Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusia,mamy jednak z Dorką obawy,że to moze byc łagodna postać nosówki,złagodzona przez szczepionkę.Musimy poczekac,aż będzie całkiem zdrowa.
Na razie nie jest zle.Obie suńki są wesołe,nie mają gorączki,mają apetyt.Ale także wyciek z noska i kaszel.Parę dni temu Edna była mocno osowiała,we wtorek,gdy byłyśmy w schronisku-juz była wesoła.Myslę,że będzie dobrze.

Posted

Wetka schroniskowa wykluczyła nosówke twierdząc ze to przeziębienie.
Ale szczerze mówiąc,nie ufałabym jej zbytnio sądząc po objawach.Będziemy obserwować suńkę.

Posted

Dla przypomnienia zdjęcie.
Ja niestety nie moge ich zabrać. Jak weźmiemy jakiegos na DT to juz u nas zostaje :razz: Po prostu nie umiemy się z nimi rozstać :-( . A wiecej nie damy rady utrzymać :shake:
Dziewczynki sa ze sobą bardzo zżyte :lol: , prawdziwe przyjaciółki :lol:

Posted

jesli nie ma rzeczywiscie nosowki, to proponowalam tymczas u mnie, wraz z jej przyjaciolka, z ktora jest tak bardzo zwiazana. Oczywiscie tymczas nieplatny. Moglabym nawet probowac im domku razem szukac, aby w przyszlosci ich nie rozdzielac.
Sahara mam jeszcze prosbe do Ciebie, czy bylaby jakas mozliwosc zrobienia zdjec tej twojej faworytce? Bo ja tylko znalazlam to zdjecie z Edna za kratami.
bardzo bym prosila.

Posted

Właśnie, wszystko się rozbija o to, czy ma, czy nie ma. Ja nie wiem, komu wierzyć. Wiem, że Ania to solidna firma i jesli będzie można to pomoże małej. Pajuniu, a kiedy mogłabyś wziąć dziewczynki?

Posted

Mam dwie opcje. Znalazlam domek dla dwoch siostrzyczek z W-wy, ( razem) ale one prawdopodobnie sa juz w Polsce wyadoptowane. Dlatego myslalam, aby tej pani te dwie przyjacioki podeslac, moze by sie na nie zdecydowala. Wtedy by mogly z Jetka do mnie jechac.
Lub druga opcja, gdyby w/w nie wypalila,po powrocie Sebastiana ode mnie, jechal by tamtedy i male zabral. Daty nie podam, chyba ze na priwa.

Posted

To nie pani z W-wy, to pani tutaj. Tamte sunie byly z Warszawy, ktore prawdopodobnie tez tam domek znalazly, a ja im jednoczesnie tutaj domek znalazlam. Jutro bede dokladnie wiedziala.

Posted

Dzisiaj będę w schronisku, więc zobaczę co u naszych dziewczynek słychać. Dziewczyny wstrzymajcie się troszeczkę. Jeżeli to nie nosówka, to obie sunie powinny szybko wrócić do zdrowia. To może być także łagodna postać nosówki. Miałam w praktyce do czynienia z różnymi przypadkami.

Posted

Agusiu no niezupełnie są zdrowe. Do wtorku, bo wtedy z Anią-tygrysiczką widziałyśmy je ostatnio, miały brzydki kaszelek i niewielki, ale jednak wyciek z nosa. Także nawet jeżeli to nie nosówka, to jednak wydaje mi się, że wymagają leczenia. Osoba, która je w tym momencie weźmie to siebie musi się liczyć z ich leczeniem. Zresztą na tą chwilę to tylko spekulacje, bo w zasadzie od wtorku nie mamy informacji o ich aktualnym stanie zdrowia. A może jest dużo lepiej i martwimy się na zapas?