olenka_f Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nuka jest wredna ale jest też tak że ona jest taka moja ja ją strasznie kocham i skarże sie na nią ale to moja sunia tylko że walnięta i ma za dużo ludzkich cech:mad: ale potrafi być dobra jaka była dla Jaskierka pilnowała go a potem jak już go nie było szukała go ale małpa jest i basta:mad::mad::mad: Quote
Kasia25 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bo do tych małp właśnie, chyba największy sentyment się ma! Takiej małpie to zawsze się wybacza, bo co tu zrobić z taka małpą, no co ;) Quote
olenka_f Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 no właśnie a jak jeszcze taki kloc małpowaty ładuje ci sie na ręce to co pogonić jakoś nie potrafie Quote
Celina12 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jajek wspólnego malowania, wodą ze śmiechem polewania, życzeń spełnienia, kwiatów kwitnienia, i Wielkanocy świętowania, tego Wam życzy...Celina zrodzinką i z jamnikami Quote
akucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W dzień Święta Wielkanocnego życzymy jaja smacznego, świąt pogodnych i radosnych, spełnionych marzeń oraz tchnienia wiosny Quote
Kasia25 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 .......Kiedy, Brązowa dała na dogo JASKIERKA, pieska schorowanego, praktycznie bez szans na adopcje, wszyscy stwierdzili "tu potrzeba Anioła" i wtedy zjawiła się Oleńka........ Olu całej Twojej rodzince pragne złożyć najserdeczniejsze życzenia: Pełnych spokoju i radości Świąt Wielkanocnych, dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie oraz optymizmu,energii i nadziei na lepszą przyszłość. Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kochane moje dziękuję bardzo za życzenia całuje was wszystkie i czekam na was, ciasta już upiekłam:razz: Quote
brazowa1 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Tylko potem sie okazało,ze Anioł to fajna i wesoła babka jest,a nawet na niektorych watkach grozi ,ze bedzie przeklinac :) I tak Olenka trafiła do Mafii Nadmorskiej :multi: Wesołych Świat!!!!! Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 bo mnie szlak trafia i klne do ekranu a czasem klijent też usłyszy a wy mi tu nie tego tylko was u mnie widze bez gadania i już:mad: Quote
brazowa1 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 ja tam chetnie na ciasto :) ale reszta ciotek chyba "swiateczna",panie domu itd :) Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 to będzie ich strata bo dobre ciacha upiekłam a jak zrobisz zdjęcia to in nie pokarzemy za karę, teraz powinno zadziałać:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 taaak,to swietny pomysł....:diabloti: I Fidze tez fotki zrobie...i nie pokaze,tylko na PM bede wysyłac :) Akucha dostanie i Celinka,i Gabryjella i kaerjot .... Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nie nikomu ani mru mru muszą mieć kare:diabloti: a do mnie jedziesz od dworca w Gdańsku 4 przystanki 123 autobus a jak będziesz wsiadać to mi puść sygnał to z Figunią wyjdziemy pociebie Quote
Celina12 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A już się przeraziłam.....aledostanę zdjęcia Figaczka :multi::multi: U mnie tyż ciasta som i oczywiście drożdżowe chałki.....jeju-jutro z ćwikłą własnej roboty i z szyneczką na sniadanko-,mniam:diabloti: Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 no chyba że po takich grozbach przyjadą a jak nie to nie zobaczą ani Figi ani Basko ani Antka ani Maro ani Nuki ani Pipi i kota też nie choć ona chyba kotna jest ale to aż niemożliwe Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 duszno mu bo jęzor wisi albo coś szyjkę gniecie:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 naprawde urocze :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Kasia25 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 brazowa1 napisał(a):taaak,to swietny pomysł....:diabloti: I Fidze tez fotki zrobie...i nie pokaze,tylko na PM bede wysyłac :) Akucha dostanie i Celinka,i Gabryjella i kaerjot .... i Kasi!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 o nie tylko do wglądu na żywo kto nie zobaczy na zdjęcia też nie popatrzy :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts