kaerjot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hmmmmmmmmm, powiadasz Cieszyńskiego na Chełmie, coś tak głodna się zrobiłam Quote
Neris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Z Pomiechówka daleko, ale strasssssnie lubię kebabowe rzeczy różne... Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dawaj dawaj za godzine przyjedzie też Figaczek Quote
Neris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No... to by była świetna wyprawa... z 6 godzin pociągiem, nie? Ale jeszcze Kasia25 zapraszała mnie do oglądania Sendula, więc dwie sprawy za jednym zamachem... Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Neris dasz radę bądż dzielna a kebabik smaczny i zdrowy:razz: i świerzutki a Figaczek też stęskniona za cioteczkami a Kasik też niech przyjeżdza czekamy Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kaejrot gdzie jesteś znależć nie możesz czy co czekam i czekam Quote
kaerjot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale ja we Wrzeszczu pracuję. Ale kiedyś napewno zaglądnę. OBIECUJĘ Quote
Kasia25 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja zaglądne, tylko musze od kogoś aparacik wyszabrować:cool3: i będzie Figa, wśród kebabów, hihihi Neris, najpier na kebab, potem do Sendula (odpadną mi wtedy przekąski:megagrin: ) Quote
Celina12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :-(:-(:-(-ja tyż fcem Figunię ziobaczyć i kebabika zjeść-mniam-ale glodna jezdem :diabloti: Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 to teraz trzeba będzie się umawiać bo Figa robi straszną awanture za każdym razem jak wchodzi klijent i już jutro nie będzie mogła ze mną przyjechać bo ona bardzo się rozwija w kierunku obrony i nie wiemy kiedy zacznie gryść Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ona i tak robi co chce troche malo sie slucha taki mały diabełek z niej Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a teraz jaka cichutka nawet nie warczy chyba rozumie że grozi jej eksmisja z kebaba:cool3: Quote
akucha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To co, pilnuje dzisiaj kebaba???? Co u Figi??? Quote
olenka_f Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dziś została w domu mało zadowolona ale cóż ....Figa chyba czuje sie już pewniej bo te aantury jak ktoś wejdzie albo na budzik rano:cool3: o czymś świadczą zdrówko ok jak nie dostaje kości to i wymioty ustały Quote
akucha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pynia też awanturuje się z budzikiem i z telefonem jeszcze. Ale jak!!!! Już sobie wyobrażam, jakie będzie powitanie po pracy, a krzyku ile. Jak można maliznę tak zostawić!!! Cieszę się, że ze zdrówkiem o.k. Olenko, jeśli ona tak kocha kości, to może cieszyłaby ją taka ze sprasowanych ścięgien? Można ją długo ciumkać i zajęcie na wiele godzin jest. Quote
olenka_f Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a kupie jej jutro spróbować nie zaszkodzi a może i tak tęsknić nie będzie Quote
akucha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wiesz, doswiadczone dogomaniaczki radzą jeszcze, żeby pozostawić psu, który tak bardzo teskni, jakąś część swojej garderoby. Np. podkoszulkę, która przesiaknięta jest zapachem właściciela; to daje psu poczucie bliskości i uspokaja podobno... Figunia się nauczy, ze Pani do niej wraca, to mądra pieska jest ;) Quote
Celina12 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Figunia to ma dobrze-każde życzenie spełnione...:loveu::loveu:..uwielbiam czytać to jak Oleńka o Niej pisze :loveu: Quote
olenka_f Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no no nie każde do kebaba jej nie zabrali:shake: Quote
olenka_f Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Akucha to ja już teraz wiem co robi moja piżama ciągle u niej Quote
akucha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 olenka_f napisał(a):no no nie każde do kebaba jej nie zabrali:shake: Eeeee, nie smutaj Figunia, zabiorą jeszcze do kebaba, jak nieco pamięć zacichnie... Mówiłam, że Figulec mądry, ona wyprzedza nasze myślenie! Jestem jej wierną fanką!!! Quote
brazowa1 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 trudno,pewnie jej smutno samej,ale my tez nie zawsze robimy to,na co mamy ochote.... Quote
olenka_f Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale gdybyście widziały jak wali na załamańca jak wychodze do pracy to też nie chciało by sie wam tu siedzieć kiedy maleństwo napewno płacze za mną ona robi taką mine że się serce kraje i tak samo robi jak chce wejść na łóżko wczoraj nawet próbowała podskoczyć KATASTROFA !!!!!! Quote
Recommended Posts