Nutusia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nie wiem jak Ty to robisz, Sopel, że ciągle coś Ci pod nochal podsuwają, same smakołyki tuczące, a Ty taką linię trzymasz. Moja Nutusia jest chytrus i w dodatku ciągle mnie waży i jak tylko mi deko przybędzie, ląduję na odchudzającej karmie Lesia... Szkoda, że ma do Ciebie tak daleko, bo bym chyba... zwiała!!!! Kreska Quote
Mika31 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 mój Pik też je same smakołyki a chudzinka ale to choroba a Sopelek linie trzyma Quote
Celina12 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Dla mnie Sopelek za chudy jest-kości dalej wystają okrutnie ale może to wiek sprawia,że nie tyje?A potrafi sobie zjeść.....ale tez i lata jak szalony...:diabloti: Quote
Celina12 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Próba wspólnego jedzenia-pod nadzorem :diabloti: Quote
anica Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 no niech ktoś powie ,że nie.. Pan Sopel Quote
Sarunia-Niunia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='anica']no niech ktoś powie ,że nie.. Pan Sopel[/QUOTE] No oczywiście, że PAN SOPEL, ba nawet MISTER SOPEL :gent::gent::gent:!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiapk Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Widzę, że u Ciebie jak i u mnie jedzenie jest pod nadzorem :D Quote
Isadora7 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Część Sopelku to ja Miss Ganga, po cichu powiem ze widziałam Ciebie dzisiaj w zapiskach Doroty, jakieś lekarze byli czy cóś... Może będziesz celebrytą jak ja, nawet wywiadów udzielałam dzisiaj. Te mikrofony jakieś takie duże prawie jak ja. Ganga Quote
Celina12 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 CZeśc Ciocie! Ło Matkoi Córko-Ganga-jak Cię zobaczyłem-cały oniemiałem-z zachwytu-przeszła mi cała złość na zdrajczynię SELIN. Jakie Ty Jesteś Malusie Cudeńko-kocham,kocham Cię.A komu udzielałaś wywiadu? Ja i celebryta...dobre...:evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Jamniki z lotu ptaka - GENIALNE! :) Quote
Celina12 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Nutusia']Jamniki z lotu ptaka - GENIALNE! :)[/QUOTE] :diabloti::diabloti:-chyba z lotu Selin...hihihi...:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Smichy i chichy a tylko patrzeć jak Gangulec autografy autografy będzie rozdawać. Ganga na gwiazdorsko-celebryckich portalach: http://www.topstars.pl/gwiazdy-zerwaly-lancuchy/ z Michałem Pirógiem i Ewą Szabatin na PUDELKU :) http://www.pudelek.pl/artykul/43440/pirog_i_czubaszek_na_lancuchach_zdjecia/ Jest też na Forum Gwiazd i innych. Ale Ganga obiecała nie stosować botoksu jak np Jeżowska. Quote
Celina12 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ganguś-ja już rano obczaiłam wszystkie portale-poprzez WP....z Pirógiem to masz kilka ujęć Gwiazdeczko....a powiedz-mogłaś mu ciachnąć troszkę tego jęzora....za często go eksponuje :diabloti:.....pewnie teraz nie będziesz kąpać się co?? Tyle gwiazd Cię..."macało":evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja byłam w ubiegłym roku i się przykułyśmy z moją ówczesną "jamniczką" Kimi. Ach, jakie zachwyt były... I obiecanki, że "gwiazdy" (w tym Piróg) na FB umieszczą i napiszą, że domu szuka... Gucio tam umieścili! A może to i lepiej, bo i bez gwiazd taki domek jej znaleźliśmy, że niech się Piróg i spółka w budzie schowają! ;) Quote
Isadora7 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Nutusia']Ja byłam w ubiegłym roku i się przykułyśmy z moją ówczesną "jamniczką" Kimi. Ach, jakie zachwyt były... I obiecanki, że "gwiazdy" (w tym Piróg) na FB umieszczą i napiszą, że domu szuka... Gucio tam umieścili! A może to i lepiej, bo i bez gwiazd taki domek jej znaleźliśmy, że niech się Piróg i spółka w budzie schowają! ;) Nutusia masz rację.Ta impreza jest nie dla psów a dla celebrytów coby raz w roku mogli powiedzieć że "pomogli zwierzakom". Generalnie w tym roku organizacja w Warszawie nienajlepsza (delikatnie mówiąc), ludzi mało uważam. Porównuję chociażby z rokiem 2009 tutaj album (robiłam foty więc mnie nie ma) https://picasaweb.google.com/104360245910378875710/LANCUCHY?authkey=Gv1sRgCMuM292Ryofx6QE Ale już wtedy oceniłam tę imprezę jako stricte celebrycką. I z taką świadomością szłam na łańcuchy. Pracowałam sporo lat w mediach, w tabloidzie wiem co i jak działa. Idąc zatem na łańcuchy szłam z określonym celem. I nie była to wiara w oficjalnie głoszoną ideę tegoż spędu, bo zwyczajnie w to nie wierze. Jak wspomniałam to impreza celebrycka. Dzięki temu mogłam sobie nakreślić cel i plan bycia tam i to osiągnełam w 95% (pozostałe 5 w trakcie i mam nadzieję wyjdzie). A Ganga? Cóż i tak jest celebrytką - podobnie jak na Marszu na Tak. Quote
Nutusia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ganga - wiadomo! Wszystkim naszym psiakom "ludzcy celebryci" do ogona nie dorastają :) W ubiegłym roku też było mało ludzi. Promuje się głównie "Mój Pies" i kilka osób, które są znane głównie z tego, że... są znane. Do białej gorączki mnie doprowadził reportaż w Uwadze, jak to po roku Piróg i spółka pojechali sprawdzić czy warunki psiaków, które odwiedzili w ubiegłym roku się poprawiły. Efekt? Chłop ich na podwórko nie wpuścił i powiedział, że nikt mu długości łańcucha dla psa mierzyć nie będzie, a już na pewno nie pani z telewizji. No i świetnie - do tematu wrócą... za rok. Za kolejny rok przykucia tego psa do marnej budy :( Quote
Celina12 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tak to już jest z tymi ludźmi sławnymi-:shake:-ważne,żeby się pokazać...żeby mówiono o nich.... Sopelek wśród dzieci Quote
Isadora7 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 "Wyginam śmiało ciało" w wykonaniu Sopelka jest rewelacyjny. Quote
toyota Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tak, uwielbiam na to patrzeć jak on się kula po dywanie ! Aż mi się łza w oku kręci jak to widzę. Quote
Mika31 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Sopelek rewelacyjna gimnastyka Ganga Maksio prosi o autograf Quote
Gosiapk Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Celina12']Tak to już jest z tymi ludźmi sławnymi-:shake:-ważne,żeby się pokazać...żeby mówiono o nich.... (...) Tia... byle się lansować, mają pracie na szkło za wszelką cenę. Ale ma Sopel fajnego nochalka :) I jak ślicznie się czochra o dywan :D Quote
yunona Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Moje robaczki też tak się czochrają i wyginają śmiało ciało. Sopelek jest jamniorkiem i wie co dla nich dobre :) Quote
Recommended Posts