andzia69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='doddy']No nie mamy... Ale i pensjonatu nad morzem nie mamy a kredyt ogrooomny hipoteczny na dożywocie macie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ja nie mum :) Dlugow nie robiem i kredytow nie biorem. Quote
dariaopole Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ja mój kredyt spłacę w listopadzie 2037 roku. jeśli dożyje oczywiście :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Mamy a pensjonatu nie mamy :( Quote
andzia69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 dariaopole napisał(a):ja mój kredyt spłacę w listopadzie 2037 roku. jeśli dożyje oczywiście :evil_lol: to ja lepsza jezdem - splacę w 2033:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Może nie lepsza tylko starsza i bank miał pewne obawy :) Heniek, miał być Heniek !!! Quote
andzia69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Może nie lepsza tylko starsza i bank miał pewne obawy :) Heniek, miał być Heniek !!! :diabloti: baaardzo śmieszne, baaaardzo:eviltong: a Heniek bydzie ino potem, bo idę porabotac:evil_lol: Quote
betel Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No ładnie się tu licytujecie.:evil_lol: A wracając do Zgredzia i jego łapek, to zdaje się Eruane , gdzieś pisała, żeby takim psiakom , które obgryzają sobie z nerwów łapki smarować je delikatnie papryką. Może napisz do niej , a ona Ci to dokładniej wytłumaczy. A może odrobinę " Gorzkiego paluszka" to taki lek dla dzieci , żeby nie obgryzały i nie ssały palców , by pomogł????. Tylko ostrzegam, że to środek rzeczywiście koszmarnie gorzki i ta gorycz utrzymuje się przez wiele godzin, wiem, bo przypadkiem wypróbowałam na sobie .:cool1: Quote
dariaopole Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Może nie lepsza tylko starsza i bank miał pewne obawy :) Heniek, miał być Heniek !!! hahahaha to Ci się kochana udało :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a Andzia ma za duży podpis :mad: i Betel ma za duży podpis :mad: nie że sie czepiam :diabloti: ehhh w 2037 to ja będę już na emeryturze :loveu: :loveu: i będę zrzędliwy , pomarszczony , upierdliwy moherowy beret :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 W 2037 nie będzie juz moherowych beretów tylko pewnie jakieś intercomy z antenka ;) Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ja również będę wtedy na emeryturze, i sprzedam tę spłaconą chałupę i kupię chatkę w górach , w lesie, gdzie będę mieszkać z dala od cywilizacji , porosnę w sierść i będę mieć stado psiaków, szkoda tylko ,że trikolorki tego nie dożyją :shake: andzia : dawaj fotki Mańki i Zgredka, Frodek też może być, żadną fotką nie pogardzę :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Andzia a ja chce gredzia bo Twojego Zgredzia uwielbiam!!! :loveu: Quote
betel Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Miziaczki dla wszystkich Twoich zwierzaczków tych rasowych i tych nie z okazji Dnia Kundelka. Niech im się zawsze wiedzie, a co za tym idzie ich Pańci także:loveu: Quote
andzia69 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Vectra']a Andzia ma za duży podpis :mad: i Betel ma za duży podpis :mad: nie że sie czepiam :diabloti: ehhh w 2037 to ja będę już na emeryturze :loveu: :loveu: i będę zrzędliwy , pomarszczony , upierdliwy moherowy beret :loveu: no przeca już pozmniejszalam podpis -nie patrz:evil_lol: "zrzędliwy, pomarszczony, upierdliwy moherowy beret":sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to chyba wszystkie takie będziemy!:evil_lol::evil_lol: a teraz zdjątka - 5 bo tyle można!!!:eviltong: i kawalek Heńka:evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 na 5 fotek tylko na jednym jest Frodek pierdoła - Beata sie załamie :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Andzia bullowaty berecie :diabloti: a czy smarowałaś Zgredkowi łapy maścią MULTIMASTIT ?? to jest bardzo fajny patencik i batdzo skuteczny jak się tak coś ślimaczy ;) u weta można kupić ... to jest z antybiotykiem .. tylko nie czytaj do czego to zostało wynalezione :evilbat: ja też się tym lecze , bo mam kiepściutką krzepliwość krwi i każde skaleczenie mi się papra , po tym specyfiku migiem się zasklepia i goi Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 cioteczko Vectra tak sie nie robi :mad: skoro już nadmieniłaś o tym tajemniczym specyfiku i jego dobroczynnym działaniu, to musisz nam teraz zdradzić do czego został ów medykament wynaleziony ??? Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 MULTIMASTIT Zawiesina dowymieniowa dla krów :diabloti: a serio tu poczytaj ;) http://www.scanvet.pl/products/product/product_id/59 Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Vectra']MULTIMASTIT Zawiesina dowymieniowa dla krów :diabloti: a serio tu poczytaj ;) http://www.scanvet.pl/products/product/product_id/59 brzmi zabawnie ale i przekonywująco :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 dariaopole napisał(a):brzmi zabawnie ale i przekonywująco :evil_lol: serio jest dobre i w beznadziejnych przypadkach pomaga rewelacyjnie :cool3: ja zawsze w domciu mam ze dwie tubostrzykawki tego wynalazku ;) kiedyś mi polecił doktor , jak mój dobek sobie opuszke odciął , po zaszyciu , zerwał szwy i mu się to babrało tragicznie :shake: no i trafiłam na dobrego weta , leczyliśmy przed stosowaniem multimastita tą rane prawie miesiąc bez rezultatów .. dosłownie po 5 dniach stosowania tej zawiesiny zaczęło się zasklepiać !!! Quote
doddy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dajeta sie wrobic... Anita te zdjecia juz byly Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Vectra napisał(a):Andzia bullowaty berecie :diabloti: a czy smarowałaś Zgredkowi łapy maścią MULTIMASTIT ?? to jest bardzo fajny patencik i batdzo skuteczny jak się tak coś ślimaczy ;) u weta można kupić ... to jest z antybiotykiem .. tylko nie czytaj do czego to zostało wynalezione :evilbat: ja też się tym lecze , bo mam kiepściutką krzepliwość krwi i każde skaleczenie mi się papra , po tym specyfiku migiem się zasklepia i goi Vectra...bullowaty beret:evil_lol::evil_lol: już pomysłu mi brakuje czym to wyleczyć - ostatnio nawet kupiłam drogi jak cholera opatrunek koloidalny - był moze z 10 minut na łapie - wyszedl na dwór - a ze padalo - zrobiło się to...delikatnie mówiąc nieużytkowe! Smaruję rivażelem, aloesem i czym mi tam przyjdzie do głowy. Najgorsze jest to, że ta łapa, która teraz jest taka paskudna była już calkiem zagojona i porośnięta sierścią i w pewnym momencie ten jełop sobie przypomniał,że trzeba sobie pociamkac łapy i znowu wygląda okropnie:placz: On na dodatek zaraża sobie ją gronkowcem - 2 razy mial robioną zeskrobinę i 2 razy wyszedł inny rodzaj gronkowca - brał łącznie 2,5 miesiące antybiotyk i stwierdziłam, że już więcej go faszerować nie będę, bo i tak gryzie łapy, a zepsuje mu wątrobę i żołądek...No i gryzie dalej. Juz nawet mu nie robię zeskrobin bo znowu by trzeba antybiotyk... Zakładałam skarpety, bandażowalam....ech Ale może i sprobuję tego "wymiona":evil_lol: Doddy - nie wszystkie beły:eviltong: łone są po prostu wszystkie takie same !!! Quote
dariaopole Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='doddy']Dajeta sie wrobic... Anita te zdjecia juz byly hahahaha nic nie umknie spostrzegawczemu oku ciotki doddy :diabloti: ja mam dobrą pamięć lecz krótką zresztą te bestie takie słodkie, że wkoło mogę oglądać te same fotki :evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 nie wiem czy te były - rzecznik doddy jest proszony o informacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:- ale wstawiam!:eviltong: z dzisiejszych wiesci nadmorskich - Frodo ma biegunkę, Zgredzio się porzygal, a Manka dostała cieczki:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts