Celina12 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Rambo jak widzę to Chłopak do wszystkiego...na wszystkim się zna ten nasz Dowódca....:diabloti: A ja dziś z innej beczki polecę....pokaże Wam fotki z tresury ... Selin tak działa na komendę-Miziaj! Quote
Celina12 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Klikera nie używam tylko własnego głosu...smaczków nie rozdaję...tylko całusy.... Ssssopel trener Quote
Hope2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Sopel-a co z Twoją Sellin? Lepiej jej? czy dalej chora??? Frodo martwiący się Quote
Isadora7 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Chopie szacun gites jesteś. ja Dorotę wytresowałem tez trochę i wiesz jak np siądę w kącie i się kiwam to ona natychmiast mnie tuli. Ostatnio ćwicze jej oddychanie - codziennie jak wraca z pracy ma dokładnie naszczane a ja siedzę w szafie i się kiwam. Ona rzuca torby i dopada do mnie. Wtedy Ganga tak jak dzisiaj robi przegląd. Rambo również treser Quote
Celina12 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Hope2']Sopel-a co z Twoją Sellin? Lepiej jej? czy dalej chora??? Frodo martwiący się[/QUOTE] Frodo Serduszko nasze...Selin ma gorączkę ale nie leży,bo wtedy bolą kości....troszkę dzierga....troszkę leży....troszkę marudzi..... Sssopel Ordynator domowej przychodni Quote
Celina12 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Isadora7']Chopie szacun gites jesteś. ja Dorotę wytresowałem tez trochę i wiesz jak np siądę w kącie i się kiwam to ona natychmiast mnie tuli. Ostatnio ćwicze jej oddychanie - codziennie jak wraca z pracy ma dokładnie naszczane a ja siedzę w szafie i się kiwam. Ona rzuca torby i dopada do mnie. Wtedy Ganga tak jak dzisiaj robi przegląd. Rambo również treser[/QUOTE] Pewnie jak tu Rulon zaglądnie-też zaraz napisze jak On tresował....hihihi...albo zaraz Mu przyjdą pomysły na tematy do gazety.... Oj ale ta Dorotka WAS kocha..... Sopel znający się na LOVE Quote
keakea Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 No więc tak: 1) po powrocie z pracy zaczyna się od miziania brzuszka i całowania uszek, a nie jakieś tam zdejmowanie butów, kurtki i plecaka 2) jak pada deszcz albo śnieg, to już nawet nic nie muszę mówić ani robić, od razu jestem pakowany w palto i na rączki, drogę powrotną załatwiam na własnych nóżkach, ale to tylko dlatego, żeby nie było, że Cesarz nie wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich poddanych 3) jak pukam Dużego nosem w nogawkę, znaczy "podciągaj, ale już, będę lizał, bo takie mam życzenie" 4) pozwalam im spać w moim łóżku, ale żeby się za bardzo nie rozpychali, to na wszelki wypadek zajmuję centralną miejscówkę 5) od podnoszenia kocyka i nakrywania nim mojej Najniższej Długości jest Duży i Duża, no przecież nie będę sobie łap brudził Rulon niechętny czemukolwiek z powodu pogody :diabloti: Quote
Hope2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Celina12']Frodo Serduszko nasze...Selin ma gorączkę ale nie leży,bo wtedy bolą kości....troszkę dzierga....troszkę leży....troszkę marudzi..... Sssopel Ordynator domowej przychodni[/QUOTE] może urynoterapię zastosuj? ja tak mamę wyleczyłem-miała chyba z 40 gorączki,nie miała nawet siły głowy podnieść...dwa dni-i jak ręką odjął...ale jeszcze Hades ją tulił i masował...a Tolek chuchał i bąkami temperaturę pod kołderką podnosił... Frodo doradzający Quote
Isadora7 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='keakea']No więc tak: 1) po powrocie z pracy zaczyna się od miziania brzuszka i całowania uszek, a nie jakieś tam zdejmowanie butów, kurtki i plecaka 2) jak pada deszcz albo śnieg, to już nawet nic nie muszę mówić ani robić, od razu jestem pakowany w palto i na rączki, drogę powrotną załatwiam na własnych nóżkach, ale to tylko dlatego, żeby nie było, że Cesarz nie wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich poddanych 3) jak pukam Dużego nosem w nogawkę, znaczy "podciągaj, ale już, będę lizał, bo takie mam życzenie" 4) pozwalam im spać w moim łóżku, ale żeby się za bardzo nie rozpychali, to na wszelki wypadek zajmuję centralną miejscówkę 5) od podnoszenia kocyka i nakrywania nim mojej Najniższej Długości jest Duży i Duża, no przecież nie będę sobie łap brudził Rulon niechętny czemukolwiek z powodu pogody :diabloti:[/QUOTE] Ziomek kurna ty to masz talent. A nagradzasz ich za dobre wyniki w nauce. [quote name='Hope2']może urynoterapię zastosuj? ja tak mamę wyleczyłem-miała chyba z 40 gorączki,nie miała nawet siły głowy podnieść...dwa dni-i jak ręką odjął...ale jeszcze Hades ją tulił i masował...a Tolek chuchał i bąkami temperaturę pod kołderką podnosił... Frodo doradzający[/QUOTE] eee wiesz ja chyba dzisiaj już przesadziłem z urynoterapią, nawet nie ma jak wejśc do łazienki bo leza narzuty czekają na kolejke do pralki. I Dorota jakas taka markotna dzisiaj. Rambo urynoterapeuta Quote
Hope2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Rambo-daj Dorocie buziaka-na pewno Ci wybaczy;) przecież ona wie,że to nie specjalnie...tylko samo jakoś tak... Frodo wiedzący jak się podlizać człowiekom Quote
Gusiaczek Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 "Gusiaku, Na dogowe smuteczki, poczytaj sobie wątek Sopelka. To, co dziewczyny wyprawiają, przyprawia mnie o takie salwy śmiechu, że opluwam monitor, żeby nie parsknąć na cały głos :) Tak sobie od tyłu poczytaj - a do początku idź, jeśli chcesz poznać całą historię Sopelka, co to już ponoć jedną łapą był za TM ;)" Witam się:) tak właśnie tutaj trafiłam za sprawą Nutusiowej terapii na moje żale i płacze ... w morzu nieszczęścia, potrzeb jestem bezradna, nie potrafię pływać :shake: tonę psychicznie; wypalam kosmiczne ilości papierochów ... płaczę (często też z radości, dzięki takim, jak Wy i Panu B. z pewnością, który łapę niebiańską nad BM trzyma - no niestety często mu się omsknie, ale ma tytle na głowie ...). Super, że tu jestem - warto, zawsze warto się starać nawet, gdy możliwości są małe. Zaczęłam od kilku postów ostatnich, ale wróciłam do początku wątku ;) Mam za sobą jakieś 3/4. Będę tutaj codziennie ( nie zawsze pisać będę, bo tak naprawdę Sopel Ty tu rządzisz i co się wcinać będę;)) Pozdrawiam Was serdecznie:) Terapeutowany Gusiaczek ;) Quote
Isadora7 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Gusiaczek']"Gusiaku, [...]To, co dziewczyny wyprawiają, [...][/QUOTE] Zaraz zaraz jakie dziewczyny?? OWszem czasem z chopakami (Sopel, Rulon, Frodek) dopuszczamy na słowo Dusię czy gangę (a nawet Rudą) ale generalnie to tu same chopy są. A ja to nawet z jajami. Rambo Jajeczny Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 I ja jaja mam-i chyba tak mi zostanie-chociaż dzisiaj mama patrzy na mnie dziwnym wzrokiem... a co ja na to poradzę,że kabelki mnie kręcą...nie mogę sie im oprzeć? znalazłem nowy-taki fajny-jak sprężynka,ni i zrobiłem więcej spręzynek-a ona się złości...ech te człowieki-nie rozumieją,że więcej to lepiej niż jeden??? no i znów zaszczałem fotel-już tak ładnie pachniał-jamnikiem-to mi go jakimś śmierdzielstwem namoczyła! nic to-poczekam,aż wyschnie i poprawię. Teraz lecę z Sebastianem na saneczki-ferie ma (ciekawe co to?) Frodo saneczkowiec Quote
Celina12 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A ja mam nową Ciocię...nową Ciocię...Ciocię Gusiaczek, za to,że tu przyszła do mnie -dostanie słodki buziaczek :calus: Witaj Ciociu-przejąłem od Selin prowadzenie tego wątku-bo wiało tu nudą-Ona ma swój z Muszkieterami-więc tam się wyżywa-ten jest mój-Sopelcia Najpiękniejszego z wszystkich SOPLI ŚWIATA. Wiesz-ja też się smuciłem,płakałem....czasem to co złego przeszedłem obracało się u mnie w złość na niesprawiedliwość losu.Warkoliłem nawet na Selin...potem na Fokusa-troszkę Mu teraz odpuściłem...ale od czasu do czasu pogonię Szczawia-niech wie,że JAM tu Władcą i Królem :mad:. Bądź tu z nami......bardzo proszę....i pisz co tylko chcesz i kiedy chcesz-ja uwielbiam czytać. Teraz jestem w trakcie ciężkiego przygotowywania się do opracowania materiału do gazety...... A z KOTEM NIE SPAŁEM....zapewniam uczciwie Ssssopel Quote
Gusiaczek Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Dziękuję z całego serca za tak cudowne przywitanie :) Buziaki odwzajemniam z radością ogromną. Będę z Wami z absolutnej potrzeby serca. Ojojoj, to kot markotny? ;) Trzym się Sopppeeel i ino uważaj na siebie, bo zapowiadają odwilż :mad: Quote
Celina12 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 No i bardzo dziękuję Cioci Nutusi za reklamę.....kocham Cię...:loveu: Frodo weź Mamcię z aparatem-chcę Cie widzieć na sankach.....uważaj na.....zakrętach jadąc z górki....:diabloti: Koty dobre są do pogonienia za nimi-to bardzo rozgrzewa.....Selin lubi koty-więc traktuję je łagodnie. Odwilż już w ubiegłym roku przeżyłem-mają tu lodówkę i zamrażarkę -jakby co.....nie dam się przerobić z Sopla na.....LIZAKA....:angryy: Ślicznie to brzmi..." Będę z Wami z absolutnej potrzeby serca ":loveu::loveu: Usatysfakcjonowany Sssopel......też jajeczny Quote
anica Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 My też z Jasią tutaj ... zapominamy... chociaż na chwileczkę... o całym złu tego świata:loveu: Jak miło Gusiaczku, że jesteś:loveu:... jak miło Ciebie... przeczytać:eviltong::lol:!.... Quote
keakea Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 MróZZZZZZZZZZZZZ!!! Rulon chyba zamarznięty na Sopel Quote
Celina12 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Wiedziałem,że mamy cóś wspólnego.....:diabloti: Zastanawiam się czemu wszystkie Ciocie mają fajne nicki a moja Selin ma tak jak ma na imię...przecież śmiało mogła mieć np.PARCEL.... Zdziwiony Sssopel...też długi jak Rulonik.... Quote
keakea Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Moja Duża ma nick od inicjałów nazwiska - drugiego imienia - pierwszego imienia. Kea to taka bardzo śmieszna papuga z antypodów, bardzo cwana :) Ale pod jej nickiem gościnnie piszę też ja no i Duży, rzecz jasna :) Rulon wyjaśniający spod koca Quote
Celina12 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ten Parcel to też od nazwiska i imienia Selin....hihihi.... Sopel wyjaśniający z komnaty:diabloti: Quote
Isadora7 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A moja Dorota ma nick od Isadory Duncan. Dorota ma na jej punkcie świrka, książkę o niej przewraca kilka razy w roku. Pamiętam jak mieliśmy remont w łazience to ci co przyszli dziwnie patrzyli na zastawiony od góry do dołu przedpokój ... książkami. Nawet jeden z nich zapytał - czy Dorota ma księgarnię. Dorota powiedziała zę on to pewnie ma tylko telefoniczną w domu. Rambo strażnik książek Quote
Celina12 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 W naszej budzie też sporo książek jest.....czytają...ale co to za czytanie-jak już wspominałem-w fotelu,na kanapie-w cieple.JA muszę czytać nie bacząc na pogodę...i jeszcze szukać odpowiednich miejsc...a na dworze sporo krzewów,drzew....no i płotttttttttttt Czytający namiętnie Ssssopel Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Moja mamcia ma nic od słowa nadzieja-bo założyła konto dla mnie i miała ogromną nadzieję,że uda się mnie wyleczyć...i od takiej jednej suni-teraz ona się Nadia nazywa-ale kiedyś na imię miała właśnie Nadzieja... A książek u nas sporo-u Seby półki się uginają od różnych różnistych-od takich dla małych dzieci po książki dla dużych człowieków. A mamcia najbardziej lubi straszne książki Frodo wszechwiedzący Quote
yunona Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Nie wiem skąd wzięła się ksywka yun,chyba tak na szybkie potrzeby przypasiło jej:eviltong::evil_lol:. Z niej taka boginii jak z koziej d... walizka :diabloti: . Ale my ją kochamy z Ferką jak nikt, bo nam dała domek i myzia nas kiedy chcemy, a jak czasem niechcąco wyrwie mi się mały gryz, to tylko niezrozumiale coś mówi , a ja tylko rozumiem idź do swojego łóżka. Pewnie wasze mamcie też są takie kochane :loveu::multi:. Gryzący Harek:mad: Quote
Recommended Posts