Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Chopie bo ja dawno nie miałem werrrflona i staram się.
R(rrr)ambo

R(rrr)ambo, doskonale Cię rozumiem chopie, u mnie tyż Nowy, i tyż sie starom, coby mi więcej uwagi poświęcali...
Tylko po co męczysz Dorotę? Daj na luz, Ona Cię i tak kocha najbardziej - Ner(rrr)o

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
R(rrr)ambo, doskonale Cię rozumiem chopie, u mnie tyż Nowy, i tyż sie starom, coby mi więcej uwagi poświęcali...
Tylko po co męczysz Dorotę? Daj na luz, Ona Cię i tak kocha najbardziej - Ner(rrr)o

Ne(rrr)o chopie ale wiesz Dorota ma jeszcze dziewczyny, a jak będe miał werrrrflon to każdy będzie mnie zaczepiał i mówił jaki biedny jamniczek.

Posted

Zęboli Ci ja nie połamiem-bom ostrożny jest chłopak.....:evil_lol:....nic co dobre-nie jest mi obecnie obce....korzystam z uroków życia...bycie jamnikiem-to rzecz trudna i odpowiedzialna ale bardzo przyjemna.

Jestem sobie Sopelek-wcześniej to już nawet nie pamiętam jak się zwałem-wiem tyle tylko,że nie chcę wracać nawet pamięcią do wcześniejszego życia...które zakończyło sie w lutym-straszną zimą,pełną śniegu,zasp...i sopli...tak właśnie...sopli.....

Teraz sobie,jem,śpiem....chodzem za Fokusem..warczem ,bom jest Król i Władca celinkowego jamnikowa....tyle...wystarczy?!

Posted

keakea napisał(a):
Sopelus-Bezczelus :D

Ale i tak Cię wszyscy kochamy :loveu:

....wrrrrrrrrr.fto to pisalnikował????? Duzi czy TY Rulon? :angryy::angryy:-jam bezczelus?????

To w takim razie za co mnie tak niby kochacie ciooooooooo???????????

Posted

Celina12 napisał(a):
....wrrrrrrrrr.fto to pisalnikował????? Duzi czy TY Rulon? :angryy::angryy:-jam bezczelus?????

To w takim razie za co mnie tak niby kochacie ciooooooooo???????????

To ja pisałem R(rrr)ulon, nie ciskaj się Sopel, chopie, i jak to za co Ciem kochamy??? Za to że jesteś :) i że jesteś Soplem Majonezowym Selinowo-Krzysiowym. Tylko nie lej już tego Fokusa, bo się chłopak w sobie zamknie :)

Posted

A nie masz jeszcze jednego takiego ucha, to byś mi odpalił? Duża mi nie chce uchów kupować, bo kiedyś przegryzłem je na pół, próbowałem łyknąć całą połówkę i jak mówi Duża, o małocoabydoszłodotragedii.

Posted

Nie wiem czy tak szybko odpuszczę Fokusowi....po co jest taki młody????No po co???? Fto mu kazalnikował???

Uchi mam schowane-przyjedź Rulon-pociumkamy razem....będę Cię pilnował...oki???

Posted

Sopeluch, ale przeca każdy kiedyś będzie lukrowany, Fokus też, odpuść mu... :crazyeye:

Może kiedyś przyjadę na uchi, kto wie... ja mam takie wiórki z rybiej skóry suszone, śmierdzące, przywiozę na wymianę :D

R(rrr)ulon

Posted

O -" jak to mawiał mój,świętej pamięci nieboszczyk Dziadek"..." Dobrze gada-dać Mu piwa..." :diabloti:....Rulon-zawsze machniom możemy uskutecznić...:evil_lol:.....podkradnę tyż Selin kiełbachę-zakopię i potem se razem wetniemy....

Posted

Pewnie,że dobrze.....jak idę spać do Selin zajmuję połowę łóżka-hihiih...no i cała noc dziś lało-dziś pochmurno od rana-więc kołderka jest super....

Usiadł jamnik przy schroniskowej kracie,

zadumał się na losem wygnanego.

Nie było miejsca dla mnie w ludzkiej chacie

Nie było dla mnie niczego.

A ja tak niewiele potrzebuję.

Tak niewiele miejsca zajmuję.

Taki będę wdzięczny jak TY

Zabierzesz mnie daleko stąd.

A TY......

Mów do mnie słowa,które koją i kołyszą.

Chcę widzieć Twoje "kocham"-w uśmiechu.

By Twoje "kocham"miało zapach-wolności i troski

By Twoje "kocham" miało dotyk-delikatny,piękny,czuły.

Niewiele potrzebuję-naprawdę!

Chcę zapomnieć,pokochać ,uwierzyć.

A ja swą wierność u nóg Ci położę

I tylko dzięki Tobie i dla Ciebie będę żyć!!!

to o mnie prawda???