Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To teraz wyobraźcie sobie, że ja mam kibica w domu, jakie katusze cierpię i muszę, czy chcę czy nie, słuchać relacji z meczów, bicie piany w każdym programie ble, ble, ble. Staram się robić dobrą minę do kiepskiej gry.:diabloti: Dobrze , że jestem z tych wesołych i pocieszam się, że niedługo się skończy:eviltong::p

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja też mam kibica w domciu .. ale na szczęście ...są dwa telewizory... bo u mnie z tą dobrą miną.. przy meczu.. hmmm to tak średnio , przecież nie będę się chwalić , że... nawet słuchać nie chcę.. no chyba ,że gra Polska i jeszcze wystarczy mi jak wynik usłyszę :eviltong::Poland:

Posted

Co z tego , że mam dwa telewizory, jak te dziady przygłuche są i rozwalony głos na full. Nawet zamykając się w pokoju muszę sama rozkręcać , żeby cokolwiek usłyszeć to co oglądam:diabloti:, a telewizor swój musiałam odstąpić , bo w salonie mam duży no i lepiej widać, więc i tak przerąbane:diabloti:;)

Posted

Już od jakiegoś czasu pukałam się w czoło patrząc na te chorągiewki umocowane na samochodach. Jadę któregoś dnia do pracy i słyszę jak coś stuka, szura jakoś tak dziwnie. Myślę sobie- coś się chyba popsuło w aucie, a to na moim samochodzie chorągiewka trzepocze :).

Posted

A ja sie cieszę że mam 114 kanałów a moje jamniki nie sa kibicami. Ale i tak w bramie tzw "pekinu" na gibalaku zrobili strefe kibica. Gibalak ma sławę równą Brzeskiej. No to jest wesoło, tabkowo, pooooooooolska biaaało-czerwoniiiii, wy-pier-da... skandowane w przerwie biało czerwonej polski. No w końcu to dzielnica gdzie Legia-pany. Policyjna suka pokazała sie raz i szybciej wyjechała niż przyjechała.

Posted

widzę ,że z tym kibicowaniem.. to tak różnie , u każdego inaczej - pewnie u wszystkich jedno- Polska gola!.. tak samo :Poland:;)
ja to widzę Euro.. jako...sporą kłodę :mad::diabloti:
no tak.. tylko sobie pomyślałam... o adopcjach... naszych bid w tym okresie:cool3:

Posted

W tym okresie adopcji dokonują pewnie przede wszystkim kobiety, które ani w d... euro mają oraz ewentualnie panowie, dla których psiaki ważniejsze niż dwudziestu dwóch milionerów uganiających się za piłką ;) Tacy są niestety w wielkiej mniejszości, ale się zdarzają!

Posted

JA mieszkam na terenie na ,którym niekoniecznie za Polską się kibicuje,na domach i autach powiewają nie tylko polskie flagi,ja sama widziałam jeden mecz-Polska-Grecja.Dla równowagi powiesiłam na balkonie-:crazyeye:-zdziwko-biało-czerwoną flagę,którą bardzo pilnują jamniki:diabloti:.Chyba jestem jedyną mieszkanką mojej wsi,która ma w takich kolorach flagę ,smutne to ale prawdziwe.

A teraz prezent od Gniewcia

Posted

Sopeluch z kością wygląda cudnie:)

Ech, ja to chyba jestem jakaś inna... za piłką nożną nie przepadam, ale mecze w randze MŚ, czy ME naprawdę lubię oglądać...
Tak więc patrzę sobie z przyjemnością, a jeszcze, jak gra jakaś drużyna, którą szczególnie lubię - tym bardziej:)... np Polska, czy Portugalia...
Niestety "moi" Portugalczycy przegrali z Niemcami.....
Dziś na pewno obejrzę sobie mecz Ukrainy, no a jutro Polskę z Rosją....

Posted

Sopluchna jak ja lubię patrzeć na Ciebie! taki odmieniony.. szczęśliwy.. no Jamnik... wszystko ,tak jak powinno być!:multi:
całuję Was wszystkich ..całą wspaniałą rodzinkę a te zdjęcia.. ze Strefy kibica ,pokazuję wszystkim!... bardzo się podobają :lol:

Posted

Nutusia napisał(a):
Teraz Kimciuszce pozostało zaśpiewać tylko "nic się nie stało... chłopaki, nic się nie stało" ;)

no to śpiewamy... chłopaki, nic się nie stało!!!!!!
mizianka Kimciuszka , ważne ,że kibicowałaś...;)
wygrał lepszy ?!.... chyba?????????

Posted

Nutusia napisał(a):
Teraz Kimciuszce pozostało zaśpiewać tylko "nic się nie stało... chłopaki, nic się nie stało" ;)

A my śpiewamy tak: "Ruscy do domu... chłopaki nic się nie stało"....

anica napisał(a):
wygrał lepszy ?!.... chyba?????????

Brakło nam trochę szczęścia, jednak... żal mi naszych chłopaków....

Sopelciu! Ciotka Cię odwiedza i bardzo mocno przytula do serducha:) A wczoraj nawet słyszałam, jak szczekałeś, jamniorku jeden Ty:eviltong:....

Posted

Nie ważne kto wygra-ważne jak się czujemy jako Polacy!!!!

Sopel jest Polakiem z krwi i kości-to taki Szlachcic....z własnym,bardzo rozbudowanym EGO ale kochany-jest bardzo przyjazny dla Dzieci...tak potrafi pokazać jak kocha..trąca noskiem,podskakuje by dać całuska....kochany Jamnik....na widok Fokusa az podskakuje ale Fokus stara się Go olewać za co GO bardzo Kocham-mój mądry FOKUSIK :loveu:

Wiem,że Ciocia Berni i Keakea wysłały bazarków kaskę-jak tylko podjadę do banku napiszę....a rozliczenia napisze po powrocie z sanatorium.....byliśmy na badaniach.....mamy wyczyszczone ząbki.....wyniki z krwi pozwoliły na to by dać narkozę-jeden ząbek-trójka-górna usunięty,wyniki krwi-jak na wiek-rewelacyjne...nie mam teraz sił i nerwów do rozliczeń.....zresztą jadę do weta w piątek na 17-rozliczyć się za całość....Sopelek po narkozie szybko się wybudził,grzecznie zachowywał się u Weta i w aucie.....w domku poszedł spać,po dwóch godzinach się obudził,napił wody i znów spał.....a z buzi rozchodzi się zupełnie inny zapach.....

Troszkę fotek nim czyściliśmy Sopelka

Posted

[quote name='_Goldenek2']Uwielbiam Celinko ten wątek :)

Takie słowa to miód na serce Kochana Cioteczko....aż się wzruszyłam aż łezki lecą mi na klawiaturę.....

No i musze powiedzieć,że Sopelek kocha moje Wnuczęta.....to dziarski Facecik.....a Dzieci traktuje z niezwykłą delikatnościa.....

Posted

eeeeeeeehhhhhhhhhh Selin, to Ty nas wzruszasz - pięknymi fotkami, ciepełkiem rodzinnym, wnusiami i cały czas na pierwszym planie - jamniki.:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: