Luna007 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 też się cieszę, że wszystko się zaczyna dobrze układać - Pajuniu, a możesz coś więcej o tym domku napisać - sorki za wścibstwo, ale te psiątka strasznie mi w serce zapadły Quote
pajunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Luna, na razie sunieczki jeszcze nie jada. Najpierw musza wyzdrowiec, my musimy probowac transport zorganizowac i jeszcze spora droga przed nami. ktora, miejmy nadzieje doprowadzi do wyjazdu suniek. Domek jest w Mainz - Kostheim. Jest to pani majaca dom z ogrodem, mieszkajaca ze swoim narzeczonym. Jesli wszystko rzeczywiscie dojdzie do skutku, to bede na biezaco udzielac informacji, zreszta, tak jak zawsze. Na razie trudno cos napisac, gdyz wszystko moze sie jeszcze zdarzyc. Quote
Luna007 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzięki Pajuniu za info :lol::lol::lol: to teraz trzeba trzymać kciuki Quote
Luna007 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czy ktoś wie co u suniek?? czy już lepiej się czują i katar minoł?? Quote
sahara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Świeżutkie zdjęcie dziewczynek " class="ipsImage" alt=""> Quote
Aga76 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jakież one są piękne, oby miały jak najszybciej wymarzony wspólny domek :happy1: Quote
pajunia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Malutkie sa w drodze do domku. Edna juz bardzo sporadycznie kaszle, Sahara wlasciwie w ogole. Rozrabiaja, jak pijane zajace:evil_lol: Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Skoro już można :eviltong: to zaczynam wstawiać zdjęcia :evil_lol: Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 proszę nie mieć pretensji do fotografa o jakośc zdjęć :evil_lol: I chciałabym widzieć osobe która by zrobiła lepsze zdjęcia kiedy modele są w ciągłym ruchu ;) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No, no,no takie pienne panny i już zajęte!!! Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 " class="ipsImage" alt=""> Chwila przerwy po szaleństwie :loveu: " class="ipsImage" alt=""> Quote
LALUNA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Do tej pory Edna przycmiewała Saharę, ale na tym ostatnim zdjęciu Sahara jest taka :cool2: ;) Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie odpoczywamy zbyt długo :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> co tam masz ? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Żeby nie było, że tylko Edna rozrabia :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Zobacz jakie jesteśmy grzeczne :loveu: :eviltong: Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Sahara, bardzo udana ta sesja!!! Dziewczyny są rewelacjine!!! Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Panienki nieźle dadzą popalić przyszłej właścicielce ;) będzie miała najsłodzsze i najdziksze szczenaiki jakie można sobie wymarzyć. Moja córka zrozpaczona bo jej nigdy za duzo psów, a wczoraj uczyła je aportować :evil_lol: . I stwierdzam z całą stanowczością, że gdyby pobyły u nas trochę dłużej to nie wiem czy byśmy się z nimi rozstali :shake: Sahara jest ciut "przytłoczona" przez Edne, bo Edna to prawdziwy wulkan. Ale nie daje sobie w kaszę dmuchać, a jak jechaliśmy ze schroniska to ułożyły się blisko siebie i przytuliły, słodziaki :loveu: . Pajuniu, ja poproszę o foto story z nowego domu. Bo inaczej zrobię nalot :mad: Łatwo nie dam się spławić jakimś JEDNYM zdjęciem :p . Całe szczęście, że nie kaszlą. Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 agusiazet napisał(a):Sahara, bardzo udana ta sesja!!! Dziewczyny są rewelacjine!!! Agusiu, Twoja Jetka podróżowała z moimi dziewczynami w jednym kontenerku :) Mam nadzieje, że były grzeczne i niedokuczały koleżace :lol: Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 LALUNA napisał(a):No to chyba tytuł trzeba zmienic?:razz: Koniecznie! Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie Sahara, Jetka nie była w kontenerku z Saharą i Edną, przy mnie była włożona do kladki dużego Derbiego. Chyba ich potem nie przekładali, ale jest to mozliwe! Quote
sahara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 agusiazet napisał(a):Nie Sahara, Jetka nie była w kontenerku z Saharą i Edną, przy mnie była włożona do kladki dużego Derbiego. Chyba ich potem nie przekładali, ale jest to mozliwe! Chyba przekładali :evil_lol: bo Edna próbowała nawiać jak Jetka wracała po spacerku do kontenerka :evil_lol: Quote
agusiazet Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Przy mnie też próbowała da dyla, strasznie dynamiczna z niej dziewczynka! Quote
Luna007 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 NO TO SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Pajuniu prosimy o wieści z nowego domku Quote
Recommended Posts