LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Udzielono mi odpowiedzi na wszelkie moje pytania, i musze z przyjemnoscia zaznaczyc, ze rozmowa z pania weterynarz rowniez do przyjemnych nalezala. Bylam milo zaskoczona. Jak to mówią : złe języki, wiecej złego niz dobrego;) Pajunia super ze dla obydwu szczeniaczków znalazłaś domki. One teraz bardzo potrzebują domku, sa w wieku kiedy muszą poznawać swiat i ludzi. A tego nie da nawet najlepsze schronisko a i ten czas dla nich tak szybko leci. Quote
Yona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Rozumiem, że to domki na stałe, a nie tymczasowe i mogę schować portfelik? ;) Pytam, bo licytowałam na bazarku herbatkę z Nepalu na Ednę. Na pokrycie kosztów szczepienia i ewentualnego DT. Quote
agusiazet Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A czy te pieniążki z aukcji bazarkowych dla Edny przydadzą się dla domku stałeo, dla właścicieli, bo jak nie to zmienię ich przeznaczenie na hotelik Rudiego, żeby dług anulowac i jeszcze było na zaś!!! Quote
sahara Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Agusiu, ale Ci sie posty zdublowały :lol: W zasadzie koszty będą pokryte, ale tak sobie cichutko marzyłam, że może jakieś szeleczki i smycze dla dziewczyn w wyprawce by się przydały? Myślicie, że to głupi pomysł? taki znak, że komuś leżał na sercu ich los:oops: A przecież tylke osób kibicowało tu Ednie. Grunt, że mają dom i będą razem :) Quote
Luna007 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 tzn że obie panienki będą mieszkały razem?? Pajunia znalazła im wspólny domek, czy będę mieszkały na jej ranczu? Quote
agusiazet Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Już pousuwałam te zdublowane posty. Ok, jesli pieniążki na Ednę wpłyną na moje konto, zwrócę Ci za kupno dziewczynkom szelek i smyczy, tylko podasz mi ile Cie to kosztowało, a resztę wpłacę do skarpety rudiego. Czy tak pasuje? Quote
Tola Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: Bardzo sie cieszę Quote
pajunia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Luna, beda mialy wspolny domek. One sa z soba, jak slyszalam, bardzo zaprzyjaznione, wiec probowalam znalezc wspolny domek, mam nadzieje, ze sie wszystko uda. No, jeszcze mamy troche czasu. Niech jeszcze troche pozdrowieja.:lol: Quote
pucka69 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Przed chwilą na afn przelałam z mojego szalika i czegośtam jeszcze z bazarku dla Edny 80 zł. Jeśli niepotrzebne - to napiszę do Green żeby na kogoś innego były - może na jakiegoś radomskiego pieska? dziewczyny z Radomia? To na kogo mają być? Na Ednę z koleżanką? Czy na ... kogo? Quote
D O R K A Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ja nieśmiało proponuję Dorfa, który zbiera na hotelik:roll: Jego pobyt w hotelu oraz leczenie kosztuje nie mało..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35352 Quote
pucka69 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 czy wszyscy się zgadzają? czy potrzebne dla Edny? jeśli do jutra nie usłyszę sprzeciwu - piszę do Green o zmianę przeznaczenia pieniędzy. Quote
agusiazet Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Moim zdaniem, Twoja aukcja Twoja decyzja i tego, kto wygrał aukcję. A Ednie i Saharze już chyba pieniążki nie potrzebna!!! Quote
D O R K A Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 agusiazet napisał(a):Już pousuwałam te zdublowane posty. Ok, jesli pieniążki na Ednę wpłyną na moje konto, zwrócę Ci za kupno dziewczynkom szelek i smyczy, tylko podasz mi ile Cie to kosztowało, a resztę wpłacę do skarpety rudiego. Czy tak pasuje? Ja też się chętnie dołożę do kupna wyprawki dla dziewczynek Quote
pucka69 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jasne AgusiuZet! Pytam - bo to dziewczyny z Radomia znają radomskie potrzeby ;) Quote
Luna007 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 pajunia napisał(a):Luna, beda mialy wspolny domek. One sa z soba, jak slyszalam, bardzo zaprzyjaznione, wiec probowalam znalezc wspolny domek, mam nadzieje, ze sie wszystko uda. No, jeszcze mamy troche czasu. Niech jeszcze troche pozdrowieja.:lol: strasznie się cieszę Pajuniu, że się nimi zainteresowałaś :buzi: i że udało Ci się znaleźć domek dla nich obu:multi::multi::multi::multi::multi: a ten domek to w Niemczech-tak?? Quote
Tigraa Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 pajunia napisał(a):Mialam wlasnie bardzo mila i przyjemna rozmowe z kierownictwem schroniska i pania weterynarz. Udzielono mi odpowiedzi na wszelkie moje pytania, i musze z przyjemnoscia zaznaczyc, ze rozmowa z pania weterynarz rowniez do przyjemnych nalezala. Bylam milo zaskoczona. Edna i Sahara czuja sie lepiej i beda szykowane do domku. Ciesze sie bardzo. :lol: Jestem baaaaaaaaardzo miło zaskoczona;) Być moze pani weterynarz wreszcie zweryfikowała swoje wczesniejsze zachowania,czego jej zyczę z całego serca-dla dobra wszystkich,a psiakow przede wszystkim. pajuniu dziękuję Ci :Rose: :Rose: Ja tez proponuję przeznaczyc pieniazki na Dorfika i Rudiego-oba psiaczki są w hotelu pod Radomiem,a ich utrzymanie kosztuje niemało.Dług Rudiego jest juz spory... Quote
agusiazet Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Z tego, co wiem domek jest w Polsce!!! Ale niech to napisze pajunia, bo ja mogę sie mylić! Quote
sahara Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czyli rozumiem, że mogę liczyc na wsparcie w kwestii zakupu szelek i smyczy. Wolę szeleczki chociaz droższe bo nie ma możliwości z nich "uciec". Ja mam prosbe o wsparcie tego pieska http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47152&page=5 Chcemy zakupic lek na porawienie stanu stawów. Quote
agusiazet Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Sahara, to napisz ile mam Ci kasy przelać, bo aukcje Edny kończą się jutro! Kup wszystko, co małym trzeba na ok. 60 zł, bo chyba tyle będzie z aukcji!!! Quote
Czaka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kiedey dziewczynki jadą do swoich nowych domków? Quote
Tigraa Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Kiedey dziewczynki jadą do swoich nowych domków? Jak tylko przestaną kaszlec. Quote
Tola Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To trzymamy za szybki powrót do zdrowia, bo nie ma to jak własny domek Quote
Czaka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wspaniale, że wszystko jest na dobrej drodze !:klacz: Quote
Recommended Posts