Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gorączka spadła-mam 38,8-wczoraj miałam ponad 39...wszystko mnie bolało-miałam dreszcze....słaba jestem....mam nadzieję,że szybko mi przejdzie....dziękuję za to,że Jesteście

Posted

Dziękuję....dziękuję

Czuję się już dziś lepiej-chociaż słaba okrutnie.JAmniki to tak mnie oblepiały w łóżku,że ruszyć się nie mogłam-Pirek oblepiał mi niczym foka plecy,Fokus-wciskał się w zgięcie kolan,Dumiś od klaty...a Sopeluchna od czasu do czasu robił se z moich osobistych włosów gniazdo.Dziś pierwszy raz od ponad miesiąca :crazyeye::crazyeye::crazyeye:-miałam GO na rękach.Witał mnie rano schyliłam się,głaskałam a ON przednimi łpciami wskoczył mi na rękę i podciąga się-więc ja ze strachem podłożyłam drugą po poopkę a ten HOP i kazał się obnosić-PO POKOJACH!!!:-oDZIWY jakoweś...WOW

• 2 weeks later...
Posted

werenn napisał(a):
ciekawe jak na bazarkach sobie z tym poradzą :-/

Nie poradza, admin tam edytowal nie ma mozliuwosci przywrocenia :/

wczoraj:

"Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem.

Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :("

a dzis http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie poradza, admin tam edytowal nie ma mozliuwosci przywrocenia :/

wczoraj:

"Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem.

Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :("

a dzis http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579

a ja nie mogę na wątek twoicj psiaków i królika wejść

Posted

werenn napisał(a):
a ja nie mogę na wątek twoicj psiaków i królika wejść

Wiem bo nie dzialaja linki z podpisow... wejdz w galerie 4 i tam jest nasza galeria ale ja koncze z dogomania, mam tego po dziurki w nosie...

Posted

Sopeluchna ma się dobrze-jest coraz bardziej grzeczniejszy-chociaż bójki z Fokusem dalej się odbywają-prowodyrem jest...oczywiście Staruszek.Na mnie czy Krzysia nie warkoli,pakuje mi się codziennie rano do łóżka-bo jednak najważniejszym dla Niego miejscem jest wersalka z moim swetrem,różowym kocykiem.Jak On potrafi się cieszyć,mruczy,szczeka radośnie-jak mówię Mu cześć-podaje łapkę.

JAk się poczuję lepiej muszę tu troszkę uporządkować....wstawić fotki świąteczne-których pierwsza część zniknęła.

Posted (edited)

Dziękujemy za obecność u Sopelka,miłe słowa,troskę....już mi troszke lepiej-antybiotyk robi swoje ale te bóle z powodu RZS-nie do wytrzymania....czekam kiedy będę zdrowa i będę mogła leczenie biologiczne włączyć

Sopelek pozdrawia podwórkowo-zdjęcia sprzed świąt-te,które nam skasowali

Edited by Celina12
Posted

Sopelucha, ale fajnie wyglądasz z tymi pisankami :)

Ciocia Celina, jak będziesz opowiadać takie niestworzone rzeczy o zamierającym wątku, to ja sama chyba z nerwów zamarnę!!! :)