Celina12 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :mad::mad::mad:-nawet tak Oleńko nie myśl...nie przestały.... Proszę o opowiadanko.....co tam u WAS???? Quote
Neris Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wszystkie cioteczki BARDZO kochają Figulinę, chociaż wykopuje róże i rozrabia... Quote
akucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nikt nie przestał Figulca kochać!!!! To milość do końca świata jest!!! Nasza cudownie ocałona okruszka, miłosniczka róż i kebaba w wersji combi :loveu: :loveu: :loveu: A Olenkę jak kochamy! :calus: :calus: :calus: Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 teraz Figa to tylko biegać chce i na spacerki karze się wyprowadzać a jaka ważna bo podskakuje trochę to przez najmniejszą przeszkodę musi przeskoczyć choć spokojnie mogłaby przejść:razz: Quote
Neris Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pokazać chce jaka jest dzielna sportsmenka... Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a jaka ważna w kebabie zna każdy kąt i sobie łazi sprawdza i na pasaż wychodzi tylko drzwi jej się jeszcze mylą i potrafi zagościć np w aptece, ochrona też już ją zna więc do samochodu sobie podchodzi a jak któregoś lubi to nawet radośnie podskoczy, narazie tylko przednimi łapkami ale cóż trening czyni mistrza z kością jak ucieka to na łóżko sama się wgramoli:evil_lol: Quote
akucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A co wetka mówi o jej "cudownym" ozdrowieniu? Wiesz, ta, co uspić ją chciała? :razz: Adresówkę Figa-wędrowniczka ma?! Pilnuj tej cffaniary, bo jeszcze ją ukradną! Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ona nie ma adresówki ani obroży bo my po mieście nie chodzimy ja mieszkam na wsi w mieście:evil_lol: tam jedna ulica i jeden samochód na dobe:evil_lol: a na pasażu też bywa tylko po 23 i to ze mną ale tak czy siak musze jej coś sprawić bo mi te Celinkowe się podobają tylko kiedy:shake: Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pani wet popłakała sie ze szczęścia jak Figa poszła ją odwiedzić:lol: Quote
Celina12 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oleńko podaj mi numer telefonu jak możesz to Ci zamówię...będę zamawiała dla znajomych-więc kaine problem:diabloti: Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 505 419 211:lol: taką piękną czerwoną bo Figuni ładnie w czerwonym:loveu: Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 nic kochane nie rozumiecie ja mam czas na spacerki tylko w nocy wtedy to u nas cicho ciemno i głucho nazywam spacerkiem 10 min przejście ze śmieciami a tak Figa ma ogród i to tam chodzimy zresztą cała reszta też jak wychodzi to w nocy bo tylko wtedy ja mam czas, kiedyś Figa wychodziła tylko na trawik przed drzwiami a teraz łazi po całym terenie wchodzi do Maro i to są nasze spacerki:lol: Quote
akucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 olenka_f napisał(a):Pani wet popłakała sie ze szczęścia jak Figa poszła ją odwiedzić:lol: Hipokrytka!!! Figa powinna ja ugryżć w ... Figa Górą!!!! Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Akuszko ale ta pani naprawde kocha pieski a Figa wtedy lała się przez ręce to mogło wystraszyć i ta pani uważa że pieska nie trzeba niepotrzebnie męczyć no w tym wypadku to byłaby ogromna pomyłka:shake: ale Figę to ona bardzo lubi i Antosia też a może płakała ze szczęścia że jednak nie dałam się jej namówić i postanowiłam do końca walczyć zresztą ona ze mą walczyła, była tak zdenerwowana pewnego razu że ta szalenie spokojna kobieta wydarła sie tak na dostawce który jej się spóznił z lekami że nawet ja sie wystraszyłam:evil_lol: Quote
akucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To ma odpuszczone ;) Uroczyście odszczekuję słowo "hipokrytka", reszta się należy... Profilaktycznie tak... Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 to fajnie że jej przebaczasz bo ta pani każdą bidę będzie leczyć i kasy brać nie chce tylko za leki a Figa to już nawet smakołyki dostaje Quote
Celina12 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oleńko a jaki kształt chcesz???? Są kosteczki , serduszka.....i Figa czy Figunia???? Poproszę na PW adres......:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia25 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a nie podgryza ochroniarzy? Figa dzisiaj w pracy, czy urlop ma? Quote
olenka_f Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nie dziś została w domu ale Figa lubi ludzi i do niektórych nawet próbuje podskoczyć ochraniarze ją lubią to i ona ich nie kąsa:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a przynoszą coś dobrego? Nie moge uwierzyć, że z tej małej prawie nie poruszzającej się suni, taka babeczka się zrobiła dziarska!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
olenka_f Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nie wolno im Figa ma swoją dietę i nie pozwalam podkarmiać już się nawalczyłam o jej zdrowie teraz wole uważać:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nooooooo racja! A wogóle to nie wiadomo, czy grzeni byli i co im żony na kolacje popakowały, to by mogło być bardzo niebezpieczne, hihihi:diabloti: Quote
olenka_f Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a w dodatku to Figa jest nieprzekupną młodą damą:evil_lol: Quote
kaerjot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Skoro jest damą to nie może być przekupna :evil_lol: Quote
Recommended Posts