Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Funky']zapisuję...[/QUOTE]

Siemka

i słusznie robisz my tu z chopakami znaczy Soplem, Rulonem i Frodkiem rządzimy. To nasz wątek i wszystkich miło witamy.

Rambo rządzący

Posted

[quote name='Funky']zapisuję...[/QUOTE]

Wow-witam-serdecznie witam....uwielbiam mieć coraz to więcej odwiedzających...j:eviltong: :p:diabloti:.....u nas dziś napadało śniegi co niemiara....musiałem zagonić Krzysia i Szczawia do odśnieżania....niech się poruszają...ja latałem i udeptywałem....co lubię najbardziej.Selin bardzo chciała wyjść porobić na fotki ale wmówiłem Jej,że jest ślisko a Ona musi uważać na kości...jeszcze uszkodzi se rękę i nici z dziergania.:mad:

Ciociu Gusiaczek-witam....:loveu:

Rambuś TY rządzisz nami wszystkimi....ja uskuteczniam rządy w ludzkiej budzie....więc też mam władzę.....dostaliśmy dziś łapki od Wiki i Tomcia...o mniam.....

Idę zrobić obchód-Pir pewnie coś gdzieś zakopał-zawsze tak robi....:evil_lol:

Nadzorujący Sssopelek

Posted

Cześć Sopel! U mnie śniegu po same uchi-na dwór zakładam sewterek i kurteczkę. Mamcia próbowała coś na łapy mi zakładać-ale wyraziłem głośny sprzeciw.
I biegałem-sam-bez smyczy-tylko wtedy trzeba bardzo mamci słuchać-jak woła "Frodo-do mnie"-to trzeba pędzić do niej ile sił w łapencjach...nawet patyka trzeba zostawić-taki układ z nią duzi maja-więc i ja.
Ja też zakopuję-zabawki,jedzonko-ale duzi już mnie przejrzeli-i wyciągaja wszystko!
Frodo

Posted

[quote name='Hope2']Rambo...ja nie wiem,czy gdzieś tam mają dogo...ja mapę widziałem-daleko ten dom...jak ja do mamci trafię?
Frodo spanikowany[/QUOTE]

Zrobimy punkt w umowie adopcyjnej

Rambo doradca

Posted

"Na razie to ja do lekarza jadę-na szczepienie...a ten domek...daleko...bardzo daleko Sopelku...Rambo wie jak daleko... "

Na szczęście często w życiu bywa, że "daleko" okazuje się być bardzo blisko ....
Serca.

Jechałam dłuuuugo (ludziska się zmieniali jako i samochody), chora, wystraszona ....
Nie trafiłam najgorzej jakoś daję radę ;)

Trzym się Frodo, Ciocia nie pękaj! :) - będzie gitara, jak mawia Gusiaczek.

Ovo Zaradna

Posted

Sopel, jak dajesz radę z odwilżą?
Wczoraj wieczorem u nas była szklanka - G. wywaliła się 2 razy:crazyeye:
Za pierwszym razem stwierdziłam, że moje potrzeby najważniejsze i nie zareagowałam,
za drugim stwierdziłam, że pewnikiem bawić się chce i pląsająco skoczyłam na nią.
A ta w prawie krzyk, że krzywda jej się stała,
że ciągnę jak jaki husky (cokolwiek to znaczy :roll:) .... ehhhhhhh, mówię ci ....

Pląsająca Ovka

Posted

Hejka!

Moja Selin zawsze zaczyna dzień od kawusi a ja...od porannego obchodu mojej budyi jej obejścia....potem śniadanko,zagonienie Selin i Krzysia do roboty i idę spać.....pogonię Szczawia .....spać....pracowity mam dzień.

Dziś jeszcze muszę wysłać nasze fotki,które przerobiła nam Ciocia Isadora do NTO i opisać o nas jamnikach.Patronem tego konkursu jest też lecznica gdzie Fokus stracił nabiał....:diabloti:...potem podam szczegóły....

To jest ten arytkuł

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130124/PROMOCJA04/130129770

Idę spać....muszę nabrać siły....

Sopelusiek

Posted

Fantastycznie, że bierzecie udział w konkursie:multi:. Selin robi piękne fotki, yun tak mówi - a ja potwierdzam. Jak w nto są ludzie co się znają na rzeczy to zwycięstwo gwarantowane.:lol: Będę z Ferką trzymał kciuki i odpowiednio poczarujemy.:diabloti:
Harry czarodziej