Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No... to by była świetna wyprawa... z 6 godzin pociągiem, nie? Ale jeszcze Kasia25 zapraszała mnie do oglądania Sendula, więc dwie sprawy za jednym zamachem...

Posted

Ja zaglądne, tylko musze od kogoś aparacik wyszabrować:cool3: i będzie Figa, wśród kebabów, hihihi

Neris, najpier na kebab, potem do Sendula (odpadną mi wtedy przekąski:megagrin: )

Posted

to teraz trzeba będzie się umawiać bo Figa robi straszną awanture za każdym razem jak wchodzi klijent i już jutro nie będzie mogła ze mną przyjechać bo ona bardzo się rozwija w kierunku obrony i nie wiemy kiedy zacznie gryść

Posted

dziś została w domu mało zadowolona ale cóż ....Figa chyba czuje sie już pewniej bo te aantury jak ktoś wejdzie albo na budzik rano:cool3: o czymś świadczą zdrówko ok jak nie dostaje kości to i wymioty ustały

Posted

Pynia też awanturuje się z budzikiem i z telefonem jeszcze. Ale jak!!!!
Już sobie wyobrażam, jakie będzie powitanie po pracy, a krzyku ile. Jak można maliznę tak zostawić!!!
Cieszę się, że ze zdrówkiem o.k.
Olenko, jeśli ona tak kocha kości, to może cieszyłaby ją taka ze sprasowanych ścięgien? Można ją długo ciumkać i zajęcie na wiele godzin jest.

Posted

Wiesz, doswiadczone dogomaniaczki radzą jeszcze, żeby pozostawić psu, który tak bardzo teskni, jakąś część swojej garderoby. Np. podkoszulkę, która przesiaknięta jest zapachem właściciela; to daje psu poczucie bliskości i uspokaja podobno... Figunia się nauczy, ze Pani do niej wraca, to mądra pieska jest ;)

Posted

olenka_f napisał(a):
no no nie każde do kebaba jej nie zabrali:shake:

Eeeee, nie smutaj Figunia, zabiorą jeszcze do kebaba, jak nieco pamięć zacichnie...
Mówiłam, że Figulec mądry, ona wyprzedza nasze myślenie! Jestem jej wierną fanką!!!

Posted

ale gdybyście widziały jak wali na załamańca jak wychodze do pracy to też nie chciało by sie wam tu siedzieć kiedy maleństwo napewno płacze za mną ona robi taką mine że się serce kraje i tak samo robi jak chce wejść na łóżko wczoraj nawet próbowała podskoczyć KATASTROFA !!!!!!