andzia69 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Jak mi to kiedyś ktos powiedział - mam fryzurę artystyczną czyli "nieład artystyczny":evil_lol: Ze względu na ciąg dalszy bólu barku kamyrdole mogę rzucać ino lewą ręką - ale niespecjalnie mi to wychodzi - rzucam w prawo a leci w lewo - no cóż, muszę się wprawić!:lol: A z innych ciekawostek - nie wiem czy pisałam, ale mój tz zwraca się do Zgredzia per "synuś"!:cool3: Quote
andzia69 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 no i tyle, bo zdjecia z plaży są monotematyczne: plaza, piasek, woda, piasek, plaża itd.:lol: Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 monotonne?? a Jej co się stało?? za długo nad morzem siedzi to może morze monoton-nieje :evil_lol: boskie zdjecia!! więcej ino!! Quote
dariaopole Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 śliczbe foteczki, cudna plaża ( wcale nie monotonna :mad:) , Synuś słodziutki jak zawsze !!!! Quote
doddy Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Super fotki! A najbardziej podoba mi się fotka Tory :loveu: Już się doczekać fotek z nad morza naszych boorków nie mogem :cool1: Quote
Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Andzia sliczne te twoje psiska :loveu: :loveu: :loveu: i zazdroszcze tak czestych wypadow nad morze :ylsuper: Quote
andzia69 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No to jeszcze parę: siad Zgredzia Foka pręgowana: Zmęczony Zgredzio: Quote
saga_86 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Zmęczony Zgredek ma przecudny uśmiech:loveu: Quote
andzia69 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Zgredek i patyk: a tu patyczek odpłynął a Zgredziu niestety za bardzo wody nie lubi - w porównaniu do Tory:evil_lol: Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Marysia piękna :loveu: Zgredzio siada tak jak moja Happy a jeśli chcesz nauczyć Zgredzia pływać to jeśli lubi np. pizzę to wrzuć mu ją do wody :evil_lol: ( mój Johnek tak nauczył się pływać :diabloti: ) Quote
Tengusia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Sliczny ten twoj Zgredzio :loveu: i cala reszta tez jest sliczna :loveu: Zgredzio dalej sie tak drapie ? Moj Bolek powoli przestaje ale boje sie zapeszac :shake: musze kapac biedaka trzy razy w tygodniu ale chyba coraz bardziej mu sie to podoba bo porzadnie mu szoruje grzbiet a on tylko sie nastawia gdzie jeszcze go podrapac :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 przepiękne zdjecia. Zgredzio jak siedzi to tyłem lewituje :evil_lol: a uśmiechy przepiękne strzela. a i Waćpanna cioteczka, przytnij sobie irge nad sadzawką bo za rok będzie tylko irga a sadzawki ani widu ani słychu :lol: lepiej przesadzić. można w drugiej połowie sierpnia spokojnie. :cool3: Quote
basiagk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zgredku Kochany. ŚWIETNIE TRAFIŁEŚ!!!! Cieszy mnie Twoje szczęście. Ale bym Cię wymiziała!!!:loveu: Quote
andzia69 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 no to znowu wrzucę parę fotek: tak było zamglone: Mania przy swoim ulubionym zajęciu: I ogródkowe zdjęcia: Quote
saga_86 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 A jak Mania reaguje na Zgredzia? Przekonuje się powoli?:razz: Quote
andzia69 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Portrecik: a wiecie co???? znalazłam w uchu Zgredka nitkę!!! Nie dość,że uszy obcinał jakiś domorosły idiota to jeszcze mu nitkę zostawili:angryy: Quote
andzia69 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 saga_86 napisał(a):A jak Mania reaguje na Zgredzia? Przekonuje się powoli?:razz: wiesz Saga - miłosc to nie jest, ale się tolerują - na łóżku czasem się pobawią w "podgryzanie" ale czasem jak Zgred na nią warknie to nawet nie chce wejść na łóżko... A Frodo - on jest typu "tumiwisizm" - więc nawet jak Zgred na niego warknie to i tak zaraz zapomina więc miedzy nimi częściej dochodzi do zabaw w przeciąganie lub gonienie się. Quote
andzia69 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 a teraz z cyklu "chmurki" dla odmiany! Quote
Od-Nowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://images23.fotosik.pl/56/1a92a19932be922amed.jpg słów brak :p tylko cisza Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 piękne chmurki, piękny Zgredek, piękna Mania, piękny Frodo. Wszystko piekne !!:loveu: andzia - mojej Chili wet zostawił nitkę ( a raczej sznurek - jak to powiedział mój wet) w brzuchu po sterylce przez co jej się odczyn alergiczny zrobił !! Quote
andzia69 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 nie wiem czy to wet mu ciął uszy (bo takie poszarpane są jakoś), ale właśnie taka nitka - sznurek mu wystaje - na dodatek chciałam mu ją wyjąć bo myślałam,że coś mu sie przyczepiło - a to siedzi - dopiero po oględzinach zobaczyłam taką bulkę i w niej ta nitka Quote
andzia69 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 no to jeszcze parę fotek: Mania medytująca Smutny Zgredzio - bo jak szczeka to mu pokazuje kaganiec: A teraz 3 sępy, które nie odpuszczą: A teraz czas na zabawę! i odpoczynek: Quote
Recommended Posts