Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nieustająco trzymam kciuki za nowe domki dla suniek :)

cieszę się, że dobrze się czują, ranko po sterylkach pięknie się goją :)

a może jakimiś zdjęciami byście nasze oczy nacieszyły, co?? prosimyyyy :cool3:

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj odwiedziłam naszą mamusię Daissy ;) Sunia jest przekochana i nie odstępuje na krok syna Pani Anetki Emila :)
Wpatrzona w niego jak w obrazek i wzajemnie :) Zrobienie zdjęć suni graniczy z cudem ...wiercioch z niej straszny ;) a do tego na widok aparatu ucieka gdzie tylko może ;) Z pomocą Emila jednak się udało :):):)

Księżniczka Daissy :) bo tak ją nazywa Pani Anetka :)

Posted

Maleńka kochana widac jaka szczęśliwa:lol:
Ja byłam wczoraj u Daffi niestety zdjęc nie mam:oops: Byłam z Dafii na spacerku, ale ona kojarzy sobie mnie chyba tylko z weterynarzem i iei za bardzo chciała spacerowac a jaka była szczęśliwa jak wróciła do domku;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Maleńka kochana widac jaka szczęśliwa:lol:
Ja byłam wczoraj u Daffi niestety zdjęc nie mam:oops: Byłam z Dafii na spacerku, ale ona kojarzy sobie mnie chyba tylko z weterynarzem i iei za bardzo chciała spacerowac a jaka była szczęśliwa jak wróciła do domku;)

Czyli podpadłaś:cool3:

Posted

kaja69 napisał(a):
Czyli podpadłaś:cool3:

Podpadłam i to na całego a jeszcze Gabi zadzwoniła do mnie na drugi dzień i powiedziała, że jak wyszłam to dopiero była radośc....;)

Posted

Sunia sliczna a fartuszek od razu rzuca sie w oczy ,ze to nie fabryczna robota:)
ja cały czas jestem jeszcze pod wrażeniem tej akcji:) jeszcze nie moge ochłonąc...

Posted

Cioteczki kochane a ja mam dla Was cudowną wiadomość:lol: Nasza księżniczka Daisy zostaje na stałe u Pani Anetki :multi::multi::multi: Pani Anetka wraz z synem Emilem którego malutka od razu pokochała nie wyobrażają sobie jej oddać :multi::multi::multi: W przyszłym tygodniu podpiszemy umowę przedadopcyjną. Daisunia wczoraj miała zdjęte szwy.
Uszka ładne i bez zapalenia ...oczka kropić jeszcze kilka dni.
W poniedziałek poznamy decyzję co z domkiem dla Daffy :)