yunona Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 To teraz wyobraźcie sobie, że ja mam kibica w domu, jakie katusze cierpię i muszę, czy chcę czy nie, słuchać relacji z meczów, bicie piany w każdym programie ble, ble, ble. Staram się robić dobrą minę do kiepskiej gry.:diabloti: Dobrze , że jestem z tych wesołych i pocieszam się, że niedługo się skończy:eviltong::p Quote
anica Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ja też mam kibica w domciu .. ale na szczęście ...są dwa telewizory... bo u mnie z tą dobrą miną.. przy meczu.. hmmm to tak średnio , przecież nie będę się chwalić , że... nawet słuchać nie chcę.. no chyba ,że gra Polska i jeszcze wystarczy mi jak wynik usłyszę :eviltong::Poland: Quote
yunona Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Co z tego , że mam dwa telewizory, jak te dziady przygłuche są i rozwalony głos na full. Nawet zamykając się w pokoju muszę sama rozkręcać , żeby cokolwiek usłyszeć to co oglądam:diabloti:, a telewizor swój musiałam odstąpić , bo w salonie mam duży no i lepiej widać, więc i tak przerąbane:diabloti:;) Quote
Nutusia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Kocham mojego Małża za wiele rzeczy, ale też za to, że nie jest... kibicem! Zapraszamy do nas! :) Quote
toyota Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Już od jakiegoś czasu pukałam się w czoło patrząc na te chorągiewki umocowane na samochodach. Jadę któregoś dnia do pracy i słyszę jak coś stuka, szura jakoś tak dziwnie. Myślę sobie- coś się chyba popsuło w aucie, a to na moim samochodzie chorągiewka trzepocze :). Quote
Isadora7 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 A ja sie cieszę że mam 114 kanałów a moje jamniki nie sa kibicami. Ale i tak w bramie tzw "pekinu" na gibalaku zrobili strefe kibica. Gibalak ma sławę równą Brzeskiej. No to jest wesoło, tabkowo, pooooooooolska biaaało-czerwoniiiii, wy-pier-da... skandowane w przerwie biało czerwonej polski. No w końcu to dzielnica gdzie Legia-pany. Policyjna suka pokazała sie raz i szybciej wyjechała niż przyjechała. Quote
anica Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 widzę ,że z tym kibicowaniem.. to tak różnie , u każdego inaczej - pewnie u wszystkich jedno- Polska gola!.. tak samo :Poland:;) ja to widzę Euro.. jako...sporą kłodę :mad::diabloti: no tak.. tylko sobie pomyślałam... o adopcjach... naszych bid w tym okresie:cool3: Quote
Nutusia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 W tym okresie adopcji dokonują pewnie przede wszystkim kobiety, które ani w d... euro mają oraz ewentualnie panowie, dla których psiaki ważniejsze niż dwudziestu dwóch milionerów uganiających się za piłką ;) Tacy są niestety w wielkiej mniejszości, ale się zdarzają! Quote
Celina12 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 JA mieszkam na terenie na ,którym niekoniecznie za Polską się kibicuje,na domach i autach powiewają nie tylko polskie flagi,ja sama widziałam jeden mecz-Polska-Grecja.Dla równowagi powiesiłam na balkonie-:crazyeye:-zdziwko-biało-czerwoną flagę,którą bardzo pilnują jamniki:diabloti:.Chyba jestem jedyną mieszkanką mojej wsi,która ma w takich kolorach flagę ,smutne to ale prawdziwe. A teraz prezent od Gniewcia Quote
Nutusia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 O ja cię.... ale kocha!!!!!!! Starczy na całe euro ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Sopeluch z kością wygląda cudnie:) Ech, ja to chyba jestem jakaś inna... za piłką nożną nie przepadam, ale mecze w randze MŚ, czy ME naprawdę lubię oglądać... Tak więc patrzę sobie z przyjemnością, a jeszcze, jak gra jakaś drużyna, którą szczególnie lubię - tym bardziej:)... np Polska, czy Portugalia... Niestety "moi" Portugalczycy przegrali z Niemcami..... Dziś na pewno obejrzę sobie mecz Ukrainy, no a jutro Polskę z Rosją.... Quote
Isadora7 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ta kość to wymiata. Moje tez uwielbiają jak największe kości Quote
anica Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Sopluchna jak ja lubię patrzeć na Ciebie! taki odmieniony.. szczęśliwy.. no Jamnik... wszystko ,tak jak powinno być!:multi: całuję Was wszystkich ..całą wspaniałą rodzinkę a te zdjęcia.. ze Strefy kibica ,pokazuję wszystkim!... bardzo się podobają :lol: Quote
Nutusia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Ja już wiem, dlaczego nasi mają jeszcze szanse... Kibicuje Sopelek, kibicuje i moja niegdysiejsza tymczasowiczka Kimi (omc jamnik ;)) Quote
Celina12 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 No Cioteczko-super-Polska Gola..kocham Cię KIMI Quote
Nutusia Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Teraz Kimciuszce pozostało zaśpiewać tylko "nic się nie stało... chłopaki, nic się nie stało" ;) Quote
anica Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nutusia napisał(a):Teraz Kimciuszce pozostało zaśpiewać tylko "nic się nie stało... chłopaki, nic się nie stało" ;) no to śpiewamy... chłopaki, nic się nie stało!!!!!! mizianka Kimciuszka , ważne ,że kibicowałaś...;) wygrał lepszy ?!.... chyba????????? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nutusia napisał(a):Teraz Kimciuszce pozostało zaśpiewać tylko "nic się nie stało... chłopaki, nic się nie stało" ;) A my śpiewamy tak: "Ruscy do domu... chłopaki nic się nie stało".... anica napisał(a):wygrał lepszy ?!.... chyba????????? Brakło nam trochę szczęścia, jednak... żal mi naszych chłopaków.... Sopelciu! Ciotka Cię odwiedza i bardzo mocno przytula do serducha:) A wczoraj nawet słyszałam, jak szczekałeś, jamniorku jeden Ty:eviltong:.... Quote
Celina12 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nie ważne kto wygra-ważne jak się czujemy jako Polacy!!!! Sopel jest Polakiem z krwi i kości-to taki Szlachcic....z własnym,bardzo rozbudowanym EGO ale kochany-jest bardzo przyjazny dla Dzieci...tak potrafi pokazać jak kocha..trąca noskiem,podskakuje by dać całuska....kochany Jamnik....na widok Fokusa az podskakuje ale Fokus stara się Go olewać za co GO bardzo Kocham-mój mądry FOKUSIK :loveu: Wiem,że Ciocia Berni i Keakea wysłały bazarków kaskę-jak tylko podjadę do banku napiszę....a rozliczenia napisze po powrocie z sanatorium.....byliśmy na badaniach.....mamy wyczyszczone ząbki.....wyniki z krwi pozwoliły na to by dać narkozę-jeden ząbek-trójka-górna usunięty,wyniki krwi-jak na wiek-rewelacyjne...nie mam teraz sił i nerwów do rozliczeń.....zresztą jadę do weta w piątek na 17-rozliczyć się za całość....Sopelek po narkozie szybko się wybudził,grzecznie zachowywał się u Weta i w aucie.....w domku poszedł spać,po dwóch godzinach się obudził,napił wody i znów spał.....a z buzi rozchodzi się zupełnie inny zapach..... Troszkę fotek nim czyściliśmy Sopelka Quote
Celina12 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='_Goldenek2']Uwielbiam Celinko ten wątek :) Takie słowa to miód na serce Kochana Cioteczko....aż się wzruszyłam aż łezki lecą mi na klawiaturę..... No i musze powiedzieć,że Sopelek kocha moje Wnuczęta.....to dziarski Facecik.....a Dzieci traktuje z niezwykłą delikatnościa..... Quote
yunona Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 eeeeeeeehhhhhhhhhh Selin, to Ty nas wzruszasz - pięknymi fotkami, ciepełkiem rodzinnym, wnusiami i cały czas na pierwszym planie - jamniki.:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts