Jolanta08 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zapisuję wątek,cioteczki podeślijcie mi nr konta na pw to wpłacę jakiś grosik Quote
Mysza2 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jolanta08 napisał(a):Zapisuję wątek,cioteczki podeślijcie mi nr konta na pw to wpłacę jakiś grosik już wysyłam:) i bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 byle się udało jak najszybciej z tą sterylką mamusi. Quote
AgusiaP Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Poker napisał(a):Na co teraz są potrzebne pieniążki i ile? Jutro jak z Daffi do weterynarza będziemy coś więcej wiedziały. Na chwile obecną karma, weterynarz Quote
Agucha Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 60zł dla dziewczynek przelane. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Mikro-Banku-Śląskiego jak pieniążki dotrą. Dziękuję :) Ponad to - jeżeli sunie są mikrusami (do 6kg) - wklejcie je według szablonu na wątek Mikropsów Okręgu Śląskiego: http://www.dogomania.pl/threads/220703-Mikropsy-OKR%C4%98G-%C5%9AL%C4%84SKI Quote
Mysza2 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Agucha']60zł dla dziewczynek przelane. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Mikro-Banku-Śląskiego jak pieniążki dotrą. Dziękuję :) Ponad to - jeżeli sunie są mikrusami (do 6kg) - wklejcie je według szablonu na wątek Mikropsów Okręgu Śląskiego: http://www.dogomania.pl/threads/220703-Mikropsy-OKR%C4%98G-%C5%9AL%C4%84SKI Jak tylko wpłynie zaraz potwierdzę:) Bardzo dziękujemy:):) Marticzko, może oddałabyś mi 3 post, to będę tam wstawiać rozliczenia:), chyba że będziesz sama wpisywać Quote
diana79 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 biedne sunie :( jak tak można.... jak dobrze że córeczka będzie miała domek :) Quote
Akrum Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 jak minęła nocka? dzisiaj wizyta u weta - już się nie mogę doczekać wieści. Quote
AgusiaP Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Jeszcze nie dzwoniłam do Gabi i di Pani Anetki. Jak zadzwonie dam znac Od Skarpety Kudłaczy dostaniemy 150zł:multi: Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 AgusiaP napisał(a):Jeszcze nie dzwoniłam do Gabi i di Pani Anetki. Jak zadzwonie dam znac Od Skarpety Kudłaczy dostaniemy 150zł:multi: Super :) o 9 będę dzwoniła do Wróblewskich że przywieziemy dziś nasze dziewczynki. Będę prosiła o jak najszybszy termin sterylki dla naszej Daissy. Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Mysza2 napisał(a):Jak tylko wpłynie zaraz potwierdzę:) Bardzo dziękujemy:):) Marticzko, może oddałabyś mi 3 post, to będę tam wstawiać rozliczenia:), chyba że będziesz sama wpisywać Eluś oczywiście że tak :) mam pisać do moda czy już napisałaś ??? Quote
Akrum Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Super :) o 9 będę dzwoniła do Wróblewskich że przywieziemy dziś nasze dziewczynki. Będę prosiła o jak najszybszy termin sterylki dla naszej Daissy. to ja w takim razie trzymam mocno kciuki by się udało i na dniach sunia mogła być sterylizowana, a z uszkiem żeby nie było większych problemów. Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='Akrum']to ja w takim razie trzymam mocno kciuki by się udało i na dniach sunia mogła być sterylizowana, a z uszkiem żeby nie było większych problemów. Ciocia trzymaj mocno i nie puszczaj ;) Quote
Mysza2 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Eluś oczywiście że tak :) mam pisać do moda czy już napisałaś ??? Nie, nie pisałam Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Dzwonię od godziny do Wróblewskich bez powodzenia ...jak znajdę chwilke to tam osobiście pobiegnę .... Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Cioteczki zapraszamy serdecznie na bazarek dla naszych dziewczynek : http://www.dogomania.pl/threads/220690-Ogrom-różności-)-Mnóstwo-ubrań...dodatków-)-Zapraszamy-19.01.?p=18348153#post18348153 Quote
AgusiaP Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dzwoniłam do Anetki :lol:u mamusi wsztstko ok jest bardzo grzeczna;) Upatrzyła sobie syna i jego pokój. Zjadała piersi kurczaczka ze smakiem:lol: Martunia powiedziałam Anetce, że jeżeli nic się nie zmieni będziemy u niej koło 15tej Quote
Magdalena Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 kudłacze zrobiły przelew dla dziewczynek ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Magdalena napisał(a):kudłacze zrobiły przelew dla dziewczynek ;) ślicznie dziękujemy i kudłaczom i cioteczkom:loveu: Z wetem jestem umówiona na godzinkę 14 :) wszystko uzgodnimy na miejscu :) Quote
diana79 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 zrobiłam bazarek dla suniek :) bede oczywiście wdzięczna za podnoszenie ;) nowe klawiatury + myszki dla suni i jej dziecka wyrzuconych na ulicę do 16.01. Quote
AgusiaP Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Magdalena napisał(a):kudłacze zrobiły przelew dla dziewczynek ;) Ja również pieknie dziękuje :loveu: Na bazarki wieczorkiem polece ;) wielkie dzięki Quote
Mysza2 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Magdalena']kudłacze zrobiły przelew dla dziewczynek ;) Wpłynęło 150 zł od Skarpety Kudłaczy :loveu::loveu: Bardzo dziękujemy:) (czy mam potwierdzić na wątku kudłaczy? nie mogę znaleźć wątku) Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='diana79']zrobiłam bazarek dla suniek :) bede oczywiście wdzięczna za podnoszenie ;) nowe klawiatury + myszki dla suni i jej dziecka wyrzuconych na ulicę do 16.01. Dianko ślicznie dziękujemy kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
Magdalena Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Mysza2']Wpłynęło 150 zł od Skarpety Kudłaczy :loveu::loveu: Bardzo dziękujemy:) (czy mam potwierdzić na wątku kudłaczy? nie mogę znaleźć wątku) tutaj poproszę o potwierdzenie: http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-dla-kud%C5%82aczy-w-potrzebie-UWAGA-NOWE-KONTO/page21 Quote
Recommended Posts