Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Cioteczko jak najbardziej potrzebna jest pomoc na sterylkę Daffy ...jutro zapytam o koszt sterylizacji. Ale myślę że nie wezmą mniej niż 250 zł ...niestety...

Ale przeceiz to mała sunieczka, u nas takie za 150 zł na fundację, oczywiście nie wszędzie. KASTOR prosi o szukanie taniego weta, więc nie wiem, czy za małą sunie tyle by zapłacili.

Posted

Bjuta napisał(a):
Dzięki za nr konta! :) Posłałam 50, jutro powinno dojść.

Bardzo dziękujemy Bjutko :loveu::loveu::loveu:
erka napisał(a):
Ale przeceiz to mała sunieczka, u nas takie za 150 zł na fundację, oczywiście nie wszędzie. KASTOR prosi o szukanie taniego weta, więc nie wiem, czy za małą sunie tyle by zapłacili.

Ja na naszym terenie nie znalazłam nigdy weta, który za taką kwotę zrobiłby sterylkę.
Jeśli ktoś może takiego polecić to proszę napiszcie

Posted

Wpłynęło 50 zł od Jolik :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy.
Wpłynęło 20 zł od Karina R :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy
Rozliczenie już w 3 poście:)

Posted

Jak się cieszę, że się wszystko tak ładnie poukładało, że sunia już po sterylce, że nie urodzi kolejnych szczeniaków, już nigdy.

cioteczki, bardzo się cieszę, że się udało wszystko tak sprawnie załatwić :)

Posted

Akrum napisał(a):
Jak się cieszę, że się wszystko tak ładnie poukładało, że sunia już po sterylce, że nie urodzi kolejnych szczeniaków, już nigdy.

cioteczki, bardzo się cieszę, że się udało wszystko tak sprawnie załatwić :)

Ciocia dziś jedziemy na wizytę przedadopcyjną małej Daffy do Będzina :) Trzymajcie kciuki :)

Posted

U mnie w Grudziądzu to za taką sunie 260 zł po super zniżce jako stały klient i za bezdomniaka. Normalnie to za prywatną sunię do 10 kg- od 350 - 550 zł (!) - ceny warszawskie (!).
150 -190 zł kosztuje kotka.

Posted

przepraszam za spam,ale sprawa bardzo pilna !!!!

Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!!

Posted

[quote name='kaja69']przepraszam za spam,ale sprawa bardzo pilna !!!!

Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!!

Unikat podobno przeszedł nosówkę ale niestety nie wiem kiedy

Posted

Sprawdziłyśmy domek w Będzinie :) Pani urocza :) starsza ...ciepła ...kochana osoba :) szukamy dla Pani suni ok 4-5 letniej :) najlepiej malutkiej do 8 kg ...może też być psiak nie musi być sunia :) Psiak który trafi do Pani będzie kochany ...zadbany ....i niczego mu nie zabraknie :) Cioteczki jeśli macie na uwadze jakiegoś malutkiego psiaczka to proszę przesyłajcie propozycje :) Domek czeka ...Pani czeka :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Sprawdziłyśmy domek w Będzinie :) Pani urocza :) starsza ...ciepła ...kochana osoba :) szukamy dla Pani suni ok 4-5 letniej :) najlepiej malutkiej do 8 kg ...może też być psiak nie musi być sunia :) Psiak który trafi do Pani będzie kochany ...zadbany ....i niczego mu nie zabraknie :) Cioteczki jeśli macie na uwadze jakiegoś malutkiego psiaczka to proszę przesyłajcie propozycje :) Domek czeka ...Pani czeka :)

No nie rozumiem, to nie miał byc dom dla Duffy???

Posted

erka napisał(a):
No nie rozumiem, to nie miał byc dom dla Duffy???

Tak domek był sprawdzany dla Daffi, ale zdecydowałyśmy na miejscu razem z jolawigor ( bardzo się cieszę, że miała przyjemność Cię poznać kochana:loveu:) że dla jaj cioci poszukamy starszego pieska niż Daffi. Ciocia Joli to naprawdę wspaniały człowiek z wielkim serduchem;)

Jolenka zrobiła Daffi zdjęcia i czekamy na nie z niecierpliwością:cool3: