Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Jak mi to kiedyś ktos powiedział - mam fryzurę artystyczną czyli "nieład artystyczny":evil_lol:

Ze względu na ciąg dalszy bólu barku kamyrdole mogę rzucać ino lewą ręką - ale niespecjalnie mi to wychodzi - rzucam w prawo a leci w lewo - no cóż, muszę się wprawić!:lol:

A z innych ciekawostek - nie wiem czy pisałam, ale mój tz zwraca się do Zgredzia per "synuś"!:cool3:

Posted

Marysia piękna :loveu: Zgredzio siada tak jak moja Happy a jeśli chcesz nauczyć Zgredzia pływać to jeśli lubi np. pizzę to wrzuć mu ją do wody :evil_lol: ( mój Johnek tak nauczył się pływać :diabloti: )

Posted

Sliczny ten twoj Zgredzio :loveu: i cala reszta tez jest sliczna :loveu:

Zgredzio dalej sie tak drapie ? Moj Bolek powoli przestaje ale boje sie zapeszac :shake: musze kapac biedaka trzy razy w tygodniu ale chyba coraz bardziej mu sie to podoba bo porzadnie mu szoruje grzbiet a on tylko sie nastawia gdzie jeszcze go podrapac :evil_lol:

Posted

przepiękne zdjecia. Zgredzio jak siedzi to tyłem lewituje :evil_lol:
a uśmiechy przepiękne strzela.
a i Waćpanna cioteczka, przytnij sobie irge nad sadzawką bo za rok będzie tylko irga a sadzawki ani widu ani słychu :lol: lepiej przesadzić. można w drugiej połowie sierpnia spokojnie. :cool3:

Posted

saga_86 napisał(a):
A jak Mania reaguje na Zgredzia? Przekonuje się powoli?:razz:

wiesz Saga - miłosc to nie jest, ale się tolerują - na łóżku czasem się pobawią w "podgryzanie" ale czasem jak Zgred na nią warknie to nawet nie chce wejść na łóżko...

A Frodo - on jest typu "tumiwisizm" - więc nawet jak Zgred na niego warknie to i tak zaraz zapomina więc miedzy nimi częściej dochodzi do zabaw w przeciąganie lub gonienie się.

Posted

piękne chmurki, piękny Zgredek, piękna Mania, piękny Frodo. Wszystko piekne !!:loveu:
andzia - mojej Chili wet zostawił nitkę ( a raczej sznurek - jak to powiedział mój wet) w brzuchu po sterylce przez co jej się odczyn alergiczny zrobił !!

Posted

nie wiem czy to wet mu ciął uszy (bo takie poszarpane są jakoś), ale właśnie taka nitka - sznurek mu wystaje - na dodatek chciałam mu ją wyjąć bo myślałam,że coś mu sie przyczepiło - a to siedzi - dopiero po oględzinach zobaczyłam taką bulkę i w niej ta nitka

Posted

no to jeszcze parę fotek:

Mania medytująca

Smutny Zgredzio - bo jak szczeka to mu pokazuje kaganiec:

A teraz 3 sępy, które nie odpuszczą:

A teraz czas na zabawę!

i odpoczynek: