Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

jak sobie pomyślę, że te nasze burki grzeją swoje 4 litery w domkach, wylegują się na kanapach, a ok. 50 bulowatych czeka na swoje domki to mi po prostu się wszystkiego odechciewa:-( Czemu ludzie ich tak nienawidzą?:placz::placz:

Posted

Andziu,
gdzie sa takie super duze i puste plaże :crazyeye: chetnie bym ze swoim stadkiem pojechala, zeby tylko ludzi nie bylo ;)

Aha, i zeby takie patyczki byly :evil_lol:

Posted

Ulka18 - takie "dzikie" plaze są po sezonie!:evil_lol: U "nas" w Grzybowie tyż!
Grzybowo kolo Kołobrzegu dla ścislości!:lol:

a teraz parę "wewnętrznych" zdjęć:

siedzonko

podpórnik:

spanko:

a ten "wzgórek" to ja się probuję wkomponić między 2 burki:

Posted

andzia69 napisał(a):
Tengusia - no to pakuj manele i przyjeżdżaj!:eviltong:

Dzisiaj jest piękna pogoda - slońce! i nie piździ!!! Bo wczoraj to piździlo..jak w kieleckim na dworcu!:evil_lol:

Jej gdybym tylko mogla :cool3: buziole dla twojej gromadki :loveu:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Zgredziu jest piekny... :loveu:
A mam pytanie czemu oneczek spi na kolderce na podlodze... :crazyeye:
Czyby juz miejsca nie bylo... :diabloti:

On czasami wchodzi na wyrko - ale za dlugo nie polezy. Tora i Zgredek zazwyczaj przesypiają cala noc w jednej pozycji, a Frodek zmienia ją minimum z 10 razy i najlepiej mu na terakocie się leży.

Posted

jechałam wczoraj caaały dzień - te roboty drogowe mogą człowieka wykończyć:angryy: jezdem w Kielcach - ale na razie tylko jakieś 2 tygodnie i jadem znowu! Mój tz sobie robotę nad morzem wymyślił pt przekładania kostki brukowej, płotki i rynny!!! Więc został z burkami i zdjęciuff nowych nie bedzie, ale jakiesik jeszcze do wstawienia mam to wstawię!:evil_lol: Ja pójdę zobaczyc czy firma jeszcze stoi gdzie stała i az się boję zobaczyć burdel w papierach - zawsze jak wracam to nie wiem za co najpierw się złapać! Jutro cosik wynajdę i powstawiam foty. Na razie to doprowadzam chałupę do stanu używalności po moich dzieciach:eviltong:

Posted

betel napisał(a):
No to miłej pracy:evil_lol:. Byle nie za dużo:lol:

a dziękuję ci!!! ale na razie to mój tz się produkuje "na wsi" a ja powrocilam do mieszczańskiego życia;) będę mieszczuchem ze 2 tygodnie bo papierologia mi się klania, pisemko życzliwe zapewne dostalam z US a mojej mamie dac nie chcieli:mad: - więc jak to wszystko obrobię wracam nad morze coby pomoc!

a zdjątka jutro!:evil_lol:

Posted

no to troszku powklejam towarzystwo!:lol:

w odwiedzinach nad morzem byla labka mojej siostry:

a potem przyjechała...labka gości:

a teraz moje burki:

Łóżkowiec:

Futerkowiec:

Koparka:

Pies zachodzącego slońca:

Zgred piaskowy:

Posted

Andziu, gdzie nad morze chodzicie?
my byliśmy w Łebie na rychomych wydmach. nie było problemu z łażeniem z psem ;) no w końcu to "pustynia" :lol:

ZGredzisko piaskowe wspaniałe!!!!!!!! ależ się przewala u Was zapsionych gości:loveu: