Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i jeszcze

"" rel="external nofollow noopener">

Wpuścisz mnie wreszcie???

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdzisiu Kochany, ja myślałam, że ty tam będziesz wył w pokoiku za wolnością, a ty w kimono i odsypiasz trudy życia!! Ale żaby tak się nie zbudzić, jak Ulka, drzwi otwiera?? Jak my cię będziemy reklamować??

Posted

Bjuta napisał(a):
Zdzisiu Kochany, ja myślałam, że ty tam będziesz wył w pokoiku za wolnością, a ty w kimono i odsypiasz trudy życia!! Ale żaby tak się nie zbudzić, jak Ulka, drzwi otwiera?? Jak my cię będziemy reklamować??

Jako niekłopotliwego psa, który nie postawi na nogi całego domu w środku nocy tylko dlatego, że ktoś się przekręci na drugi bok ;)

Posted

ULKA12, o takie właśnie foty mi chodziło :):):)
Widok śpiącego Zdzisia jest rozbrajający :loveu: :loveu: :loveu:
Widać czuje się u Ciebie bezpieczny :):):)
Dziękuję Ci za to :loveu:

Posted

saraisa napisał(a):
Na prawdę - śpiący Żdziś wygląda przeuroczo, taką kruszynką się wydaje :loveu:
Dziękujemy Ulka za zdjęcia !! :)

Widać, że czuje się bezpiecznie i odsypia zaległości.

Posted

cioteczki owczarkowe wejdżcie do naszego Szarusia , staruszek niebawem zmieni hotelik a właściwie potem mógłby grzać doopkę na emeryturce w domku moze bedziecie mieć jakiś pomysł - chce go ponownie poogłaszać - zapraszam do nas :) im nas wiecej tym wieksza szansa dla psiaka.

http://www.dogomania.pl/threads/139665-SZARIK-jest-na-MINUSIE-potrzebuje-kasy-na-hotel!-Groźba-powrotu-do-przytuliska-(?p=18656532#post18656532

Posted

Zdziś w świetnej formie, biega, jest bardzo ciekawski i łasy na smakołyki, niestety gryzaki typu uszy wędzone nie wzbudzają jego zainteresowania, nie mam jeszcze odwagi zajrzeć mu do paszczy ale wydaje mi się, że on prawie nie ma zębów, ktoś mu zaglądał do zębów?