki Przystojniaku:) Quote
Recommended Posts