Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nuka jest wredna ale jest też tak że ona jest taka moja ja ją strasznie kocham i skarże sie na nią ale to moja sunia tylko że walnięta i ma za dużo ludzkich cech:mad: ale potrafi być dobra jaka była dla Jaskierka pilnowała go a potem jak już go nie było szukała go ale małpa jest i basta:mad::mad::mad:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jajek wspólnego malowania,
wodą ze śmiechem polewania,
życzeń spełnienia, kwiatów
kwitnienia, i Wielkanocy
świętowania, tego
Wam życzy...Celina zrodzinką i z jamnikami

Posted

.......Kiedy, Brązowa dała na dogo JASKIERKA, pieska schorowanego, praktycznie bez szans na adopcje, wszyscy stwierdzili "tu potrzeba Anioła" i wtedy zjawiła się Oleńka........

Olu całej Twojej rodzince pragne złożyć najserdeczniejsze życzenia:
Pełnych spokoju i radości
Świąt Wielkanocnych,
dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie
oraz
optymizmu,energii i nadziei na lepszą przyszłość.

Posted

Tylko potem sie okazało,ze Anioł to fajna i wesoła babka jest,a nawet na niektorych watkach grozi ,ze bedzie przeklinac :)
I tak Olenka trafiła do Mafii Nadmorskiej :multi:
Wesołych Świat!!!!!

Posted

nie nikomu ani mru mru muszą mieć kare:diabloti: a do mnie jedziesz od dworca w Gdańsku 4 przystanki 123 autobus a jak będziesz wsiadać to mi puść sygnał to z Figunią wyjdziemy pociebie

Posted

A już się przeraziłam.....aledostanę zdjęcia Figaczka :multi::multi:

U mnie tyż ciasta som i oczywiście drożdżowe chałki.....jeju-jutro z ćwikłą własnej roboty i z szyneczką na sniadanko-,mniam:diabloti:

Posted

no chyba że po takich grozbach przyjadą a jak nie to nie zobaczą ani Figi ani Basko ani Antka ani Maro ani Nuki ani Pipi i kota też nie choć ona chyba kotna jest ale to aż niemożliwe

Posted

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

brazowa1 napisał(a):
taaak,to swietny pomysł....:diabloti:
I Fidze tez fotki zrobie...i nie pokaze,tylko na PM bede wysyłac :)
Akucha dostanie i Celinka,i Gabryjella i kaerjot ....

i Kasi!!!!!!!!