Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Udzielono mi odpowiedzi na wszelkie moje pytania, i musze z przyjemnoscia zaznaczyc, ze rozmowa z pania weterynarz rowniez do przyjemnych nalezala. Bylam milo zaskoczona.

Jak to mówią : złe języki, wiecej złego niz dobrego;)

Pajunia super ze dla obydwu szczeniaczków znalazłaś domki. One teraz bardzo potrzebują domku, sa w wieku kiedy muszą poznawać swiat i ludzi. A tego nie da nawet najlepsze schronisko a i ten czas dla nich tak szybko leci.

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem, że to domki na stałe, a nie tymczasowe i mogę schować portfelik? ;)

Pytam, bo licytowałam na bazarku herbatkę z Nepalu na Ednę. Na pokrycie kosztów szczepienia i ewentualnego DT.

Posted

A czy te pieniążki z aukcji bazarkowych dla Edny przydadzą się dla domku stałeo, dla właścicieli, bo jak nie to zmienię ich przeznaczenie na hotelik Rudiego, żeby dług anulowac i jeszcze było na zaś!!!

Posted

Agusiu, ale Ci sie posty zdublowały :lol:
W zasadzie koszty będą pokryte, ale tak sobie cichutko marzyłam, że może jakieś szeleczki i smycze dla dziewczyn w wyprawce by się przydały?
Myślicie, że to głupi pomysł? taki znak, że komuś leżał na sercu ich los:oops:
A przecież tylke osób kibicowało tu Ednie.
Grunt, że mają dom i będą razem :)

Posted

Już pousuwałam te zdublowane posty. Ok, jesli pieniążki na Ednę wpłyną na moje konto, zwrócę Ci za kupno dziewczynkom szelek i smyczy, tylko podasz mi ile Cie to kosztowało, a resztę wpłacę do skarpety rudiego. Czy tak pasuje?

Posted

Luna, beda mialy wspolny domek. One sa z soba, jak slyszalam, bardzo zaprzyjaznione, wiec probowalam znalezc wspolny domek, mam nadzieje, ze sie wszystko uda. No, jeszcze mamy troche czasu. Niech jeszcze troche pozdrowieja.:lol:

Posted

Przed chwilą na afn przelałam z mojego szalika i czegośtam jeszcze z bazarku dla Edny 80 zł. Jeśli niepotrzebne - to napiszę do Green żeby na kogoś innego były - może na jakiegoś radomskiego pieska? dziewczyny z Radomia? To na kogo mają być? Na Ednę z koleżanką? Czy na ... kogo?

Posted

agusiazet napisał(a):
Już pousuwałam te zdublowane posty. Ok, jesli pieniążki na Ednę wpłyną na moje konto, zwrócę Ci za kupno dziewczynkom szelek i smyczy, tylko podasz mi ile Cie to kosztowało, a resztę wpłacę do skarpety rudiego. Czy tak pasuje?

Ja też się chętnie dołożę do kupna wyprawki dla dziewczynek

Posted

pajunia napisał(a):
Luna, beda mialy wspolny domek. One sa z soba, jak slyszalam, bardzo zaprzyjaznione, wiec probowalam znalezc wspolny domek, mam nadzieje, ze sie wszystko uda. No, jeszcze mamy troche czasu. Niech jeszcze troche pozdrowieja.:lol:

strasznie się cieszę Pajuniu, że się nimi zainteresowałaś :buzi: i że udało Ci się znaleźć domek dla nich obu:multi::multi::multi::multi::multi: a ten domek to w Niemczech-tak??

Posted

pajunia napisał(a):
Mialam wlasnie bardzo mila i przyjemna rozmowe z kierownictwem schroniska i pania weterynarz. Udzielono mi odpowiedzi na wszelkie moje pytania, i musze z przyjemnoscia zaznaczyc, ze rozmowa z pania weterynarz rowniez do przyjemnych nalezala. Bylam milo zaskoczona. Edna i Sahara czuja sie lepiej i beda szykowane do domku. Ciesze sie bardzo. :lol:

Jestem baaaaaaaaardzo miło zaskoczona;)
Być moze pani weterynarz wreszcie zweryfikowała swoje wczesniejsze zachowania,czego jej zyczę z całego serca-dla dobra wszystkich,a psiakow przede wszystkim.

pajuniu dziękuję Ci :Rose: :Rose:

Ja tez proponuję przeznaczyc pieniazki na Dorfika i Rudiego-oba psiaczki są w hotelu pod Radomiem,a ich utrzymanie kosztuje niemało.Dług Rudiego jest juz spory...