Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa teraz ma nowego wroga komary kłapie dziobem i próbuje je złapać jest też inny problem bardzo bardzo poważny ona jazgocze na wszystko jak ktoś wchodzi do domu jak puknie gałązka jak ktoś kichnie i pusci też:evil_lol: spać nie można ciągle awantura czy są kołki na mordki???????

Posted

nie no, ja też się cieszę zwłaszcza z alarmu bo ktoś kichnie po dwóch godzinach snu a dziś dała koncert co pół godziny mamy sińce pod oczami z niewyspania ale muzycznie-wyjąco jesteśmy dokulturowani:mad:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W nie jakiś duch waleczności wstępuje. Pynia dzisiaj zaatakowała słownie mężczyznę wychodzącego z ośrodka zdrowia. Ale się strachu najadłam... bo myślałam, że może ja uderzyć.
W szoku byłam, taka się zrobiła odważna ta moja gruba doopka nadmorska.

Posted

my dziś byłyśmy prawie cały dzień razem w domku bo już mam zmiennika co drugi dzień i tylko do 22 ale zawsze robiłyśmy troszkę na ogródku ale powiem wam że Figa była tak lana że to sie w głowie nie mieści , wygłupialiśmy sie z Łukaszem a ona WYSTRASZONA jak nie mam nawet pojęcia co przywarła do swojego posłanka i tak sie wbijała w podłoge jak by chciała sie z nią zrównać była cała rozdygotana i nawet bała sie na mnie spojżeć dopiero jak ją wzięłam na rece to zaczęła bardzo powoli się uspokajać

Posted

oj chyba dużo czasu będzie potrzeba ja dziś byłam przerażona jej reakcją zaczeliśmy ją przepraszać tulić i głaskać a ona drżała okropnie moje malutkie szkoda że nie może mówić już ja bym chetnie za nią kogoś też wystraszyła:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

To będzie dobrze!!! Ja myślałam, że ona nie może chodzić na tylne łapki...
Dzielna to sunia jest, aż niewiarygodne, że tak się jej historia potoczyła. Zasłużyła sobie widać na Wasz dom, tak jak pisały dziewczyny ;)

Posted

teraz dostaje znów silniejszy lek na oczka bo zaczęły jej ropieć i te białe plamki jakby stanęły w miejscu nie zmniejszają sie ale ona już dość dobrze widzi no jak za komarem kłapie choć tan to może bzyczał ale ja nie słyszałam

Posted

no pewnie że ma i nawet nie było mowy o żadnym zabiegu tylko o leczeniu a swoją drogą to ten maluszek ma w sobie tyle woli walki o życie że niejeden człowiek powinien się uczyć nawet z tym chodzeniem łapka otarta i to naprawde mocno a biega i nie poddaje sie ja ją uwielbiam a w ogóle to będziecie z Brazowa musiały do nas przyjechać i zabrać aparat i zobaczycie jaka ona piękna jest

Posted

Ja się nie mogę doczekać zdjęć!!!! Bo jak czytam to zawsze ze łzami w oczach, przecież ja już się wybierałam jechać po Figę, jak było zagrożenie że ją uśpią... na szczęście Figa znalazła swoją Oleńkę!

A wiecie co mi do głowy przyszło... że może jak ją bili to jej trochę te nóżki popsuli? Oczywiście ja się nie znam, tak tylko sobie myślę...

Posted

"a w ogóle to będziecie z Brazowa musiały do nas przyjechać i zabrać aparat i zobaczycie jaka ona piękna jest"

olenko,my wymysliłysmy,zeby zrobic sabat czarownic,dogomaniaczek....