olenka_f Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 już celnie trafia ale jeszcze łukasz jest szybszy Quote
Neris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A właściciwe dlaczego ona tego biednego Łukasza tak gnębi???? Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 I co u Was słychać??? Jak Figulec i Łukasz??? Miłość do kości dalej ich jednoczy??? Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Figa szczeka dziś na wszystkich prócz mnie obudziła mnie szczekaniem na Nuke potem awantura żeby wejść na lóżko a na Łukasza szczeka jak tylko on wchodzi do biura tak na wszelki wypadek Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hihihihi, kocham Figulca!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Terrorystka nadmorska!!!! Straszny pies!!! :evil_lol: Kiedy my ją zobaczymy? Kombinujcie jakieś fotki, bo ciotki zwiędną tu z tęsknoty... Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 coś trzeba wymyśleć może Madzia wymyśli jakiś aparat bo i Agatka chciała sie pochwalić Basiulem ( dużo za grubym :evil_lol: ) Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Byłoby fajnie, lubimy dużo oglądać :lol: Apetyt jest? Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jest nawet spory ale w nocy znów zwróciła nie wiem czy to przypadkiem nie po kościach dziś nie dostała zobaczymy Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Może po kościach. Moja Bela też namiętnie kości skrobie i zawsze je grzecznie zwróci... A kupka normalna? Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To nie jest źle ;) Przy problemach czy chorobie, to raczej miałaby problemy z rozwolnieniem chyba. Ale brzuszek ją nie boli, to wszystko gra. Ona mam może mało ruchu, co jest przecież normalne przy je problemach z nóżkami. Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jak Figunia żle się czuje to od razu widać a teraz myśle że jest dobrze Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cieszę się, jej musi się udać!!!! To figlara i charakterna panna, chcę jeszcze długo czytać o jej dobrym życiu i już!!! Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Musi musi ta miłość musi trwać a wiesz jak ona udaje że nie może chodzić na przednie łapki żebym ją na kolana brała to jest taka numerantka jakich mało a minute póżniej zapomina o swojej chorobie i skacze na tych przednich właśnie do Łukasza a jak nam wczoraj uciekała bo nie chciała wsiąść do samochodu tylko spaceru jej się zachciało o 2.30 w nocy:shake: :shake: :shake: Quote
Neris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To jest prawdziwa jamniczka! Charrakterna, kochana... uwielbiam ją. Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No widzisz :evil_lol: Cffaniucha!!! Ona pootrafi sobie Waszą miłość zaskarbić całą sobą, tak długo na nią czekała, że kombinuje jak może. Quote
Celina12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kochana Figunia :loveu::loveu: Kochana Oleńka :loveu::loveu: Mój Atosik też po kościach wymiotował,więc już Staruszek nie dostaje. Quote
brazowa1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 "jak Figunia żle się czuje to od razu widać a teraz myśle że jest dobrze" ufffff i niech tak juz zostanie,niech juz nigdy nie bedzie bolacego brzuszka. Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Królewna właśnie leży na środku lokalu i przyjmuje zamówienia:cool3: Quote
brazowa1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 hihihihihiihihi,kurcze,szkoda,ze nie mam samochodu,juz bym byla,zeby to zobaczyc. Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 nikomu tu nie przeszkadza jej towarzystwo ale myśle że nawet gdyby to sie nikt nie odważy powiedzieć bo to ja tu robie kebaby:cool3: :evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a brzuszek już też jak u żaby Figaczek dostał i koniec z kształtami modelki teraz będzie bambaryła gruba i taka ma być ( no bez przesady to jamnik wiem wiem) Quote
brazowa1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 hihihihi,jak sie szybciutko wytłumaczylas,hihihihihihi Quote
Celina12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 I to jest właśnie to-jak nie dać papu jak One tak proszą-ja rozpoczęłam kurację odchudzającą moich Panów-co z tego wyniknie?-nie wiem:niewiem: Chciałabym zobaczyć Figunię na środku lokalu-przyjmującą klientów i zamówienia :diabloti::loveu: Kelnerką roku zostaje-FIGA I Quote
Recommended Posts