brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Mam nadzieje,ze niedługo przyjdzie czas,gdy Figa bedzie zupełnie zdrowa.Teraz masz dwa psiaki do leczenia,ojojoj. Quote
mama_Dorota Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 akucha napisał(a):Sie narobiło!!! Po takiej wizycie to kebab zlikwidują :evil_lol: Kochana, po takiej wizycie to nie tylko nie zlikwidują, ale jeszcze rozbudują :evil_lol: W końcu musi być jeszcze miejsce dla czworonogów. :cool3: Quote
olenka_f Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tak tak pomyślimy o ogródku dla zwierzaków i o zdrowym kebabie dla piesów i kotów:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jak, Basiek jest jakaś poprawa, boli jeszcze? Biedaki dwa. Ja, też mogę przybyć? Ja jestem taka malutka, taka cichutka, że nikt nawet nie spostrzeże mojej obecności..... Quote
mama_Dorota Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A pewnie, że przybywaj. To w końcu ma być sabat! Tylko jak Ty taka malutka i cichutka to jak my Cię zauważymy? :hmmmm: Musimy Cię w takim razie podtuczyć. Olenko szykuj dużo kebabów! :evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ok wszystko przygotowane a dla Kasi ostry sos żeby ją chociaż słychać było:razz: Quote
akucha Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Olenko, na łapki Baska, bo ja ze swoimi bulwimi pannami mam podobne kłopoty: Jest taki środek IMAVEROL - gęsta oleista zawiesina w butelce (weterynaryjny specyfik). Rozrabia się go w proporcjach 1 mililitr Imaverolu i 50 mililitrów wody. Tym smaruj codziennie łapki Baska, miedzy paluchami też i lilnuj do wyschnięcia. Dwa razy w tygodniu możesz zasypać BiBIVACENEM - to antybiotyk w formie pudru (weterynaryjny). Powinno pomóc i zlikwidować swiąd. Jak tam Figa??? Quote
olenka_f Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja pójde w poniedziałek znów niech mi to sprzeda bo teraz dostał znów ten clotrimazol a ta takie dość mało skuteczne a jak Figa troszke mniej sie przewraca ale powiem wam to taka typowa grzeczna dziewczynka swojej pani cały świat sie może walić a dla Figaczka ważne jest żeby być z panią nie ma mowy o pójściu spać bez kolacji oczywiście jej miseczka wylizana stoi tam gdzie jej miejsce ale kolacyjka z panią obowiązkowa spać idzie się do pani na poduszke itd Quote
akucha Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Figunia jest taka słodka :loveu: Lubię czytać to, jak o niej piszesz!!! Widzę, że napisałaś coś u Szczezuja, a gdy wchodzę w wątek, to nie ma Twojego postu. Dogo znowu szwankuje... Quote
akucha Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Poczyrujesz pewnie posty użytkownika... ja też :evil_lol: Quote
magdalena_w Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ale ta Figunia śmiechowa! A jaka dzielna!!! No i prześliczna!!! Uwielbiam patrzeć jak skubie kota i wspina się do niego i zła jest, że ten ma ją w nosie:cool3:. I pięknie czasami staje na te nozki i walczy. No i zawojowala serducho mojej Siostry i wcale się nie dziwię. :loveu: Quote
akucha Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Koniecznie musicie nam pokazać to całe towarzystwo!!! I Figę z kotem na dokładkę... Quote
kaerjot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Widzę, że pomysł sabatu chwycił, ale będzie fajno. Quote
mama_Dorota Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No to kiedy zlot dogoczarownic? :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 mama_Dorota napisał(a):No to kiedy zlot dogoczarownic? :evil_lol: jakos po tym weekendzie.........ja jutro jade na ten nieszczesny egzamin. Quote
olenka_f Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja tego nie mogłam do końca oglądać ale jak tu nie denerwować się i wiem że u nas też są zwyrodnialcy ale tam jest to akceptowane nie jestem chyba jeszcze rasistką ale azjatów nie cierpiewww.strasbourgcurieux.com/fourrure/ Quote
olenka_f Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ Quote
magdalena_w Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Qrcze, Olu skąd Ty takie okropieństwa wynajdujesz! Zwyrodnialcy - to bardzo łagodne określenie:angryy:!!! Nie widziałam całego filmu, ale ten fragment wystarczy - jak one się tymi łapkami trzymały - brak słów:-( :-( :-( Quote
Celina12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :-(:-(-tyle tego okropieństwa na świecie....Boże i to ludzie-myślące istoty... Quote
magdalena_w Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 W tym konkretnym przypadku polemizowałabym z określeniem - myślące:angryy: Ja nie wiem jak można tak postępować i potem żyć z tym. Biedne zwierzątka:-( :-( :-( Quote
olenka_f Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 chcę wysterylizować Nukę czy ktoś wie gdzie jest najtaniej bo nasza wet zapowiedziała 500zl Quote
Celina12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Te myslące-to z cynizmem napisałam.... Oleńko-straszna cena-mój wet zrobi mi za 150......a ta akcja ARKI ????Ale niewiem jaki to termin jest.... Quote
Celina12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Oleńko-może tu się dowiesz..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39160&highlight=Arka Quote
Recommended Posts