Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asikowska napisał(a):
Sara sprawdź proszę jeszcze deklaracje:) moja jest 15 zł

Tak, oczywiście - nie zapisałam ostatniej poprawki :)
Już wszystko powinno grać ;)

Posted

Zdzisio noc przespał bardzo ładnie, niestety miał "wpadkę" duża i małą. Będą z niego ludzie :-) Już czuje się gospodarzem, biega po całym ogrodzie, ogon do góry i nadzoruje :-)

Posted

Nie no zrobiłem sobie troszkę przerwy od kompa a tu taka smutna wiadomość o Bizonku :( i jednocześnie taka radosna o Zdzichu :)
Odnośnie mojej jednorazowej wpłaty 50,00zł to pozostawiam ją oczywiście o dyspozycji księgowej ;-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Zdzisio noc przespał bardzo ładnie, niestety miał "wpadkę" duża i małą. Będą z niego ludzie :-) Już czuje się gospodarzem, biega po całym ogrodzie, ogon do góry i nadzoruje :-)

Cieszę się z dobrych wieści.:loveu:Mam nadzieje,ze wpadki niedługo będą kontrolowane i nie będą występowały ;)

Posted

Zdziś mnie dzisiaj zaskoczył, gdy spacer się przedłużał, Zdzichu wrócił do psiego pokoju, siadł przed drzwiami i zaczął skomleć aby go wpuścić. Rano zastałam go jak spał w klatce tak głęboko, że dopiero po chwili się obudził.

Doszły pieniądze za pobyt Zdzisia, ma opłacone do 13.03.2012, serdecznie dziękuję :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Zdziś mnie dzisiaj zaskoczył, gdy spacer się przedłużał, Zdzichu wrócił do psiego pokoju, siadł przed drzwiami i zaczął skomleć aby go wpuścić. Rano zastałam go jak spał w klatce tak głęboko, że dopiero po chwili się obudził.

Doszły pieniądze za pobyt Zdzisia, ma opłacone do 13.03.2012, serdecznie dziękuję :-)

Super :) dziękujemy serdecznie za wieści i potwierdzenie przelewu :)

Posted

A to dzisiejsza sesja fotograficzna

To się nazywa czujny pies :-)
"" rel="external nofollow noopener">