dariaopole Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 doddy napisał(a):Kiedyś normalnym bylo mieć 1 psa. Teraz 2... A niedługo 3... :eviltong: a ja myślałam , że 3 to już od dawna normalka :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 jak sobie pomyślę, że te nasze burki grzeją swoje 4 litery w domkach, wylegują się na kanapach, a ok. 50 bulowatych czeka na swoje domki to mi po prostu się wszystkiego odechciewa:-( Czemu ludzie ich tak nienawidzą?:placz::placz: Quote
andzia69 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 no to wkleję troszkę zdjęć, choć nie mam wcale humoru... Mania i piasek: morzeee ozorek: Patyś: Gdzie jest Zgredek??? Quote
*zaba* Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A ja sobie przejzalam caly watek,zauroczylo mnie wiele zdjec,ale to szczegolnie Quote
Tengusia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ach Andzia zazdroszcze tego morza i tych spacerkow po plazy :loveu:ale by moje urwisy poszalaly po plazy :p Quote
andzia69 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Tengusia - no to pakuj manele i przyjeżdżaj!:eviltong: Dzisiaj jest piękna pogoda - slońce! i nie piździ!!! Bo wczoraj to piździlo..jak w kieleckim na dworcu!:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Andziu, gdzie sa takie super duze i puste plaże :crazyeye: chetnie bym ze swoim stadkiem pojechala, zeby tylko ludzi nie bylo ;) Aha, i zeby takie patyczki byly :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Ulka18 - takie "dzikie" plaze są po sezonie!:evil_lol: U "nas" w Grzybowie tyż! Grzybowo kolo Kołobrzegu dla ścislości!:lol: a teraz parę "wewnętrznych" zdjęć: siedzonko podpórnik: spanko: a ten "wzgórek" to ja się probuję wkomponić między 2 burki: Quote
betel Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No, to już rozpusta, ale im dobrze!!! A gdzie sypia opiekun????:evil_lol: A fotka: http://img300.imageshack.us/img300/275/83115200re4.jpg powinna zostać zdjęciem roku!!! Jaka powaga bije za Zgredkowego oblicza, toż to panisko pełną gębą!!! Quote
dariaopole Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 nie no pomyśleć, że Mańka początkowo nie lubiła Zgredzia a teraz taka wspólna rozpusta łóżkowa :evil_lol: Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a ja bym mogla na Zgredzia cae dnie patrzec :loveu: Quote
Tengusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 andzia69 napisał(a):Tengusia - no to pakuj manele i przyjeżdżaj!:eviltong: Dzisiaj jest piękna pogoda - slońce! i nie piździ!!! Bo wczoraj to piździlo..jak w kieleckim na dworcu!:evil_lol: Jej gdybym tylko mogla :cool3: buziole dla twojej gromadki :loveu: Quote
DuDziaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zgredziu jest piekny... :loveu: A mam pytanie czemu oneczek spi na kolderce na podlodze... :crazyeye: Czyby juz miejsca nie bylo... :diabloti: Quote
andzia69 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 DuDziaczek napisał(a):Zgredziu jest piekny... :loveu: A mam pytanie czemu oneczek spi na kolderce na podlodze... :crazyeye: Czyby juz miejsca nie bylo... :diabloti: On czasami wchodzi na wyrko - ale za dlugo nie polezy. Tora i Zgredek zazwyczaj przesypiają cala noc w jednej pozycji, a Frodek zmienia ją minimum z 10 razy i najlepiej mu na terakocie się leży. Quote
dariaopole Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mania ma cudowna mordeczkę i z wyrazu pyska przypomina moją Happy - Andzia wycałuj ją ode mnie. Zgredek też oczywiście cudny rudzielec :loveu: Quote
betel Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Co nowego u Zgredzia i jego czworonożnych przyjaciół???? Może jakieś nowe foteczki!!!:lol: Quote
doddy Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Anitko masz przerabane. 5 dni minelo od ostatnich zdjec a tu chca juz nowe :evil_lol: Nic tylko focic musisz. Quote
Od-Nowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Andziu kiedy porzucasz "wieśniacze" życie i wracasz do miasta?? na zakończenie lata poprosimy duuuuuużo zdjęć nadmorskich!:cool1::cool3: Quote
andzia69 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 jechałam wczoraj caaały dzień - te roboty drogowe mogą człowieka wykończyć:angryy: jezdem w Kielcach - ale na razie tylko jakieś 2 tygodnie i jadem znowu! Mój tz sobie robotę nad morzem wymyślił pt przekładania kostki brukowej, płotki i rynny!!! Więc został z burkami i zdjęciuff nowych nie bedzie, ale jakiesik jeszcze do wstawienia mam to wstawię!:evil_lol: Ja pójdę zobaczyc czy firma jeszcze stoi gdzie stała i az się boję zobaczyć burdel w papierach - zawsze jak wracam to nie wiem za co najpierw się złapać! Jutro cosik wynajdę i powstawiam foty. Na razie to doprowadzam chałupę do stanu używalności po moich dzieciach:eviltong: Quote
betel Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No to miłej pracy:evil_lol:. Byle nie za dużo:lol: Quote
andzia69 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 betel napisał(a):No to miłej pracy:evil_lol:. Byle nie za dużo:lol: a dziękuję ci!!! ale na razie to mój tz się produkuje "na wsi" a ja powrocilam do mieszczańskiego życia;) będę mieszczuchem ze 2 tygodnie bo papierologia mi się klania, pisemko życzliwe zapewne dostalam z US a mojej mamie dac nie chcieli:mad: - więc jak to wszystko obrobię wracam nad morze coby pomoc! a zdjątka jutro!:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 no nie wytrzymam :-( Dlaczego.... :-( ja tez chce byc tyle nad mozem :roll: Quote
andzia69 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 no to troszku powklejam towarzystwo!:lol: w odwiedzinach nad morzem byla labka mojej siostry: a potem przyjechała...labka gości: a teraz moje burki: Łóżkowiec: Futerkowiec: Koparka: Pies zachodzącego slońca: Zgred piaskowy: Quote
Od-Nowa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Andziu, gdzie nad morze chodzicie? my byliśmy w Łebie na rychomych wydmach. nie było problemu z łażeniem z psem ;) no w końcu to "pustynia" :lol: ZGredzisko piaskowe wspaniałe!!!!!!!! ależ się przewala u Was zapsionych gości:loveu: Quote
Recommended Posts