Celina12 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Po wczorajszym upale ponad 30-to stopniowym gwałtowne ochłodzenie-10 stopni,pada,wieje.....deszcze się przyda ale jak dla mnie różnice temperaturowe i ciśnieniowe -są zabójcze.Imprezka i tak się odbędzie-na szczęście w domu sporo miejsca a i dzieci będą bardziej do"ogarnięcia :evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 http://images10.fotosik.pl/1485/f71d475400ce55a8med.jpg Ale macie fajny plac zabaw - ekstra:) http://images10.fotosik.pl/1486/3144c267809841ebmed.jpg Sopelcio pewnie szuka jakichś skarbów - gdzie by tu pokopać? Quote
Sarunia-Niunia Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Na tym zdjęciu Sopelek mnie... wzruszył... niesamowite ujęcie!!! Quote
Nutusia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Jamnik co upałów nie lubi?... Nie znam! W każdym razie tym bardziej imię ma trafione ;) Quote
anica Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 no to nie jesteś sam Sopelku - Jasia też nie lubi upałów ;) Quote
Celina12 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ...witajcie w naszej bajce Fokus zagra na fujarce,Sopelek Wam zaśpiewa....zatańczą w koło Dumci...tu wszystko jest możliwe-jamniki są szczęśliwe a dzieci-wiem coś o tym-biegają po ogrodzie....nikt tutaj nie zna głodu,nikt tu nie czuje chłodu,i nawet kłótni już nie ma-nikt się nie skarży mamie...bo z JAMNIKAMI jest weselej,ruszymy razem w życie,bo w życiu z pieseczkami-przygoda wciąż się chowa...... Quote
Nutusia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 No - takie dżamprezy to ja rozumiem! I kolorowe naszyjniki i... pyszności podtykane pod noski... :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 http://images10.fotosik.pl/1524/34bbca26fa5b02f6med.jpg Nie, no normalnie.... padłam... ja pierniczę.... Celinko, Ty to masz pomysły:) - jamniorki w hawajskim stylu:) to jest to!!! i jeszcze do tego piosenka:) SUPER!!! Quote
yunona Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Fantastyczne! Cała rodzina świetnie się bawi:multi: , jamniki hawajskie i piosenka wymiata:loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Celina12 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Dziękuję Cioteczki...jeszcze parę fotek... Sopelek ma już dość jedzonka Teraz proszę mnie wypuścić na ogród... Sopelek od kilku dni sypia....w moim łóżku.Cieszyłam się,że przynajmniej jeden jamnik ma swoje miejsce na fotelu lub wersalce w swoim kocyku a tu.............no coś tam zimna....:diabloti::diabloti::diabloti:.Rano wstaje i....wita mnie jak szalony.... Quote
anica Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Celiniu.. jeszcze jeden talent.. piszesz wierszem... suuuper klimaty w Celinowie :klacz::klacz::klacz::klacz::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Nutusia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 No - jak widać Sopel się zjamniczył totalnie! Na to czekałam! :) Quote
Celina12 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Ta zjamniczył się-masz rację Cioteczko :diabloti:...tylko,że ja jakoś budze się codziennie rano połamana-a przecież mam tylko 4 jamniki w łóżku :evil_lol::evil_lol: Quote
keakea Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Siemka Sopel, ja to śpię z Dużymi każdziutką noc od początku, no bo to łóżko jest moje, a im tylko wypuszczam kawałek w leasing. Duża miała mi płacić w parówkach, ale jej odpuściłem, niech zna moje dobre serce, teraz leasing łóżka kosztuje ich tylko 5 całusków rano i 5 wieczorem. R(rrr)ulon Quote
Nutusia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Celiniu - z 4 jamnikami połamana?... Ja mam 3 drobiażdżki i... boksię, która jak się na kołdrze albo na moich nogach uwali, to się budzę pokręcona w chiński paragraf. Na szczęście, gdy jest chłodno i tyłek jej zmarznie, każe się wpuszczać pod kołdrę i wtedy chociaż można się przekręcić - oczywiście uważając, by nie przygnieść któregoś drobiażdżka. Zdarza się również, że śpi z nami... kotka Helenka... Za to na ziąb w łóżku narzekać nie mogę - same termoforki :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Nutusia']Celiniu - z 4 jamnikami połamana?... Ja mam 3 drobiażdżki i... boksię, która jak się na kołdrze albo na moich nogach uwali, to się budzę pokręcona w chiński paragraf. Na szczęście, gdy jest chłodno i tyłek jej zmarznie, każe się wpuszczać pod kołdrę i wtedy chociaż można się przekręcić - oczywiście uważając, by nie przygnieść któregoś drobiażdżka. Zdarza się również, że śpi z nami... kotka Helenka... Za to na ziąb w łóżku narzekać nie mogę - same termoforki :)[/QUOTE] No, to co ja tu robię z moimi... wynikami. Tylko dwa jamnioreczki i kotecek, ale za to jaki wielki kotecek!!! I właśnie, jamniorki pod kołdrą, za to kicio na kołdrze i zawsze żal mi Go ruszać i budzić i przeważnie skręcam się, żeby być przykrytą, a dodatkowo trzeba uważać, coby jamniorków nie "potrącić"... taki już nasz los.... tych wszystkich zwariowanych zwierzolubnych:) Quote
keakea Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Podobno spanie ze zwierzętami jest bardzo niezdrowe... :) Ale przecież ludzie też zwierzęta :) Quote
Nutusia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Gdyby było niezdrowe, już bym chyba dawno kwiatki od spodu wąchała! Wszystkie moje tymczasowiczki w liczbie aktualnie 23 spały ze mną w łóżku, a moje osobiste psiaki to już obowiązkowo! Wyjątek stanowili tylko Oskar ONek (za TM) i obecny Lesio, który nie lubi... wysokości ;) Choć ostatnio go ostrzygliśmy na zerko i przy obecnie panującej pogodzie... powoli zaczyna doceniać i ciepełko i miękkość posłanka :) Czy mogę Kochane Jamnicze Ciocie (i nie tylko jamnicze) zaprosić na dzieckowy bazarek? Niedługo święto naszych milusińskich ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227062-Świat-Dziecka-książeczki-zabawki-ubranka-inne?p=19095028#post19095028 Quote
Sarunia-Niunia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Nutusia']Gdyby było niezdrowe, już bym chyba dawno kwiatki od spodu wąchała!.... [/QUOTE] ... i ja tyż... od kiedy pamiętam zawsze w domu były jakieś Stworzonka i zawsze spały.... ze mną:) (a jednak trochę już żyję:eviltong:) Quote
Recommended Posts