Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Pieknie bylo ale ku mojej radości wrócilismy do III rzeczypospolitej wiec poproszę na wszelki wypadek 4 zdjecia ale .............. owczarka :)

no dobra - coś się w tym kierunku da zrobić!:eviltong:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Nie pisz mi tutaj Frodka pierdoły bo kiedyś sie zobaczymy i wtedy .....
Dobra, jak beda w tle to nawet nie będę przymykać.

Beatko najdroższa no ale przecież Frodek to jest pierdoła :evil_lol: ( i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu), a jak się kiedyś zobaczymy to lepiej bądź miła bo Cię poszczuje moimi bestiami i będzie !!!:mad::diabloti:

Posted

betel napisał(a):
A jak tam łapki Zgredzia, bo na ostatniej fotce nie wyglądają najlepiej???:shake:
Co mu właściwie jest, dlaczego stale je sobie kaleczy?

on gryzie te lapy odkąd do mnie przyszedl - pewnie w schronie ze stresu taką sobie zabawę wymyslil, a do tego przyplatalo mu się 2 x gronkowiec w tych ranach...i co mu się podgoją to on znowu sobie o nich przypomina i tak w kółko....liczę na to, ze kiedyś jednak przestanie rozgryzać sobie te lapy....vet powiedzial, że to jest na tle psychicznym, a do tego zaraża te rany tym gronkowcem, ktorego prawdopodobnie ma w ślinie czy cos w tym stylu...

Posted

doddy napisał(a):
Torunia to sie swieeetnie bawi :)
Stoi a Zgredkowi robi samolot :evil_lol:

bo ona wie ile ma lat i co przystoi damie, a Zgredek mysli, że on jakiś nieopierzony szczenior jest!:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sie przyczepilas...
Dobrze, ze mnie sie tak nie czepiasz o fotki...
Chociaz i tak bym Ci powiedziala zebys se sama pstryknela Brenusi.

Chociaz Heniek fajny jest, bo uszy ma jak Brena takie duuuze radary.

Zreszta my mamy ten komfort, ze jak nam sie znudza amstaffy to sobie popatrzymy na ONki w domu z Andzia

Posted

[quote name='doddy']Sie przyczepilas...
Dobrze, ze mnie sie tak nie czepiasz o fotki...
Chociaz i tak bym Ci powiedziala zebys se sama pstryknela Brenusi.

Chociaz Heniek fajny jest, bo uszy ma jak Brena takie duuuze radary.

Zreszta my mamy ten komfort, ze jak nam sie znudza amstaffy to sobie popatrzymy na ONki w domu z Andzia

wiesz - jak mi się buuurki znudzą to sobie mogę pokontemplować żóóóółłłłłwiaaaaa, szczurki i krolisie - a wy tego nie macie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: