DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ja s'ie niedawno z myszka pozegnalam :-( Podzeil sie szczurkami !!! :roll: a jakiej wielkosmi masz to akwa :cool3: Quote
andzia69 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 DuDziaczek napisał(a):ja s'ie niedawno z myszka pozegnalam :-( Podzeil sie szczurkami !!! :roll: a jakiej wielkosmi masz to akwa :cool3: szczurki biegają po dzialce u psiaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mozesz przygarnać - nawet wszystkie:eviltong: akwarium muszę zmierzyć - jak zmierzę to napiszę! cholewka - chcialam wrzucić parę zdjątek ale image nie działa:mad: Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 andzia ja do mojej galeri chcialam wstawiac i byly problemy ale sie wstawily :eviltong: hehe ale twoje udomowione :cool3: u mnei ejst ten problem ze zwierzaka fajnei miec ale jak patrze na ceny klatek i akwa to mnie krew zalewa!! :angryy: :eviltong: Quote
andzia69 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 no to znowu troszke fotek nadmorskich - dla odmiany!!!:eviltong: a tu Allegro na moje niebo wlata!!!:mad: A tu Heniek bawil się z labką gosci: Quote
DuDziaczek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 zgredek jest piesnky ja wlasnie gustuje w takich zoltych :eviltong: w tychpreguskach mniej :oops: zolte mnie powalaja... :loveu: Quote
betel Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Pieski cudne w tym piachu , jak ja im zazdroszczę, aż usłyszałam szum fal i poczułam zapach morza:lol: Quote
betel Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Andziu , czekamy na nowe fotki , podobno jeszcze coś Ci z wakacji zostało. Co tak skąpisz:cool3:???? Mizianki dla króliczków i drapanko dla psiaków , a dodatkowa porcja dla Zgredzia:lol: ( jeśli dalej są nad morzem, a Ty w Kielcach , to na zapas) Quote
Vectra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Andzia , odnalazłam wasz wątek :) fajowe masz towarzycho , fiu fiu dwa samce - zgodnie , pozazdrościć :) a ja z pytankiem :diabloti: możemy przyjechac do Ciebie na wakacje :evilbat: moje psy nie były jeszcze nad morzem , poza tym jakoś dziwnie rzucają słuchawkami właściciele pensjonatów jak mówie jakie mam psy :diabloti: ale jak pytałam to miałam dwa psy , z czterema nie miałam odwagi już dzwonić. a i mam też kota który myśli że jest pitbullem Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Vectra napisał(a): a i mam też kota który myśli że jest pitbullem a jak się to objawia ???? :evil_lol: ja z dwójką psów na wakacje jeździłam , z trzema juz mnie nie chcieli tam gdzie co roku się wakacjowałam :angryy: Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a my jak jechaliśmy na wakacje z psem to dzwoniliśmy wcześniej do naszego gospodarza,że chcielibyśmy przyjechać z PIESKIEM... a on zrozumiał z DZIECKIEM i przygotował dodatkowe łóżeczko pościelone :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: na szczęscie ani troche się nie zraził na widok warczacej na niego Lirki, a dodatkowe łóżeczko wcale nie stało puste :evil_lol::evil_lol: Andziu wklej zdjęcia! bardzo tesknie za widokiem szczesliwych mord-ek;) Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Od-Nowa napisał(a):a my jak jechaliśmy na wakacje z psem to dzwoniliśmy wcześniej do naszego gospodarza,że chcielibyśmy przyjechać z PIESKIEM... a on zrozumiał z DZIECKIEM i przygotował dodatkowe łóżeczko pościelone :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: na szczęscie ani troche się nie zraził na widok warczacej na niego Lirki, a dodatkowe łóżeczko wcale nie stało puste :evil_lol::evil_lol: Andziu wklej zdjęcia! bardzo tesknie za widokiem szczesliwych mord-ek;) nasi górale od których wynajmowalismy pokój też nie mieli nic przeciwko do czasu kiedy walczyli z sierścią na tapczanach po naszym wyjeździe :evil_lol: jak usłyszeli , że mamy trzeciego to juz nie byli za chetni na przyjmowanie takich gości :diabloti: Johny strasznie się leni a te jego białe włoski są bardzo widoczne niestety. Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 dlatego o takie miejsca trzeba dbać!:eviltong: przed wyjazdem odkurzałam apartamencik przez 4 godziny, chociaż wcale nie miałam przecież obowiązku . ja te kłaczki kocham :loveu: ale nie każdy musi. Andziucha pewnie też ma odkurzacz na monety :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 dariaopole napisał(a):a jak się to objawia ???? :evil_lol: jest po prostu agresywny :diabloti: rzuca się na wszystko co się rusza , nienawidzi kotów ,a psy dotąd tresuje aż dają się o siebie ocierać.Wszelkie wsiowe boorki omijają go szerokim łukiem z podwiniętymi ogonami , a kotecek sobie siedzi i obserwuje pieski. pilnuje podwórka przed intruzami , potrafi na plecy skoczyć obcej osobie jak sama chce przekroczyć granice naszej posesji .. Quote
andzia69 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Vectra napisał(a):Andzia , odnalazłam wasz wątek :) fajowe masz towarzycho , fiu fiu dwa samce - zgodnie , pozazdrościć :) a ja z pytankiem :diabloti: możemy przyjechac do Ciebie na wakacje :evilbat: moje psy nie były jeszcze nad morzem , poza tym jakoś dziwnie rzucają słuchawkami właściciele pensjonatów jak mówie jakie mam psy :diabloti: ale jak pytałam to miałam dwa psy , z czterema nie miałam odwagi już dzwonić. a i mam też kota który myśli że jest pitbullem wiesz...przyjechać możecie...nie wiem tylko co na to moja suka:evil_lol: ona nie cierpi innych suk - choć jak była labka z wczasowiczami jakoś dawaliśmy radę je odseparowywać:eviltong: no i jeżeli już to albo przed sezonem - albo po - cobyś była sama - bo jakby ludziowie zobaczyli taką ilość psow morderców to już więcej by nie przykechali:eviltong::eviltong: Już jestem nad morzem i po prostu mam ochotę sprać Zgredzia:angryy: tak sobie porozgryzal lapę, że wygląda tak jak wtedy, kiedy do mnie przyjechał!:mad::mad::mad: chyba mu wpieprzę:diabloti: Zdjęcia jutro - bo padam...10 godzin jazdy za mną..... Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ojjj nieładnie Zgredziu nieładnie, że też Mańka go nie powstrzymywała :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Andzia , nie wolno bić pieska :diabloti: bo ci do gardła skoczy i wyrwie aortę z płucami :evilbat: Quote
andzia69 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A Heniek jest fajny :) OOOOOO - kogo moje oczy widzą na Zgredziowym watku:crazyeye::evil_lol: Heniek powiadasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...moze i fajny, ale moje mordercy fajniejsi!:eviltong: Vectra - nie mów!!! Naprawdę???:lol: Przerabialas to?:p Quote
Vectra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 nie , słyszałam w poczekalni u weterynarza :diabloti: cały wykład na temat mojego staffika miniaturę pitbulla :D Quote
DuDziaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Vectra tylko z plucami toz to ja myslalam zeon cie rozszarpie tak ze nicnie zostanie... Hm... fajni ci ludzie w poczekalni :eviltong: Quote
betel Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Biedny Zgredzio, może on tak, jak ten domowy skrzat z Harego Pottera, coś przeskrobał i postanowił w ten sposob sam się ukarać???!!!!;) Pańcia się pozłosci , ale łapę wyleczy- w końcu od tego jest!:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 DuDziaczek napisał(a):Vectra tylko z plucami toz to ja myslalam zeon cie rozszarpie tak ze nicnie zostanie... Hm... fajni ci ludzie w poczekalni :eviltong: ja mam szczęście do spotykania "fajnych" ludzi :diabloti: dlatego mieszkam na wsi i ich nie spotykam .... Quote
andzia69 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 co tam pańcia masz???? a taką mam pikną łapkę, a pani się drze jak stare prześcieradlo: a tu grzeczna maniusia: a to Zgredek maniak2-komputerowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts