Kasia25 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 No pięknie, Akucha chce mnie psami poszczuć, Ola z pałami a Brazowa pyskuje:shake: Quote
wiewiora1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A Ja To Juz Pewnie Nigdy Nie Doczekam Sie Rudych Wlosow I Piegow Od Kasi Sendowej!!! A Tyle Obiecala I Zaklinala Ze Przedstawi Projekt A Tu Prosze Bardzo Nici Z Tego,,klapa Jak Po Lanym Poniedzialku!!!! Oki Bede Pamietac Przy Kontroli Poadopcyjnej Naszej Sendi,,w Koncu Skoro Wyszla Z Sopotu To Ja Ja Musze Skontorlowac I Wszystko Bede Miala Skrzetnie Na Uwadze!!!no Chyba Ze Ktos Mnie Cichaczem Przekupi Drozdzoweczka Z Kruszonka To Moze Cala Procedura Ujdzie Plazem Ale ,,,,,nie Zbadane Sa Wyroki!!!! Quote
Kasia25 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Niby wszystko się zgadza, tylko że ................. Sendi w Sopocie nie było:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 no nie ta sie znow czepia ooo ja bidna ,,,przeciez mialo tam byc ,,,gdynia,,,:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Jestem wykonczona 5 godz na rowerze ,,,cieplo,,,piekne ,,przepiekne widoki wzdloz kanalow,,,a jakie wspaniale tereny na spacery z psem nigdy takich nie widzialam ,,,po prostu cudo!!!! jutro powtorka z rozrywki,,ale bola mnie strasznie 4 litery:placz: :placz: Quote
wiewiora1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wesolego lanego poniedzialku!!!!! tylko nie przesadzjacie z psami ,,,bo o zapalenie pluc latwo u psiaka,,,a potem weci wkurzeni!!!! wiec ostroznie tak z malej psikawki!!!bo ponoc zimno !!! Quote
olenka_f Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jak mnie jutro nie odwiedzicie to będziecie miały cały tydzień lany obiecyje:mad: Quote
brazowa1 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 jeny,Olenka nam grozi...:placz: ja juz mam dosc! ja juz nie moge występowac! Quote
olenka_f Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ale jak przyjedziesz bede miła:lol: :lol: :lol: Quote
Celina12 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Szkoda ,że ja tak daleko od WAS mieszkam :shake:. Ale.ale-coraz groźniej się tu zaczyna dziać...pogróżki , lanie....:diabloti:...zaczynam i ja się bać... Quote
olenka_f Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Celinko święta to czas wizyt a ja was zapraszam i zapraszam więc nikt się nie wymiguje odległością tylko przyjeżdżacie Quote
Celina12 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Było spotkanie????? Figaczku co u Ciebie????? Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nie było bo Brazowa to zła kobieta jest i się nie odzywam do nikogo i nic nie powiem jak Figa na spacerki karze się wyprowadzać bo ogródek to już jest be i nie powiem jak prowokuje do zabawy i leje biednego kota a on ją i jest cały cyrk no i też nie powiem że jak Antoś albo Basko ją nadepnie to dostaje manto a z Nuśką przez płot się liżą nic nie powiem jestem zła Quote
Celina12 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oleńko-nie bądź zła....widocznie nie dały radę...przyjdą niedługo -gwarantuję. Opowiedz jeszcze troszkę.... Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nic nie powiem bo jestem zła ale Figunia jest cudna a jaka śliczna i jakie minki strzela jak coś chce a kota to ona dla zabawy i z przyjazni szczypie bo zawsze merda ogonkiem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cioteczki musicie pojechać do Oleńki...muszą być zdjęcia Figaczka..... Quote
akucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Trzeba cioteczki nadmorskie w oficjalna delegacje wysłać chyba :cool3: Ja tez chcę foty Figi, o której Olenka nam nic mówić nie chce :evil_lol: Quote
olenka_f Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Figa jest teraz ze mną w pracy siedzi mi na kolanach i nie pozwoliła już mi nic o niej mówić bo jej nie odwiedzacie ma babka focha:mad: Quote
Kasia25 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a ja właśnie, chciałam napisać, że fajowo będzie.......... Jak Ola nic znowu nie napisze!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihi, a kebab babka zjadła? Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wszystkie ciotki zjawiają sie na dogo wtedy, gdy ja spać już musze :placz: Wycałować Figulca mocno!!!!! Niech rozrabia na zdrowie!!!! Quote
olenka_f Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 troszeczkę ale dziś dostała karmę z łososiem i tym się po troszku delektowała byłyśmy też u pani doktor i na długim spacerku a Figarka biegała szczęśliwa i całą buziulką uśmiechnięta:lol: Quote
Kasia25 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To Figulinko pałaszuj na zdrowie i Oleńce prace umilaj:diabloti: Ja mówie dobranoc, wcześnie, bo wcześnie, starzeje się chyba;) Quote
kaerjot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 O Figulca znowu do roboty zagonili, nie ładnie Quote
olenka_f Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 wszystkie cioteczki przestały Figarka kochac:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts