Celina12 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ząbki będziemy czyścili przy "głupim jasiu"...boję się narkozy w Jego przypadku-niech tylko wróci nasza wetka z urlopu. Ciocie czy to ten sam Jamnik??? Quote
[email protected] Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 celinko kochana powiedz mi jak ty sobie radziłaś z agresją Sopelka mam u siebie Gacka z tego samego schronu co sopel .jest agresywny do psów i nie lubi dzieci dwa razy już dziabnął córkę widzę że u Ciebie też małe dzieci a Sopelek bywa agresywny może masz jakieś rady ? Quote
Celina12 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Mój Sopelek do Dzieci nigdy nie był agresywny-do tej pory zaczepia Fokusa-młdego jamnika.U Niego działa to,że po każdym wyskoku-nie głaszczę Go kilka dni-przechodzę obojętnie obok Niego a On sam pcha pysio w moje ręce-więc odchodzę.Zawsze mam obok siebie jakieś klucze,taką trzaskającą grzechotkę itp.(w każdym pokoju coś leży :diabloti:) i jak z warkoleniem podchodzi do Fokusa-rzucam obok niego na podłogę....tylko jeśli chodzi o Dzieci-możesz dziecko nastraszyć przy okazji no nie???? Gacek lubi głaski? Macie wątek na dogo??? Quote
[email protected] Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/227329-Gacek-szukamy-DT-bez-dzieci-%21%21%21 tu jego wątek Quote
Nutusia Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Bardzo proszę - pomóżcie jak możecie - choćby obecnością przy nas, by to całkiem nie jamnikowe maleństwo zostało na tym świecie, który - OBIECUJĘ - odtąd już nie będzie dla niej podły... Samej będzie mi o wiele trudniej przekonać ją, że warto... http://www.dogomania.pl/forum/threads/227649-Podtru%C5%82-j%C4%85-by-umar%C5%82y-szcz%C4%99ni%C4%99ta!UMIERA-I-ONA!Ma%C5%82a-kruszynka-prosi-o-pomoc!!! Quote
Celina12 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ...byłam NUTUSIU-jesteś Aniołem....a Mufka dzielna bardzo.Sama powiedz czy nie zaskoczyła nas tak jak Sopelek? Ciocie-sojrzcie na te dwa zdjęcia wyżej-to ten sam jamnik? Quote
Nutusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Celinko - dziękuję! :) Cuda, jak widać, są po to, by się... zdarzać ;) Tak, to ten sam jamnik - z uszami żyjącymi własnym życiem! :) Quote
Kar0la Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ale uchi. :lol: Celinko u Ciebie w jamniczym raju to nawet staruszki latają. Quote
Celina12 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Cioteczki Kochane-na pierwszym zdjęciu jest SOPELEK a na drugim...mój Atosik-Kokosik Quote
yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 O matko.... prawie identyczne:lol: łoj masz słabość Selin, ale nie dziwię Ci się:p. Ja teraz z kolei nie wyobrażam sobie jednego psiaka w domu.:loveu: Quote
toyota Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Celina12 napisał(a): Ciocie-sojrzcie na te dwa zdjęcia wyżej-to ten sam jamnik? W ogóle nie zrozumiałam pytania. Myślałam, że może chodzi o to, że Sopelek był taki przybity, a teraz tak fruwa na uszach. Wreszcie pojęłam o co chodzi. Ale rzeczywiście jak się przyjrzeć to Antoś był jaśniejszy. Quote
Celina12 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No tak-to aj napisałam dziwnie....ale podobieństwo uderzające prawda? Sopel w galopie-jest obecnie najszybszym jamnikiem w moim domu-prześciga Rezydentów:diabloti: w galopowaniu,w jedzeniu.... Romeo ugania się za Dumcią Pany idą lepić babki Quote
Nutusia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Drugą młodość przeżywa! :) Tamto życie było do bani - musi nadrobić ;) Quote
Celina12 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Trafnie napisane Cioteczko Nutusia :loveu: CUDO!!! Quote
anica Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Celinkowy Raj... no inaczej nazwać nie można :loveu: hihihi... ale nabrałaś cioteczki... czy to ten sam Sopelek?... ja też dałam się nabrać :eviltong: Quote
Celina12 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ale same powiedźcie Cioteczki-czy nie mogłam zwariować gdy ujrzałam Sopelka?Tak podobny do Atosika jest....zachowanie też-zawsze zakopuje sioo i koo-Atosik też tak robił-jak kotek.Gdy wita-tak samo szaleje i biegnie po mój kapeć czy but i z nim się wije.... Najmłodszy i Najstarszy w domu Quote
Isadora7 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Wzruszajaca symbolika zdjęć "najmłodszy i najstarszy w domu" Quote
yunona Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Tak , wzruszające :lol: , i obaj na "czterech":evil_lol: Quote
Celina12 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ...no i zgadzają się-Sopeluchna to az piska jak widzi dzieci Moja Selin mi powiedziała,że EURO ją nie interesuje...ale pokazujemy,że jesteśmy POLAKAMI-ponoć ja tyż Quote
Nutusia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 My też Euro mamy w głębokim poważaniu, ale Sopelcio-Patriota baaaaaaardzo godnie się prezentuje ;) Quote
Isadora7 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ja już rzygam euro, jedyne lekarstwo to ogladanie jamników w wersji kibiców (i nie tylko) Quote
Nutusia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Mam dokładnie to samo. Telewizor strach włączyć, bo zepsuty - na każdym programie EURO :( Quote
Isadora7 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nutusia napisał(a):Mam dokładnie to samo. Telewizor strach włączyć, bo zepsuty - na każdym programie EURO :( ja mam na szczęście kablówkę i 114 programów moze coś znajdę Quote
anica Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ja tez.. kibicem nie jestem.. no chyba ,że razem z Sopelkiem :) Fota na EURO 2012 Quote
Recommended Posts