dariaopole Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 na ostatnim zdjęciu Zgredzio wygląda bosko i ma posturę Pudziana :evil_lol: a Mańka - same słodkości :loveu: Quote
andzia69 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dariaopole']na ostatnim zdjęciu Zgredzio wygląda bosko i ma posturę Pudziana :evil_lol: a Mańka - same słodkości :loveu: bo to taki Pudzian w wersji mikro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak siedzi dumnie w samochodzie - kolo kierowcy oczywiście:eviltong: a to Heniek wlaśnie!:evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ahhh boskie te stworki :loveu: jaki dumniacha ze Zgredzia :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 DuDziaczek napisał(a):Ja bym z wieksza checia Twoje szczury sobie zaporzyczyla :cool3: a chcesz szczurkowa dame? laciata? bo mamy w poznaniu na zbyciu :P jaaa andzia...zgredek to taki kopiowany norbis co u mnei siedzi teraz jaki on piekny oczywiscie d wolowa ze mnei bo nie zauwazylam wczesniej ze macie tu kontynuacje watku ale ja to ja ... Quote
DuDziaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 niesety ja bym je tylko z klatka zaporzyczyla... :-( wlasnej nie posiadam... a co do szczorkow to sledze watki nieboj sie :cool3: jak mi sie kltkapojawi to sobie jakiegos capne :diabloti: Zgredek jest switny!! Quote
betel Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No faktycznie, załatwił sobie te biedne łapki koncertowo!!!!! Fotki świetne, Zgredzio w samochodzie wygląda niczym lord, pozostała gromadka tez swietnie sie prezentuje.Ale mają używanie w tym piachu!!!!! Pozdrowionka:loveu: Quote
andzia69 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 a co tu tak cicho????? nikt nas nie odwiedza...:placz::placz::placz: u nas (nad morzem) dzisiaj pogoda szkoda gadać - piździ, leje, gradem sypie:shake: no to dla oslody kilka zdjęciuff sobie wstawię! aaaaaaaa poranne zabawy: a teraz spacerek nad morzem: Quote
dariaopole Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 nikt nie zaglądał bo fotek nie było :evil_lol: a u Ciebie Andzia widzę wszystko do góry nogami przewrócone - Frodek pierdoła takie wielkie zębiska pokazuje a Mańka ze Zgerdziem barłoży się w najlepsze :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 -Janie! Na plaże! Chcę zaczerpnąć porannej bryzy... Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Zainwestuj w tik-taki bo ci jedzie :diabloti: http://img218.imageshack.us/img218/8663/zdjcie085yx2.jpg przypominam nieśmiało , że 5 zdjęć na jeden post wstawiamy :mad: bo normalnie Klementyną poszczuje :evilbat: albo przyjade do was na wakacje z wszytskimi psami w pełni sezonu Ooooo :diabloti: Quote
dariaopole Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Vectra napisał(a): przypominam nieśmiało , że 5 zdjęć na jeden post wstawiamy :mad: bo normalnie Klementyną poszczuje :evilbat: albo przyjade do was na wakacje z wszytskimi psami w pełni sezonu Ooooo :diabloti: a ty co się tu panoszysz i moda zgrywasz ?? :evil_lol: a Twoich burków sie nie boimy :eviltong:..................no chyba , że Kano :oops: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dariaopole napisał(a):a ty co się tu panoszysz i moda zgrywasz ?? :evil_lol: a Twoich burków sie nie boimy :eviltong:..................no chyba , że Kano :oops: nie pyskuj bo się spocisz :diabloti: Quote
dariaopole Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Vectra napisał(a):nie pyskuj bo się spocisz :diabloti: :hmmmm: szukam w głowie jakiejś inteligentnej riposty ale nic nie przychodzi mi nic do głowy :niewiem: powiem tylko tyle, że twoja bezczelność sięgnęła zenitu :evil_lol::snipersm: :help1:kto ujarzmi ciotkę Vectrę ??? Quote
andzia69 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Vectra napisał(a):nie pyskuj bo się spocisz :diabloti: ojejej, jak tu groźnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 andzia69 napisał(a):ojejej, jak tu groźnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no andzia trza uważać bo już prawie nas tu psami szczują :diabloti: widać PIS dotarł i na dogo :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wy mnie tu z drobiem nie wyskakujcie , bo ja mam jeszcze kota , łownego :evilbat: Quote
andzia69 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Vectra napisał(a):Wy mnie tu z drobiem nie wyskakujcie , bo ja mam jeszcze kota , łownego :evilbat: a ja mam cholerę króliczycę!- na pewno zdekapituluje kota!:diabloti: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 andzia69 napisał(a):a ja mam cholerę króliczycę!- Będzie pasztet na ostro :sabber::sweetCyb: Quote
dariaopole Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Vectra napisał(a):Będzie pasztet na ostro :sabber::sweetCyb: tego już za wiele proponuję :ban: dla tej miłej Pani :cooldevi: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dariaopole napisał(a):tego już za wiele proponuję :ban: dla tej miłej Pani :cooldevi: nie lubię bananów :eviltong: a pasztet offkors :loveu: idę sobie :obrazic: Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Vectra napisał(a):nie lubię bananów :eviltong: a pasztet offkors :loveu: idę sobie :obrazic: tylko wracaj czasem............... Quote
DuDziaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ciotki ja przypomne tylk ze cisza wyborcza jest chcecie miec 5 tys. w plecy za jeej naruszanie :diabloti: Quote
betel Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No , Dziewczyny ,Wasza dyskusja zdecydowanie wprawiła mnie w dobry humor, świetne teksty!!!!!:evil_lol: Andziu , pozdrawiam Twoją gromadkę razem z bojową króliczycą ( a kota niech może oszczedzi , co do drobiu nie mam żadnych sprzeciwów:diabloti:) Quote
Vectra Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 dariaopole napisał(a):tylko wracaj czasem............... zastanowię się :cool1: :diabloti: Quote
Recommended Posts