Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No bardzo dobrze Selin i cieszę się, że jest jakiś sposób by utemperować Sopelka , co prawda z autopsji wiem, że wymaga to czasu, ogromnej cierpliwości a przede wszystkim konsekwencji. Trzymam kciuki ze swoimi jamniorami Halutem i Ferką. Obyście wytrzymali to może wreszcie w domu zapanuje spokój :loveu:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

JA bardzo wierzę w to,że uda mi się wyciszyć Sopelka z pomocą mojego nowego Anioła.....:loveu::loveu:, który/a mimo zmęczenia do tej pory wyszukuje dla mnie informacje,doradza....mam cichą nadzieję,że odezwie się na moich wątkach....:oops:....

I jak tu nie wierzyć w CUDA...dzięki moim jamnikom poznaję coraz więcej TAKICH właśnie Ludzi-Aniołów.....

Posted

[quote name='Celina12']JA bardzo wierzę w to,że uda mi się wyciszyć Sopelka z pomocą mojego nowego Anioła.....:loveu::loveu:, który/a mimo zmęczenia do tej pory wyszukuje dla mnie informacje,doradza....mam cichą nadzieję,że odezwie się na moich wątkach....:oops:....

I jak tu nie wierzyć w CUDA...dzięki moim jamnikom poznaję coraz więcej TAKICH właśnie Ludzi-Aniołów.....[/QUOTE]

Celinko doskonale przekazałaś to co miałas przekazać teraz tylko konsekwencja aby Soplowi pokazac i naprawić to co sie źle porobiło.. Trzymam kciuki i jestem więcej niż pewna że dasz radę.

Posted (edited)

Obiecuję,że będę konsekwentna-zrobię wszystko co w mojej mocy aby jamnikom było dobrze....Sopelka kocham bardzo....-tylko ten Mądrala wiedział sam jak ma mnie ustawić.....:diabloti:.....jamnicza inteligencja......

Edited by Celina12
Posted

[quote name='Celina12']Obiecuję,że będę konsekwentna-zrobię wszystko co w mojej mocy aby jamnikom było dobrze....Sopelka kocham bardzo....nie chciałam nikogo skrzywdzić-tylko ten Mądrala wiedział sam jak ma mnie ustawić.....:diabloti:.....jamnicza inteligencja......a ja się stara dałam zmanipulować jakby Sopel był pierwszym jamnikiem w moim życiu.....
No Inteligent jeden - wziął nas wszystkich na litość i siwuchną morduchnę, a teraz chce być Najważniejszy i Najpierwszy, spryciula jeden kochany:)

Posted (edited)

Witamy się.....mamy mniej czasu,bo dzielnie ćwiczymy-nie tylko z Sopelkiem ale i Fokusem.....jesteśmy pełni wiary i nadziei,że uda nam się wnieumyślność ....teraz sobie przypominam,że przecież na początku Sopelek i Fokus bawili się razem....

Edited by Celina12
Posted

...miło,że Sopelek jest ulubionym jamnikiem....:loveu:

Musimy dać radę-i nikt inny tylko a my a z nami Cioteczka,która poświęca nam swój i tak ograniczony czas.....a widać,że stale myśli o nas....:loveu:

Posted

Witajcie Cioteczki!

Opisze wszystko bardzo dokładnie...dziś mam konsultacje telefoniczne....:roll:.....ale już rozumiem Kto Kogo ustawił w naszym stadzie rodzinnym...:diabloti:

Posted

Celina12 napisał(a):
Witajcie Cioteczki!

Opisze wszystko bardzo dokładnie...dziś mam konsultacje telefoniczne....:roll:.....ale już rozumiem Kto Kogo ustawił w naszym stadzie rodzinnym...:diabloti:

hmmmm.... to ja zamieniam się ... czytanie :eviltong::lol:
brzmi tajemniczo ,jak dla mnie ;)

Posted

Celina12 napisał(a):
JA bardzo wierzę w to,że uda mi się wyciszyć Sopelka z pomocą mojego nowego Anioła.....:loveu::loveu:, który/a mimo zmęczenia do tej pory wyszukuje dla mnie informacje,doradza....mam cichą nadzieję,że odezwie się na moich wątkach....:oops:....

I jak tu nie wierzyć w CUDA...dzięki moim jamnikom poznaję coraz więcej TAKICH właśnie Ludzi-Aniołów.....

W to ,że Tobie się uda Celiniu to wierzymy wszystkie!... czytam... i czytam... już chyba 10raz post 1475:-o... staram się po prostu zrozumieć....chociaż troszeczkę... Jamniczą psychikę;) sama popełniłam wiele błędów z Jasia więc uczę się cały czas...ja też chciałam jej wynagrodzić wszystkie krzywdy jakich doznała!.. nie pomyślałam tylko...że... mamy trochę inną psychikę ,niż jamniki ;) hihihihi ale jak jest miłość to można wyprostować wszystko!... ja też po cichutku... mam nadzieję ,że Anioł behawiorysta -odezwie się na Twoim wątku :loveu:

Posted

Sopel i Fokus (a właściwie ich wspólne relacje) to teraz absolutny priorytet, więc czekamy cierpliwie :)
Sopeluchna, ale Ty masz wielki... kinol! ;) A jaki z Ciebie... wtulak!!!!

Posted

[quote name='Nutusia']Sopel i Fokus (a właściwie ich wspólne relacje) to teraz absolutny priorytet, więc czekamy cierpliwie :)
Sopeluchna, ale Ty masz wielki... kinol! ;) A jaki z Ciebie... wtulak!!!!
Jasne ,że tak!!!!
kinol naprawdę wielki http://images10.fotosik.pl/2547/94799af88b5bcc21med.jpg
ale jak mu dobrze http://images10.fotosik.pl/2547/9bd41120de655099med.jpg
radość patrzenrzenia http://images10.fotosik.pl/2547/9bd41120de655099med.jpg