Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

dariaopole napisał(a):
ja mój kredyt spłacę w listopadzie 2037 roku. jeśli dożyje oczywiście :evil_lol:

to ja lepsza jezdem - splacę w 2033:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Może nie lepsza tylko starsza i bank miał pewne obawy :)

Heniek, miał być Heniek !!!

:diabloti: baaardzo śmieszne, baaaardzo:eviltong:

a Heniek bydzie ino potem, bo idę porabotac:evil_lol:

Posted

No ładnie się tu licytujecie.:evil_lol:
A wracając do Zgredzia i jego łapek, to zdaje się Eruane , gdzieś pisała, żeby takim psiakom , które obgryzają sobie z nerwów łapki smarować je delikatnie papryką. Może napisz do niej , a ona Ci to dokładniej wytłumaczy. A może odrobinę " Gorzkiego paluszka" to taki lek dla dzieci , żeby nie obgryzały i nie ssały palców , by pomogł????. Tylko ostrzegam, że to środek rzeczywiście koszmarnie gorzki i ta gorycz utrzymuje się przez wiele godzin, wiem, bo przypadkiem wypróbowałam na sobie .:cool1:

Posted

a Andzia ma za duży podpis :mad: i Betel ma za duży podpis :mad: nie że sie czepiam :diabloti:

ehhh w 2037 to ja będę już na emeryturze :loveu: :loveu: i będę zrzędliwy , pomarszczony , upierdliwy moherowy beret :loveu:

Posted

ja również będę wtedy na emeryturze, i sprzedam tę spłaconą chałupę i kupię chatkę w górach , w lesie, gdzie będę mieszkać z dala od cywilizacji , porosnę w sierść i będę mieć stado psiaków, szkoda tylko ,że trikolorki tego nie dożyją :shake:

andzia : dawaj fotki Mańki i Zgredka, Frodek też może być, żadną fotką nie pogardzę :eviltong:

Posted

Miziaczki dla wszystkich Twoich zwierzaczków tych rasowych i tych nie z okazji Dnia Kundelka. Niech im się zawsze wiedzie, a co za tym idzie ich Pańci także:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']a Andzia ma za duży podpis :mad: i Betel ma za duży podpis :mad: nie że sie czepiam :diabloti:

ehhh w 2037 to ja będę już na emeryturze :loveu: :loveu: i będę zrzędliwy , pomarszczony , upierdliwy moherowy beret :loveu:

no przeca już pozmniejszalam podpis -nie patrz:evil_lol:

"zrzędliwy, pomarszczony, upierdliwy moherowy beret":sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

to chyba wszystkie takie będziemy!:evil_lol::evil_lol:

a teraz zdjątka - 5 bo tyle można!!!:eviltong:

i kawalek Heńka:evil_lol::evil_lol:

Posted

Andzia bullowaty berecie :diabloti: a czy smarowałaś Zgredkowi łapy maścią MULTIMASTIT ?? to jest bardzo fajny patencik i batdzo skuteczny jak się tak coś ślimaczy ;) u weta można kupić ... to jest z antybiotykiem .. tylko nie czytaj do czego to zostało wynalezione :evilbat: ja też się tym lecze , bo mam kiepściutką krzepliwość krwi i każde skaleczenie mi się papra , po tym specyfiku migiem się zasklepia i goi

Posted

cioteczko Vectra tak sie nie robi :mad: skoro już nadmieniłaś o tym tajemniczym specyfiku i jego dobroczynnym działaniu, to musisz nam teraz zdradzić do czego został ów medykament wynaleziony ???

Posted

dariaopole napisał(a):
brzmi zabawnie ale i przekonywująco :evil_lol:

serio jest dobre i w beznadziejnych przypadkach pomaga rewelacyjnie :cool3: ja zawsze w domciu mam ze dwie tubostrzykawki tego wynalazku ;) kiedyś mi polecił doktor , jak mój dobek sobie opuszke odciął , po zaszyciu , zerwał szwy i mu się to babrało tragicznie :shake: no i trafiłam na dobrego weta , leczyliśmy przed stosowaniem multimastita tą rane prawie miesiąc bez rezultatów .. dosłownie po 5 dniach stosowania tej zawiesiny zaczęło się zasklepiać !!!

Posted

Vectra napisał(a):
Andzia bullowaty berecie :diabloti: a czy smarowałaś Zgredkowi łapy maścią MULTIMASTIT ?? to jest bardzo fajny patencik i batdzo skuteczny jak się tak coś ślimaczy ;) u weta można kupić ... to jest z antybiotykiem .. tylko nie czytaj do czego to zostało wynalezione :evilbat: ja też się tym lecze , bo mam kiepściutką krzepliwość krwi i każde skaleczenie mi się papra , po tym specyfiku migiem się zasklepia i goi

Vectra...bullowaty beret:evil_lol::evil_lol: już pomysłu mi brakuje czym to wyleczyć - ostatnio nawet kupiłam drogi jak cholera opatrunek koloidalny - był moze z 10 minut na łapie - wyszedl na dwór - a ze padalo - zrobiło się to...delikatnie mówiąc nieużytkowe! Smaruję rivażelem, aloesem i czym mi tam przyjdzie do głowy. Najgorsze jest to, że ta łapa, która teraz jest taka paskudna była już calkiem zagojona i porośnięta sierścią i w pewnym momencie ten jełop sobie przypomniał,że trzeba sobie pociamkac łapy i znowu wygląda okropnie:placz: On na dodatek zaraża sobie ją gronkowcem - 2 razy mial robioną zeskrobinę i 2 razy wyszedł inny rodzaj gronkowca - brał łącznie 2,5 miesiące antybiotyk i stwierdziłam, że już więcej go faszerować nie będę, bo i tak gryzie łapy, a zepsuje mu wątrobę i żołądek...No i gryzie dalej. Juz nawet mu nie robię zeskrobin bo znowu by trzeba antybiotyk...
Zakładałam skarpety, bandażowalam....ech

Ale może i sprobuję tego "wymiona":evil_lol:

Doddy - nie wszystkie beły:eviltong: łone są po prostu wszystkie takie same !!!

Posted

[quote name='doddy']Dajeta sie wrobic... Anita te zdjecia juz byly

hahahaha nic nie umknie spostrzegawczemu oku ciotki doddy :diabloti:

ja mam dobrą pamięć lecz krótką zresztą te bestie takie słodkie, że wkoło mogę oglądać te same fotki :evil_lol:

Posted

nie wiem czy te były - rzecznik doddy jest proszony o informacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:- ale wstawiam!:eviltong:

z dzisiejszych wiesci nadmorskich - Frodo ma biegunkę, Zgredzio się porzygal, a Manka dostała cieczki:mad::mad::mad: