Sarunia-Niunia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Isadora7 napisał(a):Chopie bo ja dawno nie miałem werrrflona i staram się. R(rrr)ambo R(rrr)ambo, doskonale Cię rozumiem chopie, u mnie tyż Nowy, i tyż sie starom, coby mi więcej uwagi poświęcali... Tylko po co męczysz Dorotę? Daj na luz, Ona Cię i tak kocha najbardziej - Ner(rrr)o Quote
Isadora7 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):R(rrr)ambo, doskonale Cię rozumiem chopie, u mnie tyż Nowy, i tyż sie starom, coby mi więcej uwagi poświęcali... Tylko po co męczysz Dorotę? Daj na luz, Ona Cię i tak kocha najbardziej - Ner(rrr)o Ne(rrr)o chopie ale wiesz Dorota ma jeszcze dziewczyny, a jak będe miał werrrrflon to każdy będzie mnie zaczepiał i mówił jaki biedny jamniczek. Quote
Celina12 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ....no tak....biedny jamniczek....całuski mocne ślemy Rambuś...dla Twoich 3 Dziewczyn tyż Mam DOBLE CÓŚ Quote
yunona Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ło matko, jakie wielkie ucho, Sopel a ząbeczków nie połamiesz? Hę :) Quote
Celina12 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zęboli Ci ja nie połamiem-bom ostrożny jest chłopak.....:evil_lol:....nic co dobre-nie jest mi obecnie obce....korzystam z uroków życia...bycie jamnikiem-to rzecz trudna i odpowiedzialna ale bardzo przyjemna. Jestem sobie Sopelek-wcześniej to już nawet nie pamiętam jak się zwałem-wiem tyle tylko,że nie chcę wracać nawet pamięcią do wcześniejszego życia...które zakończyło sie w lutym-straszną zimą,pełną śniegu,zasp...i sopli...tak właśnie...sopli..... Teraz sobie,jem,śpiem....chodzem za Fokusem..warczem ,bom jest Król i Władca celinkowego jamnikowa....tyle...wystarczy?! Quote
keakea Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Sopelus-Bezczelus :D Ale i tak Cię wszyscy kochamy :loveu: Quote
Celina12 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 keakea napisał(a):Sopelus-Bezczelus :D Ale i tak Cię wszyscy kochamy :loveu: ....wrrrrrrrrr.fto to pisalnikował????? Duzi czy TY Rulon? :angryy::angryy:-jam bezczelus????? To w takim razie za co mnie tak niby kochacie ciooooooooo??????????? Quote
Isadora7 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 moje też dostaly uchole, a smród jak się masz Quote
keakea Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Celina12 napisał(a):....wrrrrrrrrr.fto to pisalnikował????? Duzi czy TY Rulon? :angryy::angryy:-jam bezczelus????? To w takim razie za co mnie tak niby kochacie ciooooooooo??????????? To ja pisałem R(rrr)ulon, nie ciskaj się Sopel, chopie, i jak to za co Ciem kochamy??? Za to że jesteś :) i że jesteś Soplem Majonezowym Selinowo-Krzysiowym. Tylko nie lej już tego Fokusa, bo się chłopak w sobie zamknie :) Quote
keakea Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 A nie masz jeszcze jednego takiego ucha, to byś mi odpalił? Duża mi nie chce uchów kupować, bo kiedyś przegryzłem je na pół, próbowałem łyknąć całą połówkę i jak mówi Duża, o małocoabydoszłodotragedii. Quote
Celina12 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nie wiem czy tak szybko odpuszczę Fokusowi....po co jest taki młody????No po co???? Fto mu kazalnikował??? Uchi mam schowane-przyjedź Rulon-pociumkamy razem....będę Cię pilnował...oki??? Quote
keakea Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Sopeluch, ale przeca każdy kiedyś będzie lukrowany, Fokus też, odpuść mu... :crazyeye: Może kiedyś przyjadę na uchi, kto wie... ja mam takie wiórki z rybiej skóry suszone, śmierdzące, przywiozę na wymianę :D R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 O -" jak to mawiał mój,świętej pamięci nieboszczyk Dziadek"..." Dobrze gada-dać Mu piwa..." :diabloti:....Rulon-zawsze machniom możemy uskutecznić...:evil_lol:.....podkradnę tyż Selin kiełbachę-zakopię i potem se razem wetniemy.... Quote
Celina12 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ..... to jeszcze fotki pt. " Tresura dzikich zwierząt " Quote
Celina12 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [SIZE=5]Więcej fotek na wątku Muszkieterków Quote
Nutusia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 O jezusie - NIE WIERZĘ! Jamniki chodzą jak w zegarku... Quote
Celina12 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Hihi-jak w zegarku-no tak to wygląda,żebyś Nutusiu widziała jak ja chodzę....jak w szwajcarskim zegarku :evil_lol: z serii-żebraki Quote
Nutusia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Bardzo kulturalne żebraki. Moje dziady kalwaryjskie już dawno by z rączki zabrały i w nogi... Quote
anica Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 miód na serce takie zdjęcia... dzień już uratowany :) :) :) Quote
tanitka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 piękna tresura paróweczek :) i Pirusia widzę, ho, ho :) Quote
Celina12 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 No czasem Fokusowi zdarza się podskoczyć i swoje uszczknąć...:evil_lol: Sopelek chodzi za dziećmi łagodny jak baraneczek.... Quote
anica Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ... dobrze Ci Sopelku tam :loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Pewnie,że dobrze.....jak idę spać do Selin zajmuję połowę łóżka-hihiih...no i cała noc dziś lało-dziś pochmurno od rana-więc kołderka jest super.... Usiadł jamnik przy schroniskowej kracie, zadumał się na losem wygnanego. Nie było miejsca dla mnie w ludzkiej chacie Nie było dla mnie niczego. A ja tak niewiele potrzebuję. Tak niewiele miejsca zajmuję. Taki będę wdzięczny jak TY Zabierzesz mnie daleko stąd. A TY...... Mów do mnie słowa,które koją i kołyszą. Chcę widzieć Twoje "kocham"-w uśmiechu. By Twoje "kocham"miało zapach-wolności i troski By Twoje "kocham" miało dotyk-delikatny,piękny,czuły. Niewiele potrzebuję-naprawdę! Chcę zapomnieć,pokochać ,uwierzyć. A ja swą wierność u nóg Ci położę I tylko dzięki Tobie i dla Ciebie będę żyć!!! to o mnie prawda??? Quote
yunona Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Kto popełnił ten wiersz?. Znowu oczka mokre, gula w gardle:placz:. Wzruszający i piękny.:loveu: Quote
Recommended Posts