Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po wczorajszym upale ponad 30-to stopniowym gwałtowne ochłodzenie-10 stopni,pada,wieje.....deszcze się przyda ale jak dla mnie różnice temperaturowe i ciśnieniowe -są zabójcze.Imprezka i tak się odbędzie-na szczęście w domu sporo miejsca a i dzieci będą bardziej do"ogarnięcia :evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

...witajcie w naszej bajce Fokus zagra na fujarce,Sopelek Wam zaśpiewa....zatańczą w koło Dumci...tu wszystko jest możliwe-jamniki są szczęśliwe a dzieci-wiem coś o tym-biegają po ogrodzie....nikt tutaj nie zna głodu,nikt tu nie czuje chłodu,i nawet kłótni już nie ma-nikt się nie skarży mamie...bo z JAMNIKAMI jest weselej,ruszymy razem w życie,bo w życiu z pieseczkami-przygoda wciąż się chowa......

Posted

Dziękuję Cioteczki...jeszcze parę fotek...

Sopelek ma już dość jedzonka

Teraz proszę mnie wypuścić na ogród...

Sopelek od kilku dni sypia....w moim łóżku.Cieszyłam się,że przynajmniej jeden jamnik ma swoje miejsce na fotelu lub wersalce w swoim kocyku a tu.............no coś tam zimna....:diabloti::diabloti::diabloti:.Rano wstaje i....wita mnie jak szalony....

Posted

Ta zjamniczył się-masz rację Cioteczko :diabloti:...tylko,że ja jakoś budze się codziennie rano połamana-a przecież mam tylko 4 jamniki w łóżku :evil_lol::evil_lol:

Posted

Siemka Sopel, ja to śpię z Dużymi każdziutką noc od początku, no bo to łóżko jest moje, a im tylko wypuszczam kawałek w leasing.
Duża miała mi płacić w parówkach, ale jej odpuściłem, niech zna moje dobre serce, teraz leasing łóżka kosztuje ich tylko 5 całusków rano i 5 wieczorem.

R(rrr)ulon

Posted

Celiniu - z 4 jamnikami połamana?... Ja mam 3 drobiażdżki i... boksię, która jak się na kołdrze albo na moich nogach uwali, to się budzę pokręcona w chiński paragraf. Na szczęście, gdy jest chłodno i tyłek jej zmarznie, każe się wpuszczać pod kołdrę i wtedy chociaż można się przekręcić - oczywiście uważając, by nie przygnieść któregoś drobiażdżka. Zdarza się również, że śpi z nami... kotka Helenka... Za to na ziąb w łóżku narzekać nie mogę - same termoforki :)

Posted

[quote name='Nutusia']Celiniu - z 4 jamnikami połamana?... Ja mam 3 drobiażdżki i... boksię, która jak się na kołdrze albo na moich nogach uwali, to się budzę pokręcona w chiński paragraf. Na szczęście, gdy jest chłodno i tyłek jej zmarznie, każe się wpuszczać pod kołdrę i wtedy chociaż można się przekręcić - oczywiście uważając, by nie przygnieść któregoś drobiażdżka. Zdarza się również, że śpi z nami... kotka Helenka... Za to na ziąb w łóżku narzekać nie mogę - same termoforki :)[/QUOTE]

No, to co ja tu robię z moimi... wynikami. Tylko dwa jamnioreczki i kotecek, ale za to jaki wielki kotecek!!!
I właśnie, jamniorki pod kołdrą, za to kicio na kołdrze i zawsze żal mi Go ruszać i budzić i przeważnie skręcam się, żeby być przykrytą, a dodatkowo trzeba uważać, coby jamniorków nie "potrącić"... taki już nasz los.... tych wszystkich zwariowanych zwierzolubnych:)

Posted

Gdyby było niezdrowe, już bym chyba dawno kwiatki od spodu wąchała! Wszystkie moje tymczasowiczki w liczbie aktualnie 23 spały ze mną w łóżku, a moje osobiste psiaki to już obowiązkowo! Wyjątek stanowili tylko Oskar ONek (za TM) i obecny Lesio, który nie lubi... wysokości ;) Choć ostatnio go ostrzygliśmy na zerko i przy obecnie panującej pogodzie... powoli zaczyna doceniać i ciepełko i miękkość posłanka :)

Czy mogę Kochane Jamnicze Ciocie (i nie tylko jamnicze) zaprosić na dzieckowy bazarek? Niedługo święto naszych milusińskich ;)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227062-Świat-Dziecka-książeczki-zabawki-ubranka-inne?p=19095028#post19095028

Posted

[quote name='Nutusia']Gdyby było niezdrowe, już bym chyba dawno kwiatki od spodu wąchała!.... [/QUOTE]
... i ja tyż... od kiedy pamiętam zawsze w domu były jakieś Stworzonka i zawsze spały.... ze mną:)
(a jednak trochę już żyję:eviltong:)