Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oleńko, ja sterylizowałam swoją sunię w Oliwie, na Kaprów. Tam jest sporo taniej. Zadzwoń i dowiedz się 58 552 45 51. Ja leczę tam od kilku lat wszystkie moje zwierza i bardzo lubię tę klinikę i wetów.

Posted

Gdzie jest Akuszka:mad: Figa chce jej wskoczyć na kolana i bobiec aż się bedą uszka zawijać i lepotać a tu nic nie ma cioteczki:mad: :mad: :mad: a tak poważnie to mówiłyśmy ci dziś Akuszko że cie kochamy? gdzie ten zlot:mad: :mad: :mad: my tu czekamy:mad: :mad: :mad: i czekamy:mad: :mad: :mad:

Posted

:hand: Witaj Olenko!!!! Akucha już prawie naprawiona :evil_lol:
Jak ja teraz, po tylu dniach, wszystkie wątki oblecę?! O rety!!!
Jak Figunia? Jak łapunie? Bo humorek to pewnie jak zawsze - wyśmienity :lol:
Jak boksie-chłopaki?

U nas pracowicie:

A toto wredne, to chce nam ukraść nasze kości... poluje na nas :diabloti:

Bela, Tola, Pynia i Tina (wiewiór) - pozdrawiają!!!!!!!!!!
I czekamy na foteczki!!!! Bardzo czekamy!!!

Posted

Brazowa zaniedbujesz swoje obowiązki :mad: wisisz wizyte poadopcyjną a ponieważ ja mam bande to Ty musisz mieć obstawe:evil_lol: wszystkie czarownice i już jest okazja do sabatu:multi: :multi: :multi: Akuszko Figuni bardzo poprawiły się nóżki już wczoraj próbowała podskoczyć na łóżko na ogrodzie biega jak strzała, chłopaki powoli zaczynają sie tolerować Antek zaczyna jeszcze ale on to robi ze strachu bo koło Basko przejdzie jak ja jestem blisko a Basko jak już cieczki sie skończyły znów jest pierdołką do zabawy ,byliśmy z nim dziś u pani doktor powiedziała że ta buda która się na Antosia rzuciła miała niezłego kija bo z tylu stron jest obity i aż dziw że tego ucha nie szyli bo to rozcięcie jest na 10 cm długie duży krwiak który naszczęście sie wchłania, Maro natomiast jest tak gruby że boje sie czy któregoś dnia nie zaklinuje się w budzie chyba jakaś dieta czy co on sie mało rusza bo ma te biodro chore a znów jak się nie rusza to tyje a wygląda jak hipopotam z sierścią:eviltong:

Posted

:multi: :multi: :multi: FIGUNIA!!!! BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!
Zuch dziewczynka, taka dzielna, jessssu ile ona ma w sobie radości i chęci życia! Jak ja się cieszę :cunao:

Fajnie, że chłopaki się już dogadują! Widzisz, to przez cieczkę ta agresja, nic dziwnego, taka psia natura. Trzeba sterylkę zrobić, czytałam, ze się do niej przymierzasz.

Taaa, buda-agresorka to jakaś wyjątkowa była :angryy: Szkoda gadać... Zastanawiam się, jakim padalcem trzeba być, żeby pastwić się nad tymi nieszczęsliwymi stworzeniami, które odchodzą od zmysłów z rozpaczy i strachu w schronach-molochach. Brak słów.

Biedny Maro... Może jemu na to biodro też by coś pomogło? Przecież nie wypada głodzić... niech hipcio ma jakąś radość w życiu.

Posted

No wreszcie Akuszka jest!!!! Matko wszyscy tęskniliśmy!!!!

Brązowa jak za takie 30 sekund nie zdaje się egzaminu-to ja już nie wiem :shake:

Moje Dziewczyny przyszły do Figuni Kochanej:multi::multi::multi:

Olu ja też walczę z nadwagą Hektorka ale schudł już 4 kilo.

Posted

no ale Figa też już ma spory kałdunek i to jest strasznie złe ale te wszystkie moje potwory są jakieś kwadratowe ja myśle że to taka rasa :razz: a jak Maro odchudzać tego nie wiem może by było dobrze gdyby chodził na spacery tyle że on w którymś momencie się kładzie i piszczy z bólu i trzeba go nieść a tak sobie myśle że to jest grubo ponad 40kg i wtedy jest problem więc biega tylko troche po ogrodzie i znów idzie spać do budy, sterylke będę robić napewno tylko musze znaleść taniego weta wiecie ja nigdy nie chciałam szczeniaków choć Nusia jest rasowa zawsze myślałam że dla suki tak jest lepiej no ale trochę poczytałam no i Basko z Marem tak drą pyski że mam tego dość a Nuśka i tak żadnego nie kocha:evil_lol:

Posted

Akuszka jakie ty masz wspaniałe psiaki i kotka ja nigdy nie wiem jaka to rasa coś francuskiego chyba ale tu u nas jest klijentka która ma taką Koko i ona jest przekochana wpada do kebaba i szczeka na mięso jak się kręci a potem nie wyjdzie jak nie dostanie troche kebaba jest fantastyczna

Posted

[quote name='olenka_f']no ale Figa też już ma spory kałdunek i to jest strasznie złe ale te wszystkie moje potwory są jakieś kwadratowe ja myśle że to taka rasa :razz:

:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: No jasne, że to rasa jest!!! Olenka.pl przecież!

A moje to buldogi francuskie, znaczy się Bela tylko, a Tola to się koło buldogów wychowywała ;) - PROSIAKI WARMIŃSKIE!!! I Pynia Nadmorska - dama strasznie oryginalna i kolekcjonerka dóbr wszelakich. Też kebaba by zeżarły, razem z całym rusztem!

Posted

gadacie: kebab,kebab,az sie zasliniłam.Ładnie tak?

Olenko,o tych szczeniakach,ze niby tak zdrowo,to sa przesady.
Miara miłosci do zwierzat jest ograniczanie ich liczby.
Poszukamy taniego weta.

Posted

ja na dogo dwa dni sie nie mogłam dostać , kebaby na Was czekają tylko wkońcu przyjedzcie najlepirj z aparatem to w reszcie ta moja banda bedzie miała zdjęcia a Figa bardzo lubi kebab tylko wiecie te przyprawy no i dostaje mało i tylko wtedy jak jest w pracy:cool3:

Posted

Pamiętam, jak Brazowa musiała wyjść i prosiła żebym hopała wątek, ile łęz poszło przez tą małą guwniarke, ech.....

A ona sobie teraz kebab wcina i kotem podłogi froteruje:evil_lol:

Oleńka na prezydenta!!!!!!!!!!!!!

Posted

qrcze na prezydenta lepiej nie bo ja bym kare śmierci wprowadziła za zwierzaki i ich cierpienie a Figunia czasem tylko przyjeżdża:cool3: tak bo przecież ona tęskni za pańcią a teraz dostaje na oczy tylko ten żel na blizny no i na nóżki to lekarstwo od Akuszki, Akuszko czy ja ci dziś mówiłam że cię kocham?:lol: