Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Ja To Juz Pewnie Nigdy Nie Doczekam Sie Rudych Wlosow I Piegow Od Kasi Sendowej!!! A Tyle Obiecala I Zaklinala Ze Przedstawi Projekt A Tu Prosze Bardzo Nici Z Tego,,klapa Jak Po Lanym Poniedzialku!!!!
Oki Bede Pamietac Przy Kontroli Poadopcyjnej Naszej Sendi,,w Koncu Skoro Wyszla Z Sopotu To Ja Ja Musze Skontorlowac I Wszystko Bede Miala Skrzetnie Na Uwadze!!!no Chyba Ze Ktos Mnie Cichaczem Przekupi Drozdzoweczka Z Kruszonka To Moze Cala Procedura Ujdzie Plazem Ale ,,,,,nie Zbadane Sa Wyroki!!!!

Posted

no nie ta sie znow czepia ooo ja bidna ,,,przeciez mialo tam byc ,,,gdynia,,,:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Jestem wykonczona 5 godz na rowerze ,,,cieplo,,,piekne ,,przepiekne widoki wzdloz kanalow,,,a jakie wspaniale tereny na spacery z psem nigdy takich nie widzialam ,,,po prostu cudo!!!!
jutro powtorka z rozrywki,,ale bola mnie strasznie 4 litery:placz: :placz:

Posted

wesolego lanego poniedzialku!!!!! tylko nie przesadzjacie z psami ,,,bo o zapalenie pluc latwo u psiaka,,,a potem weci wkurzeni!!!! wiec ostroznie tak z malej psikawki!!!bo ponoc zimno !!!

Posted

nie było bo Brazowa to zła kobieta jest i się nie odzywam do nikogo i nic nie powiem jak Figa na spacerki karze się wyprowadzać bo ogródek to już jest be i nie powiem jak prowokuje do zabawy i leje biednego kota a on ją i jest cały cyrk no i też nie powiem że jak Antoś albo Basko ją nadepnie to dostaje manto a z Nuśką przez płot się liżą nic nie powiem jestem zła

Posted

nic nie powiem bo jestem zła ale Figunia jest cudna a jaka śliczna i jakie minki strzela jak coś chce a kota to ona dla zabawy i z przyjazni szczypie bo zawsze merda ogonkiem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

a ja właśnie, chciałam napisać, że fajowo będzie..........
Jak Ola nic znowu nie napisze!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hihi, a kebab babka zjadła?

Posted

troszeczkę ale dziś dostała karmę z łososiem i tym się po troszku delektowała byłyśmy też u pani doktor i na długim spacerku a Figarka biegała szczęśliwa i całą buziulką uśmiechnięta:lol: