pajunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dostalam piekny wiersz o Ednie, dostalam na CD Rom , dwa sliczne filmy z Edna, tylko mam problemy z ich przegraniem, bo zbyt duze sa, aby linki zamiescic. Ale nie macie pojecia, jakie te psy tam sa szczesliwe. Poryczalam sie jak bobr. Sahara tez ma sie wspaniale, ale zdjec jeszcze nie mam. Ale mam obiecane. Quote
LALUNA Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Pajuniu nie moge wysłać na Twoją skrzynke. Wejdz na ten topic jakbys mogła ogłosic na swojej stronie tego psiaka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63287&page=6 A Edna bardzo wydoroślala ale dalej ma sliczne kolorki Quote
Aga76 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Georgia]Dobrze, że bywają szczęśliwe zakończenia. Edna troszkę wydoroślała, ciekawe jak miewa się jej temperament? [/FONT] Quote
sahara Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ja to mam szczęscie :lol: Od kilku tygodni na dogo nie bywam, a jak już jestem to poprawa humoru gwarantowana!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Pajuniu, masz u mnie dług wdzięczności, mam nadzieję, że spłacę go choćby w malutkim procencie. Quote
Recommended Posts