Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Rambo-dobrze prawisz Kolo. Tylko,że ja już nie chcę słuchać a bo to prąd zużywasz,oczka psujesz....a Krzysio zostaje z nami więc po co mi ma za plerami stać .Se włączę w nocy-jak se pódom spać.Wtedy to najlepiej się pisalnikuje-ciepełko od kaloryferków,spokój cisza.....no i coś tam mówiłą ,że się wiesza....to,że mi powiesiłą na komnacie królewski kocyk,to nie musi zaraz na komp wieszać.....czasem nie czaję bazy jak Selin mówi.:angryy: Po co se te człowieki tyle słow nawymyślały-nie można prościej?Na jedno zachowanie mają kilka określeń....nie mogę,nie umiem,nie potrafię,nie dam rady...to tylko mały przykład.... Sssopel zdegustowany człowiekowym słownictwem Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Chopie powiem ci coś, ale za to dostanę pierwszy autograf od ciebie. Zajrzałame rpzez ramię Doroty jak otworzyła konto Fundacji SOS i oto co ujrzałem - wpłatę 150 zł dla jamnika Sopla za tekst który napisał tutaj http://jamniki.eadopcje.org/newsy/10. Dorota mówiła zę jak pracowała w SuperExpressie to się wir... wiar... wierszówka czy jakoś tak nazywało. Chopie sławny jesteś, a Dorota coś znowu z gazetami kombinuje bo sie stare znajomości do niej odezwały. Rambo Wydawca Gazetowy (po mamusi) Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 O jejuuuuuuuuuuuuu Rambuś-dziękuję za wiadomość-przeczytałem to Selin jak wróciła i do tej pory ryczy ze wzruszenia....jaka dumna jest ze mnie....tak mnie całowała,że zadyszki dostała....:diabloti: No to teraz będę musiał żyć jak CELEBRYTA....muszę pomyśleć czego mam zażądać ...nowej komnaty?-poc o jak tak nowa jest a w większej nie wiem jakbym się czuł....złotej obroży???? Myślący Sssopel Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Chopie tylko patrzeć jak sie pojawisz na okładkach tabloidów, na portalach wszelkiego rodzaju. Już widzę tytuły: [FONT=arial black]SOPEL RZUCIŁ DUMISIE[/FONT] Albo [FONT=arial narrow]SOPEL WYCHODZI Z KNAJPY PO POGROMIE SOWIETÓW [/FONT][SIZE=4][FONT=arial]Rambo kopyra... copyrajter czy cós takiego.[/FONT][FONT=arial narrow] [/FONT] Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...oj ja niby jestem PRZEWROTOWIEC ale wolałbym w innej wersji być ukazywanym jednak...:diabloti: Quote
keakea Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [FONT=arial narrow]SOPEL WYCHODZI Z KNAJPY PO POGROMIE SOWIETÓW[/FONT] Umarłam :megagrin: Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Celina12']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...oj ja niby jestem PRZEWROTOWIEC ale wolałbym w innej wersji być ukazywanym jednak...:diabloti:[/QUOTE] E nooo chopie nudno by było Rambo Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ciociu KEAKEA nie CZYŃ tego-to czyn zabroniony w Soplowym PAŃSTWIE..... JA tam się nie nudzę...a lubię grać przed publiką bidnego,poszkodowanego......wiesz jak wtedy Laski lecą na takich-matczyne instynkta się włączają.....a całują,pieszczą,dogadzają..... Sprytny Ssssopeluś Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 W zwiazku z uwagami naszego Celebryty przyjmujemy inny image Sopla [FONT=arial black]DRAMAT SOPLA PORZUCONEGO PRZEZ DUMIŚ[/FONT] albo [FONT=arial narrow]PAMIĘTNIKI SOPLA Z ... MISKI SOWIETÓW [/FONT] Rambo nadal kopyrajtujacy Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jak ja WAM rzucę na WARSTAT tekścior to padnieta na kolana.....:diabloti:...wiecie jakie można wypociny stworzyć o pierogu.....a już na temat porzuconego-oj oj.... Quote
keakea Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 SOPEL ODKRYWCA BURSZTYNOWEJ KOMNATY? NOWA KOLEKCJA SOPLA SOPELFELDA JUŻ WKRÓTCE! KONIEC ŚWIATA NIE NASTĄPI, ZJADŁEM MAJÓW - PRZYZNAJE SOPEL Hiehiehie... Rulon w nowym, zielonym sweterze :D Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='keakea']SOPEL ODKRYWCA BURSZTYNOWEJ KOMNATY? NOWA KOLEKCJA SOPLA SOPELFELDA JUŻ WKRÓTCE! KONIEC ŚWIATA NIE NASTĄPI, ZJADŁEM MAJÓW - PRZYZNAJE SOPEL Hiehiehie... Rulon w nowym, zielonym sweterze :D[/QUOTE] Teraz to ja UMARŁEM.....ale będę miał pisalnikowania Sssopel bez swetra...nawet zielonego Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='keakea']SOPEL ODKRYWCA BURSZTYNOWEJ KOMNATY? NOWA KOLEKCJA SOPLA SOPELFELDA JUŻ WKRÓTCE! KONIEC ŚWIATA NIE NASTĄPI, ZJADŁEM MAJÓW - PRZYZNAJE SOPEL Hiehiehie... Rulon w nowym, zielonym sweterze :D[/QUOTE] Padłem, chyba nawet już dzisiaj łóżka nie obszczam bo leżę i nie wiem kiedy wstanę. Rambo leżący. Quote
keakea Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Sopel zakłada partię niskopiennych Nie spałem z kotem - dementuje Sopel Majonezowe bunga-bunga Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='keakea']Sopel zakłada partię niskopiennych Nie spałem z kotem - dementuje Sopel Majonezowe bunga-bunga[/QUOTE] Teraz to już wystrzeliłem w kosmos Rambo Gagarin Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 :roflt::roflt:....przeczytałem na głos....Selin piska,Krzysio wyje.....na co IM psy???? Dlatego mają JAMNIKI....:diabloti::evil_lol: Rulon skąd Ty to bierzesz??? Zesikany ze śmiechu Sssopel Quote
keakea Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Tu Wasz DJ Sopel w Radiu Majonez... 10 sposobów na wrobienie Szczawia Lewitacja - tak, to działa! - ujawnia Sopel Sopel Lodziarz przejmuje pakiet większościowy Bliklego Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No nie-szczęka mnie już boli,monitor opluty-majonezem jadłem wiśnie w majonezie.....:diabloti: :evil_lol: Kiedy ja na to znajdę czas??? Ssssopel zapracowany Quote
keakea Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Muszkietery muszą być cztery - nie wątpi Sopel Sopel na dowódcę sił specjalnych! Porwało mnie UFO? Nie wiem, spałem. Kąpiele w ogórkowej odmładzają - zdradza Sopel Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Coraz to lepsze.....Boże co sie uśmiałem-to uśmiałem.....:evil_lol: Rulon Ty tak długo jeszcze możesz????? To zielone Cie natknęło???? Dumiś miała na sobie.....może to MIŁOŚĆ Cię tak uskrzydla ??? Quote
Celina12 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No nie...padłem na kolana....ale jak ija Cudny Jestem...aż sam sobie siebie zazdraaaszczam..... Super......nawet już pisać nie potrafię.... Sopel ,którego zatkało z wrażenia.... Quote
keakea Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Celina12']Coraz to lepsze.....Boże co sie uśmiałem-to uśmiałem.....:evil_lol: Rulon Ty tak długo jeszcze możesz????? To zielone Cie natknęło???? Dumiś miała na sobie.....może to MIŁOŚĆ Cię tak uskrzydla ???[/QUOTE] Tak jest Ciocia, zielone jest chiba magiczne :D PISALNIKUJĄCY SOPEL - TAJNY PROJEKT GENETYCZNY MAGDA GESSLER PRZY SELIN TO MAŁY PIKUŚ - UJAWNIA SOPEL TO JA NASZCZAŁEM DO AKUMULATORA - SOPEL KOMENTUJE USTERKĘ DREAMLINERA POLITYKA? TO COŚ DO JEDZENIA? SOPEL - OSTATNI WŁADCA SOWIETÓW BILETY NA KONCERT SOPLA A CAPELLA WYPRZEDANE! Quote
keakea Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Isadora7'] Aaaaaaaaaaa, teraz to już nie wstanę :cool1: Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 O rety bo nie nadążę okładek robić Rambo subedytor Quote
Recommended Posts