yunona Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 No bardzo dobrze Selin i cieszę się, że jest jakiś sposób by utemperować Sopelka , co prawda z autopsji wiem, że wymaga to czasu, ogromnej cierpliwości a przede wszystkim konsekwencji. Trzymam kciuki ze swoimi jamniorami Halutem i Ferką. Obyście wytrzymali to może wreszcie w domu zapanuje spokój :loveu: Quote
Celina12 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 JA bardzo wierzę w to,że uda mi się wyciszyć Sopelka z pomocą mojego nowego Anioła.....:loveu::loveu:, który/a mimo zmęczenia do tej pory wyszukuje dla mnie informacje,doradza....mam cichą nadzieję,że odezwie się na moich wątkach....:oops:.... I jak tu nie wierzyć w CUDA...dzięki moim jamnikom poznaję coraz więcej TAKICH właśnie Ludzi-Aniołów..... Quote
Isadora7 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Celina12']JA bardzo wierzę w to,że uda mi się wyciszyć Sopelka z pomocą mojego nowego Anioła.....:loveu::loveu:, który/a mimo zmęczenia do tej pory wyszukuje dla mnie informacje,doradza....mam cichą nadzieję,że odezwie się na moich wątkach....:oops:.... I jak tu nie wierzyć w CUDA...dzięki moim jamnikom poznaję coraz więcej TAKICH właśnie Ludzi-Aniołów.....[/QUOTE] Celinko doskonale przekazałaś to co miałas przekazać teraz tylko konsekwencja aby Soplowi pokazac i naprawić to co sie źle porobiło.. Trzymam kciuki i jestem więcej niż pewna że dasz radę. Quote
Celina12 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) Obiecuję,że będę konsekwentna-zrobię wszystko co w mojej mocy aby jamnikom było dobrze....Sopelka kocham bardzo....-tylko ten Mądrala wiedział sam jak ma mnie ustawić.....:diabloti:.....jamnicza inteligencja...... Edited October 18, 2012 by Celina12 Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Celina12']Obiecuję,że będę konsekwentna-zrobię wszystko co w mojej mocy aby jamnikom było dobrze....Sopelka kocham bardzo....nie chciałam nikogo skrzywdzić-tylko ten Mądrala wiedział sam jak ma mnie ustawić.....:diabloti:.....jamnicza inteligencja......a ja się stara dałam zmanipulować jakby Sopel był pierwszym jamnikiem w moim życiu..... No Inteligent jeden - wziął nas wszystkich na litość i siwuchną morduchnę, a teraz chce być Najważniejszy i Najpierwszy, spryciula jeden kochany:) Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A to przebiegła bestia jaka, no!!!!! Na tresurę z nim! ;) Quote
Celina12 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Witamy się.....mamy mniej czasu,bo dzielnie ćwiczymy-nie tylko z Sopelkiem ale i Fokusem.....jesteśmy pełni wiary i nadziei,że uda nam się wnieumyślność ....teraz sobie przypominam,że przecież na początku Sopelek i Fokus bawili się razem.... Edited October 18, 2012 by Celina12 Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Wytrwałości, cierpliwości, a przede wszystkim współpracy ze strony chłopaków, Celinko :) Quote
Gosiapk Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Sopelek, mój ulubiony jamnik na dogo :) Powodzenia w przywracaniu harmonii w stadzie. Edited October 8, 2012 by Gosiapk Quote
Celina12 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ...miło,że Sopelek jest ulubionym jamnikiem....:loveu: Musimy dać radę-i nikt inny tylko a my a z nami Cioteczka,która poświęca nam swój i tak ograniczony czas.....a widać,że stale myśli o nas....:loveu: Quote
anica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nutusia napisał(a):Bo o Was nie da się zapomnieć ;) Jasne ,że nie :loveu: Celinko tylko pisz wszystko proszę ,może i ja się czegoś nauczę :roll: Quote
Celina12 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Witajcie Cioteczki! Opisze wszystko bardzo dokładnie...dziś mam konsultacje telefoniczne....:roll:.....ale już rozumiem Kto Kogo ustawił w naszym stadzie rodzinnym...:diabloti: Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 To ja się chyba domyślam ;) Ciocie, gdybyście słyszały, że ktoś chce pokochać taką okruszynkę, dajcie proszę znać... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233388-Ma%C5%82a-Ksi%C4%99%C5%BCniczka-szuka-domu?p=19790848#post19790848 Quote
anica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Celina12 napisał(a):Witajcie Cioteczki! Opisze wszystko bardzo dokładnie...dziś mam konsultacje telefoniczne....:roll:.....ale już rozumiem Kto Kogo ustawił w naszym stadzie rodzinnym...:diabloti: hmmmm.... to ja zamieniam się ... czytanie :eviltong::lol: brzmi tajemniczo ,jak dla mnie ;) Quote
anica Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Celina12 napisał(a):JA bardzo wierzę w to,że uda mi się wyciszyć Sopelka z pomocą mojego nowego Anioła.....:loveu::loveu:, który/a mimo zmęczenia do tej pory wyszukuje dla mnie informacje,doradza....mam cichą nadzieję,że odezwie się na moich wątkach....:oops:.... I jak tu nie wierzyć w CUDA...dzięki moim jamnikom poznaję coraz więcej TAKICH właśnie Ludzi-Aniołów..... W to ,że Tobie się uda Celiniu to wierzymy wszystkie!... czytam... i czytam... już chyba 10raz post 1475:-o... staram się po prostu zrozumieć....chociaż troszeczkę... Jamniczą psychikę;) sama popełniłam wiele błędów z Jasia więc uczę się cały czas...ja też chciałam jej wynagrodzić wszystkie krzywdy jakich doznała!.. nie pomyślałam tylko...że... mamy trochę inną psychikę ,niż jamniki ;) hihihihi ale jak jest miłość to można wyprostować wszystko!... ja też po cichutku... mam nadzieję ,że Anioł behawiorysta -odezwie się na Twoim wątku :loveu: Quote
Celina12 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ciocie-obiecuję ,że niedługo wszystko opiszę-na razie musze swój czas rozdzielać między prace w domu a psiaki-Sopla i Fokusa w szczególności.... Sesja " fotelowa" Quote
Nutusia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Sopel i Fokus (a właściwie ich wspólne relacje) to teraz absolutny priorytet, więc czekamy cierpliwie :) Sopeluchna, ale Ty masz wielki... kinol! ;) A jaki z Ciebie... wtulak!!!! Quote
anica Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Nutusia']Sopel i Fokus (a właściwie ich wspólne relacje) to teraz absolutny priorytet, więc czekamy cierpliwie :) Sopeluchna, ale Ty masz wielki... kinol! ;) A jaki z Ciebie... wtulak!!!! Jasne ,że tak!!!! kinol naprawdę wielki http://images10.fotosik.pl/2547/94799af88b5bcc21med.jpg ale jak mu dobrze http://images10.fotosik.pl/2547/9bd41120de655099med.jpg radość patrzenrzenia http://images10.fotosik.pl/2547/9bd41120de655099med.jpg Quote
danka1234 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Podczytujemy o problemach z Sopelkiem i trzymamy kciuki życząc wytrwałości, wszystko się jeszcze ułoży. Quote
Gosiapk Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jaki słodziak i kto by pomyślał, że tyle problemów sprawia. Quote
Recommended Posts