Beata_Dorobczyńska Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Pieknie bylo ale ku mojej radości wrócilismy do III rzeczypospolitej wiec poproszę na wszelki wypadek 4 zdjecia ale .............. owczarka :) Quote
andzia69 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Pieknie bylo ale ku mojej radości wrócilismy do III rzeczypospolitej wiec poproszę na wszelki wypadek 4 zdjecia ale .............. owczarka :) no dobra - coś się w tym kierunku da zrobić!:eviltong: Quote
dariaopole Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no to czekamy na zdjęcia Frodka pierdoły :) przy okazji andzia przemyć kilka fotek Mańki i Zgredka, Beata najwyżej zamknie oczy :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nie pisz mi tutaj Frodka pierdoły bo kiedyś sie zobaczymy i wtedy ..... Dobra, jak beda w tle to nawet nie będę przymykać. Quote
dariaopole Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie pisz mi tutaj Frodka pierdoły bo kiedyś sie zobaczymy i wtedy ..... Dobra, jak beda w tle to nawet nie będę przymykać. Beatko najdroższa no ale przecież Frodek to jest pierdoła :evil_lol: ( i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu), a jak się kiedyś zobaczymy to lepiej bądź miła bo Cię poszczuje moimi bestiami i będzie !!!:mad::diabloti: Quote
andzia69 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Specjalnie dla Beatki!!!! Heniek pierdoła vel Frodo: wystarczy???? Quote
andzia69 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 a teraz wracamy do innych psów:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Dziękuję Anitka, to uczta dla oczu . Bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam Henka :loveu: Quote
betel Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A jak tam łapki Zgredzia, bo na ostatniej fotce nie wyglądają najlepiej???:shake: Co mu właściwie jest, dlaczego stale je sobie kaleczy? Quote
andzia69 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 betel napisał(a):A jak tam łapki Zgredzia, bo na ostatniej fotce nie wyglądają najlepiej???:shake: Co mu właściwie jest, dlaczego stale je sobie kaleczy? on gryzie te lapy odkąd do mnie przyszedl - pewnie w schronie ze stresu taką sobie zabawę wymyslil, a do tego przyplatalo mu się 2 x gronkowiec w tych ranach...i co mu się podgoją to on znowu sobie o nich przypomina i tak w kółko....liczę na to, ze kiedyś jednak przestanie rozgryzać sobie te lapy....vet powiedzial, że to jest na tle psychicznym, a do tego zaraża te rany tym gronkowcem, ktorego prawdopodobnie ma w ślinie czy cos w tym stylu... Quote
andzia69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 marny filmik z Torą i Zgredziem: http://www.wrzuta.pl/film/zDAYNGa7zp/video_00002-1 http://www.wrzuta.pl/film/lJfOFGPHDw/video_00001-1 Quote
doddy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Torunia to sie swieeetnie bawi :) Stoi a Zgredkowi robi samolot :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jakos wcale mnie to nie rozśmieszyło , gdzie jest Heniek ??????????????? Quote
andzia69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 doddy napisał(a):Torunia to sie swieeetnie bawi :) Stoi a Zgredkowi robi samolot :evil_lol: bo ona wie ile ma lat i co przystoi damie, a Zgredek mysli, że on jakiś nieopierzony szczenior jest!:evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jakos wcale mnie to nie rozśmieszyło , gdzie jest Heniek ??????????????? a ta znowu swoje!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 A to Doddy Cię nie uprzedziła,że jestem uparta jak osioł i rzadko zmieniam swoje poglądy . Heniek, gdzie jest Heniek !!! Quote
dariaopole Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 jak oglądam te filmiki to jakbym moja Happy i Chilli widziała, Hepka stoi a Chilli lata koło niej jak oparzona :evil_lol: Beatko - był Heniek przecie, zdjecia nie wystarczą ?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak potwory moga miec swoj film to Heniek tez ! Quote
andzia69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jak potwory moga miec swoj film to Heniek tez ! już ci zrobiłam filmik z Henkiem!!!! jutro ci wstawię! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Hmmm, jakoś szybko, hmmmmm. Poczekam do jutra, będę komentować dlaczego tak mało Heńka w Heńku. Quote
doddy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Sie przyczepilas... Dobrze, ze mnie sie tak nie czepiasz o fotki... Chociaz i tak bym Ci powiedziala zebys se sama pstryknela Brenusi. Chociaz Heniek fajny jest, bo uszy ma jak Brena takie duuuze radary. Zreszta my mamy ten komfort, ze jak nam sie znudza amstaffy to sobie popatrzymy na ONki w domu z Andzia Quote
andzia69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='doddy']Sie przyczepilas... Dobrze, ze mnie sie tak nie czepiasz o fotki... Chociaz i tak bym Ci powiedziala zebys se sama pstryknela Brenusi. Chociaz Heniek fajny jest, bo uszy ma jak Brena takie duuuze radary. Zreszta my mamy ten komfort, ze jak nam sie znudza amstaffy to sobie popatrzymy na ONki w domu z Andzia wiesz - jak mi się buuurki znudzą to sobie mogę pokontemplować żóóóółłłłłwiaaaaa, szczurki i krolisie - a wy tego nie macie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No nie mamy... Ale i pensjonatu nad morzem nie mamy Quote
Recommended Posts