Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejej! Widzę, ze ta Figa to mała terrorystka! Nie dość jej, że ma u olenki jak u pana boga za piecem, wpędza swoją biedną panią w poczucie winy. A kebaba to w ogóle chciała przejąć na wyłączną własność!:diabloti:
Kebaba można jej darować (jaki pies by nie chcial rządzić w tak strategicznym punkcie), ale za wywieranie presji psychicznej na olenkę należy się małej surowa nagana! Przecież gdyby nie olenka figa juz by nie zyła, a szczeżuj ciągle siedziałby w schronisku!

Posted

Figunia płacze napewno bo bardzo biegła za nami żeby ją zabrać nie dostaje jeszcze leków na nóżki bo u mnie teraz z kasą są spore problemy ale jej sie poprawia jeszcze upada jeszcze sie gibocze i nie ma tej stabilizacji ruchu ale biega wychodzi ślicznie na ogródek głośno obszczekuje wszystko co się rusza i znów gryzie kota wczoraj szarpała go za łapke, ale jak wracam z pracy to bardzo mnie pilnuje i idzie za mną nawet do łazienki wymaga kolan i noszenia wie też kiedy zbliża sie godzina kiedy ide do pracy bo wtedy już nawet jedzenie zostawi tylko pilnuje jej jak ja ją kocham

Posted

a i zapomniałam wam powiedzieć że już pierwszą kłutnie mamy za sobą , a była ona o to że jak chciałam Fige przenieść z tapczanu na jej posłanko to się do mnie z zębiskami rzuciła i mnie ugryzła bardzo lekko ale za to było to z szloną złością no i była bura i to okropna położyła się do siebie i już nawet na mnie nie patrzyła a rano jak śmiesznie się podlizywała to było na zasadzie " no choć już o tym zapomnimy" to było kilka dni temu a wczoraj Basiul się zapomniał i osikał szafki w kuchni ja oczywiście na niego nakrzyczałam on zrobił mine jak koza z położonymi uszami a Figaczek se myśli jak ta wrzeszczy to ja biegiem na swoje posłanko bo może i ja wyłapie ochrzan:evil_lol:

Posted

Olenko, jeśli coś potrzeba to tylko nam powiedz, my się zaraz złożymy!!!! Przecież to nie na nową kurtkę dla Ciebie tylko dla Figi - naszej małej, słodkiej terrorystki!

Posted

nie dzięki ja sobie poradze inne biedy nie mają właściciela nawet takiego z problemami to dla nich trzeba zbierać a u mnie to jest ten kiepski okres w pracy zaraz bedzie sie kończył i znów będzie ok ale wielkie wielkie dzięki za troske o tą jędzę

Posted

ona nie jest w potrzebie trzeba innym psiuńciom pomóc Figa dostaje to co trzeba teraz tylko problem z tym lekarstwem bo jest drogie a na takie leczenie przez 4 dni jak wtedy to sie nie zgadzam musi mieć normalnie całą serie a tu sie znienia z dnia na dzien i bedzie ok cioteczki naprawde zwłaszcza ze jaj lepiej te nogi pracuja

Posted

na nogi ten metafan tylko musze kupic wiecej bo tak jak wtedy dostała to było za mało a przeciez poprawa była duża wiem od Buni że to lekarstwo jest świetne ale trzeba długo leczyc te nózki i napewno da sie je wyleczyc

Posted

A to jest ludzki lek czy weterynaryjny???
Pytam się, bo nam zostało po Berciku :-( tak 3/4 butelki Artroflexu. Mogłabym go Figuni wysłać, gdyby był potrzebny.

Nie wiem, co to jest metafan, w necie nie znalazłam.

Posted

To jest lek na stawy, na odbudowę i wzmocnienie chrząstek, torebek stawowych, układ kostny. Podobno bardzo dobry. Weterynaryjny lek.

Wstawiam fotki Szczeżujka, ale fotosik tak się muli - czekajcie!

Posted

Basiul to bokser Basko lubi sie bawić i chciałby pobawić się z Figą ale ona miała inne plany ale Basisko jest bardzo opiekuńczy dla Figi to właśnie on pierwszego dnia wyciągał jej dupke z dziury i do tej pory pilnuje jej na ogrodzie

Posted

ona go bardzo kocha wczoraj tylko coś nie tak może ją depnął swoją malutką nóżką a może też ją wkurza bo on chodzi jak krowa i piszczy do Nusi bo ona ma cieczkę