Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Sie narobiło!!! Po takiej wizycie to kebab zlikwidują :evil_lol:

Kochana, po takiej wizycie to nie tylko nie zlikwidują, ale jeszcze rozbudują :evil_lol: W końcu musi być jeszcze miejsce dla czworonogów. :cool3:

Posted

Jak, Basiek jest jakaś poprawa, boli jeszcze? Biedaki dwa.

Ja, też mogę przybyć? Ja jestem taka malutka, taka cichutka, że nikt nawet nie spostrzeże mojej obecności.....

Posted

A pewnie, że przybywaj. To w końcu ma być sabat! Tylko jak Ty taka malutka i cichutka to jak my Cię zauważymy? :hmmmm: Musimy Cię w takim razie podtuczyć. Olenko szykuj dużo kebabów! :evil_lol:

Posted

Olenko, na łapki Baska, bo ja ze swoimi bulwimi pannami mam podobne kłopoty:

Jest taki środek IMAVEROL - gęsta oleista zawiesina w butelce (weterynaryjny specyfik). Rozrabia się go w proporcjach 1 mililitr Imaverolu i 50 mililitrów wody. Tym smaruj codziennie łapki Baska, miedzy paluchami też i lilnuj do wyschnięcia. Dwa razy w tygodniu możesz zasypać BiBIVACENEM - to antybiotyk w formie pudru (weterynaryjny). Powinno pomóc i zlikwidować swiąd.

Jak tam Figa???

Posted

ja pójde w poniedziałek znów niech mi to sprzeda bo teraz dostał znów ten clotrimazol a ta takie dość mało skuteczne a jak Figa troszke mniej sie przewraca ale powiem wam to taka typowa grzeczna dziewczynka swojej pani cały świat sie może walić a dla Figaczka ważne jest żeby być z panią nie ma mowy o pójściu spać bez kolacji oczywiście jej miseczka wylizana stoi tam gdzie jej miejsce ale kolacyjka z panią obowiązkowa spać idzie się do pani na poduszke itd

Posted

Figunia jest taka słodka :loveu: Lubię czytać to, jak o niej piszesz!!!
Widzę, że napisałaś coś u Szczezuja, a gdy wchodzę w wątek, to nie ma Twojego postu. Dogo znowu szwankuje...

Posted

Ale ta Figunia śmiechowa! A jaka dzielna!!! No i prześliczna!!!
Uwielbiam patrzeć jak skubie kota i wspina się do niego i zła jest, że ten ma ją w nosie:cool3:.
I pięknie czasami staje na te nozki i walczy.
No i zawojowala serducho mojej Siostry i wcale się nie dziwię. :loveu:

Posted

ja tego nie mogłam do końca oglądać ale jak tu nie denerwować się i wiem że u nas też są zwyrodnialcy ale tam jest to akceptowane nie jestem chyba jeszcze rasistką ale azjatów nie cierpiewww.strasbourgcurieux.com/fourrure/

Posted

Qrcze, Olu skąd Ty takie okropieństwa wynajdujesz! Zwyrodnialcy - to bardzo łagodne określenie:angryy:!!! Nie widziałam całego filmu, ale ten fragment wystarczy - jak one się tymi łapkami trzymały - brak słów:-( :-( :-(