Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rambo jak widzę to Chłopak do wszystkiego...na wszystkim się zna ten nasz Dowódca....:diabloti:

A ja dziś z innej beczki polecę....pokaże Wam fotki z tresury ... Selin tak działa na komendę-Miziaj!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chopie szacun gites jesteś. ja Dorotę wytresowałem tez trochę i wiesz jak np siądę w kącie i się kiwam to ona natychmiast mnie tuli. Ostatnio ćwicze jej oddychanie - codziennie jak wraca z pracy ma dokładnie naszczane a ja siedzę w szafie i się kiwam. Ona rzuca torby i dopada do mnie. Wtedy Ganga tak jak dzisiaj robi przegląd.

Rambo również treser

Posted

[quote name='Hope2']Sopel-a co z Twoją Sellin? Lepiej jej? czy dalej chora???
Frodo martwiący się[/QUOTE]

Frodo Serduszko nasze...Selin ma gorączkę ale nie leży,bo wtedy bolą kości....troszkę dzierga....troszkę leży....troszkę marudzi.....

Sssopel Ordynator domowej przychodni

Posted

[quote name='Isadora7']Chopie szacun gites jesteś. ja Dorotę wytresowałem tez trochę i wiesz jak np siądę w kącie i się kiwam to ona natychmiast mnie tuli. Ostatnio ćwicze jej oddychanie - codziennie jak wraca z pracy ma dokładnie naszczane a ja siedzę w szafie i się kiwam. Ona rzuca torby i dopada do mnie. Wtedy Ganga tak jak dzisiaj robi przegląd.

Rambo również treser[/QUOTE]

Pewnie jak tu Rulon zaglądnie-też zaraz napisze jak On tresował....hihihi...albo zaraz Mu przyjdą pomysły na tematy do gazety....

Oj ale ta Dorotka WAS kocha.....

Sopel znający się na LOVE

Posted

No więc tak:
1) po powrocie z pracy zaczyna się od miziania brzuszka i całowania uszek, a nie jakieś tam zdejmowanie butów, kurtki i plecaka
2) jak pada deszcz albo śnieg, to już nawet nic nie muszę mówić ani robić, od razu jestem pakowany w palto i na rączki, drogę powrotną załatwiam na własnych nóżkach, ale to tylko dlatego, żeby nie było, że Cesarz nie wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich poddanych
3) jak pukam Dużego nosem w nogawkę, znaczy "podciągaj, ale już, będę lizał, bo takie mam życzenie"
4) pozwalam im spać w moim łóżku, ale żeby się za bardzo nie rozpychali, to na wszelki wypadek zajmuję centralną miejscówkę
5) od podnoszenia kocyka i nakrywania nim mojej Najniższej Długości jest Duży i Duża, no przecież nie będę sobie łap brudził

Rulon niechętny czemukolwiek z powodu pogody :diabloti:

Posted

[quote name='Celina12']Frodo Serduszko nasze...Selin ma gorączkę ale nie leży,bo wtedy bolą kości....troszkę dzierga....troszkę leży....troszkę marudzi.....

Sssopel Ordynator domowej przychodni[/QUOTE]
może urynoterapię zastosuj? ja tak mamę wyleczyłem-miała chyba z 40 gorączki,nie miała nawet siły głowy podnieść...dwa dni-i jak ręką odjął...ale jeszcze Hades ją tulił i masował...a Tolek chuchał i bąkami temperaturę pod kołderką podnosił...
Frodo doradzający

Posted

[quote name='keakea']No więc tak:
1) po powrocie z pracy zaczyna się od miziania brzuszka i całowania uszek, a nie jakieś tam zdejmowanie butów, kurtki i plecaka
2) jak pada deszcz albo śnieg, to już nawet nic nie muszę mówić ani robić, od razu jestem pakowany w palto i na rączki, drogę powrotną załatwiam na własnych nóżkach, ale to tylko dlatego, żeby nie było, że Cesarz nie wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich poddanych
3) jak pukam Dużego nosem w nogawkę, znaczy "podciągaj, ale już, będę lizał, bo takie mam życzenie"
4) pozwalam im spać w moim łóżku, ale żeby się za bardzo nie rozpychali, to na wszelki wypadek zajmuję centralną miejscówkę
5) od podnoszenia kocyka i nakrywania nim mojej Najniższej Długości jest Duży i Duża, no przecież nie będę sobie łap brudził

Rulon niechętny czemukolwiek z powodu pogody :diabloti:[/QUOTE]

Ziomek kurna ty to masz talent. A nagradzasz ich za dobre wyniki w nauce.

[quote name='Hope2']może urynoterapię zastosuj? ja tak mamę wyleczyłem-miała chyba z 40 gorączki,nie miała nawet siły głowy podnieść...dwa dni-i jak ręką odjął...ale jeszcze Hades ją tulił i masował...a Tolek chuchał i bąkami temperaturę pod kołderką podnosił...
Frodo doradzający[/QUOTE]

eee wiesz ja chyba dzisiaj już przesadziłem z urynoterapią, nawet nie ma jak wejśc do łazienki bo leza narzuty czekają na kolejke do pralki. I Dorota jakas taka markotna dzisiaj.

Rambo urynoterapeuta

Posted

Rambo-daj Dorocie buziaka-na pewno Ci wybaczy;) przecież ona wie,że to nie specjalnie...tylko samo jakoś tak...
Frodo wiedzący jak się podlizać człowiekom

Posted

"Gusiaku,
Na dogowe smuteczki, poczytaj sobie wątek Sopelka. To, co dziewczyny wyprawiają, przyprawia mnie o takie salwy śmiechu, że opluwam monitor, żeby nie parsknąć na cały głos :) Tak sobie od tyłu poczytaj - a do początku idź, jeśli chcesz poznać całą historię Sopelka, co to już ponoć jedną łapą był za TM ;)"

Witam się:)
tak właśnie tutaj trafiłam za sprawą Nutusiowej terapii na moje żale i płacze ...
w morzu nieszczęścia, potrzeb jestem bezradna, nie potrafię pływać :shake: tonę psychicznie; wypalam kosmiczne ilości papierochów ... płaczę (często też z radości, dzięki takim, jak Wy i Panu B. z pewnością, który łapę niebiańską nad BM trzyma - no niestety często mu się omsknie, ale ma tytle na głowie ...).
Super, że tu jestem - warto, zawsze warto się starać nawet, gdy możliwości są małe.

Zaczęłam od kilku postów ostatnich, ale wróciłam do początku wątku ;) Mam za sobą jakieś 3/4.
Będę tutaj codziennie ( nie zawsze pisać będę, bo tak naprawdę Sopel Ty tu rządzisz i co się wcinać będę;))
Pozdrawiam Was serdecznie:)

Terapeutowany Gusiaczek ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']"Gusiaku,
[...]To, co dziewczyny wyprawiają, [...][/QUOTE]

Zaraz zaraz jakie dziewczyny?? OWszem czasem z chopakami (Sopel, Rulon, Frodek) dopuszczamy na słowo Dusię czy gangę (a nawet Rudą) ale generalnie to tu same chopy są. A ja to nawet z jajami.

Rambo Jajeczny

Posted

I ja jaja mam-i chyba tak mi zostanie-chociaż dzisiaj mama patrzy na mnie dziwnym wzrokiem... a co ja na to poradzę,że kabelki mnie kręcą...nie mogę sie im oprzeć? znalazłem nowy-taki fajny-jak sprężynka,ni i zrobiłem więcej spręzynek-a ona się złości...ech te człowieki-nie rozumieją,że więcej to lepiej niż jeden??? no i znów zaszczałem fotel-już tak ładnie pachniał-jamnikiem-to mi go jakimś śmierdzielstwem namoczyła! nic to-poczekam,aż wyschnie i poprawię. Teraz lecę z Sebastianem na saneczki-ferie ma (ciekawe co to?)
Frodo saneczkowiec

Posted

A ja mam nową Ciocię...nową Ciocię...Ciocię Gusiaczek,

za to,że tu przyszła do mnie -dostanie słodki buziaczek :calus:

Witaj Ciociu-przejąłem od Selin prowadzenie tego wątku-bo wiało tu nudą-Ona ma swój z Muszkieterami-więc tam się wyżywa-ten jest mój-Sopelcia Najpiękniejszego z wszystkich SOPLI ŚWIATA.

Wiesz-ja też się smuciłem,płakałem....czasem to co złego przeszedłem obracało się u mnie w złość na niesprawiedliwość losu.Warkoliłem nawet na Selin...potem na Fokusa-troszkę Mu teraz odpuściłem...ale od czasu do czasu pogonię Szczawia-niech wie,że JAM tu Władcą i Królem :mad:.

Bądź tu z nami......bardzo proszę....i pisz co tylko chcesz i kiedy chcesz-ja uwielbiam czytać.

Teraz jestem w trakcie ciężkiego przygotowywania się do opracowania materiału do gazety......

A z KOTEM NIE SPAŁEM....zapewniam uczciwie

Ssssopel

Posted

Dziękuję z całego serca za tak cudowne przywitanie :)
Buziaki odwzajemniam z radością ogromną.
Będę z Wami z absolutnej potrzeby serca.

Ojojoj, to kot markotny? ;)

Trzym się Sopppeeel i ino uważaj na siebie, bo zapowiadają odwilż :mad:

Posted

No i bardzo dziękuję Cioci Nutusi za reklamę.....kocham Cię...:loveu:

Frodo weź Mamcię z aparatem-chcę Cie widzieć na sankach.....uważaj na.....zakrętach jadąc z górki....:diabloti:

Koty dobre są do pogonienia za nimi-to bardzo rozgrzewa.....Selin lubi koty-więc traktuję je łagodnie.

Odwilż już w ubiegłym roku przeżyłem-mają tu lodówkę i zamrażarkę -jakby co.....nie dam się przerobić z Sopla na.....LIZAKA....:angryy:

Ślicznie to brzmi..." Będę z Wami z absolutnej potrzeby serca ":loveu::loveu:

Usatysfakcjonowany Sssopel......też jajeczny

Posted

My też z Jasią tutaj ... zapominamy... chociaż na chwileczkę... o całym złu tego świata:loveu:
Jak miło Gusiaczku, że jesteś:loveu:... jak miło Ciebie... przeczytać:eviltong::lol:!....

Posted

Wiedziałem,że mamy cóś wspólnego.....:diabloti:

Zastanawiam się czemu wszystkie Ciocie mają fajne nicki a moja Selin ma tak jak ma na imię...przecież śmiało mogła mieć np.PARCEL....

Zdziwiony Sssopel...też długi jak Rulonik....

Posted

Moja Duża ma nick od inicjałów nazwiska - drugiego imienia - pierwszego imienia.

Kea to taka bardzo śmieszna papuga z antypodów, bardzo cwana :)

Ale pod jej nickiem gościnnie piszę też ja no i Duży, rzecz jasna :)

Rulon wyjaśniający spod koca

Posted

A moja Dorota ma nick od Isadory Duncan.
Dorota ma na jej punkcie świrka, książkę o niej przewraca kilka razy w roku. Pamiętam jak mieliśmy remont w łazience to ci co przyszli dziwnie patrzyli na zastawiony od góry do dołu przedpokój ... książkami. Nawet jeden z nich zapytał - czy Dorota ma księgarnię. Dorota powiedziała zę on to pewnie ma tylko telefoniczną w domu.

Rambo strażnik książek

Posted

W naszej budzie też sporo książek jest.....czytają...ale co to za czytanie-jak już wspominałem-w fotelu,na kanapie-w cieple.JA muszę czytać nie bacząc na pogodę...i jeszcze szukać odpowiednich miejsc...a na dworze sporo krzewów,drzew....no i płotttttttttttt

Czytający namiętnie Ssssopel

Posted

Moja mamcia ma nic od słowa nadzieja-bo założyła konto dla mnie i miała ogromną nadzieję,że uda się mnie wyleczyć...i od takiej jednej suni-teraz ona się Nadia nazywa-ale kiedyś na imię miała właśnie Nadzieja...
A książek u nas sporo-u Seby półki się uginają od różnych różnistych-od takich dla małych dzieci po książki dla dużych człowieków. A mamcia najbardziej lubi straszne książki
Frodo wszechwiedzący

Posted

Nie wiem skąd wzięła się ksywka yun,chyba tak na szybkie potrzeby przypasiło jej:eviltong::evil_lol:. Z niej taka boginii jak z koziej d... walizka :diabloti: . Ale my ją kochamy z Ferką jak nikt, bo nam dała domek i myzia nas kiedy chcemy, a jak czasem niechcąco wyrwie mi się mały gryz, to tylko niezrozumiale coś mówi , a ja tylko rozumiem idź do swojego łóżka. Pewnie wasze mamcie też są takie kochane :loveu::multi:.
Gryzący Harek:mad: