Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no co Ty Celinko ??? jaka pesymistka ???? właśnie że jesteś cudowną ,wspaniałą i jeszcze kochaną OPTYMISTKĄ !!!!
sama dobroć płynie od Ciebie i ciepło :)
a po takiej operacji... i do tego kolejnej:shake::crazyeye::shake: no nie jak byś doła na chwilę nie złapała:roll: no to mogło by być dziwne..!? :roll:
a czytałaś Potęgę - dobre !!! prawda ?:lol:

Posted

...no niestety jestem pesymistką...:cool3:

Juz lepiej z moją ręką....opuchlizna wydaje się być mniejsza..jeszcze boli ale minie....gorzej z bólami reszty ciała z powody RZS-ale też daję radę...

Wczoraj były u nas moje Dzieci z Opola z Gniewciem....no i zaskoczył mnie Sopel-w ubiegłym tygodniu jak był Gniewuś-Sopelek siedział w pokoju-nie wychodził na dwór prawie wcale a wczoraj...:crazyeye::crazyeye:-przywitał Go w drzwiach wejściowych-strasznie warczał i nie chciał wpuścić do domu....potem przez godzinę szczekał....no i cały czas na ogrodzie chodził za Gniewciem i burczał.

Ciekawe co jeszcze nam ciekawego zaserwuje-aha do Dzieci jest super-biegnie do nich z radością,przymila się,łasi-zero warczenia,agresji-może był Jedynakiem w sensie PIES W DOMU i były w nim Dzieci?

LORD

Spotkanie NA SZCZYCIE

KTO dla KOGO jest tłem?:diabloti:

Posted

Jaśnie Pan postanowił pokazać się w promieniach słonka

Melduję,że jest mi dobrze-warkolę już rzadziej i tylko na Fokusa-przecież to ja w tej budzie mam do wszystkiego pierwszeństwo,to ja Najważniejszy Jestem-no nie?