Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa szczeka dziś na wszystkich prócz mnie obudziła mnie szczekaniem na Nuke potem awantura żeby wejść na lóżko a na Łukasza szczeka jak tylko on wchodzi do biura tak na wszelki wypadek

Posted

Hihihihi, kocham Figulca!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Terrorystka nadmorska!!!! Straszny pies!!! :evil_lol:
Kiedy my ją zobaczymy? Kombinujcie jakieś fotki, bo ciotki zwiędną tu z tęsknoty...

Posted

To nie jest źle ;) Przy problemach czy chorobie, to raczej miałaby problemy z rozwolnieniem chyba. Ale brzuszek ją nie boli, to wszystko gra. Ona mam może mało ruchu, co jest przecież normalne przy je problemach z nóżkami.

Posted

Musi musi ta miłość musi trwać a wiesz jak ona udaje że nie może chodzić na przednie łapki żebym ją na kolana brała to jest taka numerantka jakich mało a minute póżniej zapomina o swojej chorobie i skacze na tych przednich właśnie do Łukasza a jak nam wczoraj uciekała bo nie chciała wsiąść do samochodu tylko spaceru jej się zachciało o 2.30 w nocy:shake: :shake: :shake:

Posted

I to jest właśnie to-jak nie dać papu jak One tak proszą-ja rozpoczęłam kurację odchudzającą moich Panów-co z tego wyniknie?-nie wiem:niewiem:

Chciałabym zobaczyć Figunię na środku lokalu-przyjmującą klientów i zamówienia :diabloti::loveu: Kelnerką roku zostaje-FIGA I