Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholera po co ja tu weszłam, straszycie ludzie jakimiś obrazkami przerażającymi :D ale mimo strachu otworzyłam sobie każdy link który ktoś przesłał :D jaki człowiek głupi;) ale pies rzeczywiście straszny...tylko te ludzkie zęby jakby nie pasują ;)

Posted

Interesujący temat,zapisalam wątek dość dawno temu.Muszę poczytać od początku,poki co bardzo wyrywkowo podczytuję czasem.
Fajnie poczytać w nocy,przed snem albo bardzo spoznionym spacerem z psem .;)

Posted

[quote name='Arwilla']Duchy do poduchy... :evil_lol:

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Czy-zwierzeta-widza-duchy,wid,10893315,wiadomosc.html?ticaid=6ca96

Fajne to :) ja w to wierzę i zrobię dziś eksperyment z moim psem, pogadam z nim w myslach ;) ciekawe czy mnie uslyszy.
A teraz opowiastka z wczoraj :) składam sobie ubranka do szafy, już prawie 23, pies śpi i nagle wstaje i zaczyna ujadać, warczeć, zjerzył się i gapił w stronę okna. Mnie oczywiście sparaliżowało, trwało to chwilę, nic za oknem się nie działo, cisza. Potem jeszcze drochę poburczał w legowisku i poszedł spać...

Przewińmy szybko tą stronę bo ten czerwonawy pies mnie przeraża :D

Posted

Koreksonowa napisał(a):
Pies jak pies, mnie bardziej zastanawia ta rozczapierzona łapa na lewo od psa.

Photoshop... Na oryginalnym zdjęciu jej nie ma.

A moje psy nie słyszą jak wrzeszczę na nie w myślach :p albo udają.

Posted

Wołam i wołam w myślach ale nie wiem czy duma nie pozwala jej się odwócić bo wiecie moja psica należy do gatunku arystokracji więc i ma swoje humorki a może rzeczywiście nie słyszy a może poprostu jej się nie chce :D a co się będzie ...;)

Posted

Hmmmm.... moja słyszy nawet zanim zdążę pomyśleś jej imię w głowie, pod warunkiemże już sięgam po nagrodę ;).

A na poważnie to zdarza mi się coś tam przekazać do pustego łebka. Mogę sobie siedzieć czymś zajęta i absolutnie nie zwracać uwagi na kudłatą, która grzecznie śpi. Wystarczy jednak, że tylko pomyślę o pójściu na spacer i wariatka już się cieszy :P.

Posted

filodendron napisał(a):
Duchy, jak duchy, ale na tej samej stronie jest info o restauracji, w której podają psom piwo o smaku szpiku kostnego - mój pies nie zaśnie wiedząc, że go coś takiego ominęło :D

na tej stronie też jest duużo ciekawszych rzeczy, jak kiedyś ją znalazlam to całymi dniami czytałam znajdujące się na niej artykuly, na prawdę dobra lakturka. :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
na tej stronie też jest duużo ciekawszych rzeczy, jak kiedyś ją znalazlam to całymi dniami czytałam znajdujące się na niej artykuly, na prawdę dobra lakturka. :D

Podobał mi się artykuł o 10 przerażających rodzajach tortur w średniowieczu..