Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam troszke wolnego to mało miałam czasu na dogo ale.........Figunia wczoraj chciała zejść na zawał i to za sprawą kota, otóż jak zawsze Figaczek przy pani szykuje sie do spanka i kotek który sobie przyszedł najpierw chrumkał chrumkał Figa łep do góry i sie patrzy a on chrumka a potem sobie podeptał po kociemu po figowym grzbiecie a co Figa no co ZGUPIAŁA sobie mogła nos marszczyć ile chciała kot pochrumkał podeptał i położył sie obok no i co moja Figunia myślicie zrobiła no ...otóż poszła spać z kotem przytulonym do jej pleców:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Sie narobiło!!! Po takiej wizycie to kebab zlikwidują :evil_lol:

Olenko, Saga naszej Brązowej, to pies ratownik jest - takie mądre suczydło w mafii mamy :p Ona musi zdawać egzaminy - kształcenie ustawiczne - nie ma zmiłuj się. To psia elita, więc co jakis czas fundują psom i właścicielom mega stresa.

Posted

"..... więc co jakis czas fundują psom i właścicielom mega stresa." kwintesencja,tego,czym jest praca z psem w ratownictwie,Akucha,swieta racja...
za tydzien dowiecie sie,czy w kebabie u Olenki bedzie radosc czy stypa.

Posted

Figuni znów ropieje to "gorsze" oczko choć stale ma zakrapiane jutro znów idziemy do pani doktor razem z Baskiem bo biedak jest alergikiem i ma zaczerwienienia między palcami dostawał jakąś maść ciut pomagała ale raczej na ucho niż na te łapki i teraz jak sobie wylizuje to aż płacze maluszek mój kochany:-(