Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko czy ktoś będzie chciał sunię z takimi cycuchami?? Mamy taką drugą w przytulisku i też jej masakrycznie wiszą, ale to nie jej wina, jest przekochana, oby ktoś nasze labunie pokochał :)

Posted

majuska napisał(a):
Będziemy mieć być może niebawem nowe foty i to będą foty już z nowego domu:cool3::multi:

bo...bo...Kala ma dom!!!!:multi::-D:bigcool:

Super :bigcool::bigcool:
A coś więcej o nowym domku :cool3:

Posted

Zostaje tam gdzie jest na zawsze:lol: Państwo z hoteliku nie są już w stanie się z nią rozstać. Długo bili się z myślami, ale w końcu przestali i podjęli "męską" decyzję.
W piątek Kala jedzie na sterylkę.
No i Kala nie jest już Kalą...ma na imię Pysia:lol:

Posted

Łaaaa ale suuuuper wieści!!! Strasznie się cieszę!! Przecież nasza Klunia tak się już z Państwem zżyła, to dla niej straszne przeżycie tak się rozstawać, a tak...echhh cudownie!!! To było po prostu przeznaczenie!!! juuuupiiiii :) Kaluniu- Pysiu powodzenia i suuuper szcześliwego życia!!! :)

Posted

Andzike napisał(a):
hehe, przemknęlo mi coś takiego przez myśl :) Bardzo, bardzo się cieszę! :)

Mam nadzieje, ze do "naszych" labków też się uśmiechnie szczęście ;)

Też mam nadzieję, napomknęłam P. Jadwidze, że gdyby chciała rozszerzać kolorystykę to mam kandydatów:cool3:

Kala nie chodzi już na "terapie cywilizacyjną " do brata po sąsiedzku, tylko uczy się nowego życia już u siebie. Podobno jest taka nieśmiała w domu, delikatna..całą soba przeprasza, że żyje...