keakea Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Sopelek z pisankami wygląda jak Wielkanocny Prezes :) ma taką godną minę :) Ciociu Nutusiu, Gapcia bardzo sympatyczna, u Ciebie na pewno się "odkuje" za wszystkie chude chwile :) Quote
Nutusia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Mam nadzieję, bo ja jeszcze nawet nie wiem czy sympatyczna. Od wczorajszego wieczora do naszego dzisiejszego wyjścia z pracy się praktycznie nie poruszyła... Ale że ja jestem urodzona (czasem niepoprawna) optymistka, wierzę, że będzie dobrze! W odmianę losu Sopelcia też wierzyłam i... warto było! :) Quote
anica Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Celinko kochana :) ucieszyłam się ,że troszkę lepiej .. wiosna to chyba najpiękniejsza pora roku ale też chyba najtrudniejsza.. zwłaszcza jak są jakieś utrwalone dolegliwości ,niestety ?! ... a teraz będziemy mocno trzymać kciuki ! żebyś mogła jak najszybciej rozpocząć leczenie biologiczne ,skoro pomaga :) Celiniu troszeczkę dałyśmy Ci spokoju.. no przecież Chorutka byłaś- to się przysługuje :eviltong:;) no tak - prawda? Sopluchna jak zwykle cieszy sobą :) no powiedz sama.. łapkę.. na Dzień dobry - czy można lepiej zacząć dzień :lol: jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności behawiorystycznych - i życie uratowane :loveu: pożalę się jeszcze ,że wczoraj oglądając TVN UWAGA przed 20 - trafiłam na wstrząsający odcinek o psie ,redaktor nazwał go Wtorek ,okazało się ,że psina został porzucony na drodze ok 2lata temu..a teraz od 2tygodni (dopiero teraz ktoś zgłosił to do TVN) próbują go zabrać .. ale on podchodzi.. ale ucieka.. jak zobaczyłam go ..w deszczu.. jak siedzi .. i czeka.. czeka.. na tych oprawców !! nie daję rady nawet pisać... łzy same się leją.... tak wczoraj ryczalam.. aż mnie żebra bolały .. musiałam wyjść i nawet nie mogłam oglądać dalej.. TZ tylko mówił że się nie udało! że dzisiaj spróbują znowu.. będę trzymać kciuki ,żeby się udało!! ale oglądać,nie dam rady !!! 2lata w deszczu ,mrozie ,słoncu.. masz głowę .. dramat :shake: przecież wiemy.. do czego ludzie są zdolni!!!! Tylko dlaczego -to tak boli.. za każdym razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całuję Was .. Quote
Nutusia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ja takich rzeczy nie oglądam - wystarczy mi to, co na dogo poczytam :( Ale w zajawkach słyszałam, że Pan Wtorka zginął w wypadku i on tam wciąż na niego czeka... Tylko dlaczego przez 2 lata NIKT nie zareagował?... Quote
yunona Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Na FB czytałam, że Wtorek już pod opieką a reportaż jest z zeszłego roku :) Nowe wcielenie Sopelka :eviltong::evil_lol: Niezły sopel co :evil_lol::p Quote
Nutusia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Yunona, ale Ty dziś podpuchy robisz, no!!!!! Sherry, Milka, Króliczek, a teraz... Sopel!!!! ;) Quote
anica Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 hihihi a później będzie primaaprilis.. czy coś w tym rodzaju :eviltong: Sopelek w nowym wcieleniu .. też śliczny :p i dobrze jeśli ..Wtorek już bezpieczny :p Quote
Sarunia-Niunia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Odwiedzam Sopelcia kochanego:) Pięknie wygląda na zdjęciach z pisankami - taki szczęśliwy jamniczy Senior w swoim (choć tylko tymczasowym) domku, w którym jest bardzo kochany!!! Quote
Celina12 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Dziękujemy Ciociom za BYCIE na wątku....uśmiałam się z nowego wcielenia Sopelka-troszkę już odtajał.... :diabloti: Sopelek wiosenny Mamy mnóstwo zdjęć...może jutro będzie więcej.... Sopeleczek przesyła senne pomruki-najadł się i śpiiiiiiiiiii Quote
anica Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 U Ciebie Celinko wszystko śliczne !!! no takich Wielkanocnych krzaków - jeszcze nie widziałam- Super pomysł :) po tych wszystkich nieszczęściach... dobrze jest zajrzeć do Ciebie :) zaraz tak cieplutko na serduchu się robi... a to jamniczki kochane.. a to dzieciaczki roześmiane.. Quote
Nutusia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Sopel jajka z domu wyniósł i na krzaku uwiesił!!!! Ale numer! :) Quote
Celina12 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 No nie wszystko śliczne-dom musi przejśc remont...trzeba mnóstwo rzeczy wykończyć po adaptacji dołu....ale dziękujemy za tak ciepłe słowa. Sopeleczek to taki Starszy Pan z mocnym charakterkiem-na fisia na punkcie EGO Quote
Celina12 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nutusia napisał(a):Sopel jajka z domu wyniósł i na krzaku uwiesił!!!! Ale numer! :) Hihihi-dobre....masz u nas kamerę????? Quote
anica Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Oj Selin kochane :) ale to Ego .. to tylko dzięki Tobie mógł nam pokazać .. hmmm.. ja lubię jak facet ma .. charakter:eviltong::lol: Quote
Celina12 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 (edited) No tak-mieć jamniczkę czy jamnika-wszystko jasne...:diabloti: Tak-święta racja-ja też lubię charakternych....no to dalej Sopeluchna-Kruszyna Edited April 20, 2012 by Celina12 Quote
Mika31 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 jak bym mojego Maksa widziała też kocha drewno Quote
yunona Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Fajny lukrowany dziadulo ale z charakterkiem i tak trzymać :lol: Quote
Celina12 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Słoneczny Okruszek tokujący Okruszek zwiedzająco-brykający Okruszek Spacerująco-defiladowo Okruszek Quote
Sarunia-Niunia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 http://images10.fotosik.pl/1341/70f1e52d091b36admed.jpg Super ta fotka - Sopelek i Piruś maszerują równym krokiem - jak w wojsku:) Quote
Celina12 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Heloo Ciocie to ja Sopeluś. Czas pędzi ,robi się cieplej i mnie się humorek poprawił.Adoruję Selin i Dzieciaki.Dumcia to taka Dama-grzeczna i śliczna-więc i ja Ją kocham-ostatnio nawet odstąpiłem Jej swoją miseczkę z żarełkiem.Pirat-dostojny Pan-nie stawiam się do Niego-czasem sobie pozaglądamy w uszka,liźniemy się-no lubię FACIA.Fokus-to luzus-matko jak On sie wije i łasi do człowieków.A to na kolana,a to buzi -wszędzie się wepcha.Smarkacz myśli,że Młody-to sprawniejszy ,szybszy-niedoczekanie!Na dworze śmigam jak młody Zefir-a co.Fokus to nawet udaje LUDZIA-siada se na fotel-łapki przednie w górę i siedzi na poopsku-głupi jeszcze-dorośnie.Najgorzej jest jak przyjeżdża Gniewko.Ostatnio Selin powiedziałą,że jestem niegościnny,bo nie chciałem Go wpuścić do domu.Pokazałem zęby-te co mi zostały a co się nawarkoliłem i naplułem to moje.Nazwała mnie Selin lamą-nie czaję bazy o co biega...no ale...ludziom trzeba wybaczać.... Moja Księżniczka No i powiedźcie Ciocie-czyż ja nie jestem Śliczny??? Quote
Recommended Posts