Akrum Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 nieustająco trzymam kciuki za nowe domki dla suniek :) cieszę się, że dobrze się czują, ranko po sterylkach pięknie się goją :) a może jakimiś zdjęciami byście nasze oczy nacieszyły, co?? prosimyyyy :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Wczoraj odwiedziłam naszą mamusię Daissy ;) Sunia jest przekochana i nie odstępuje na krok syna Pani Anetki Emila :) Wpatrzona w niego jak w obrazek i wzajemnie :) Zrobienie zdjęć suni graniczy z cudem ...wiercioch z niej straszny ;) a do tego na widok aparatu ucieka gdzie tylko może ;) Z pomocą Emila jednak się udało :):):) Księżniczka Daissy :) bo tak ją nazywa Pani Anetka :) Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Mysza2 napisał(a):ale piękny ma fartuszek:) Uszyty osobiście przez Panią Anetkę :) do tego uszyta obróżka z cyrkoniami oraz długa smyczka :) Pani Anetka to prawdziwy skarb:loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Daisy kocha Emila, Emil kocha Daisy... I co to będzie? Quote
Mysza2 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 iwonamaj napisał(a):Daisy kocha Emila, Emil kocha Daisy... I co to będzie? trwały związek :lol::lol::lol: Quote
AgusiaP Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Maleńka kochana widac jaka szczęśliwa:lol: Ja byłam wczoraj u Daffi niestety zdjęc nie mam:oops: Byłam z Dafii na spacerku, ale ona kojarzy sobie mnie chyba tylko z weterynarzem i iei za bardzo chciała spacerowac a jaka była szczęśliwa jak wróciła do domku;) Quote
kaja69 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 AgusiaP napisał(a):Maleńka kochana widac jaka szczęśliwa:lol: Ja byłam wczoraj u Daffi niestety zdjęc nie mam:oops: Byłam z Dafii na spacerku, ale ona kojarzy sobie mnie chyba tylko z weterynarzem i iei za bardzo chciała spacerowac a jaka była szczęśliwa jak wróciła do domku;) Czyli podpadłaś:cool3: Quote
AgusiaP Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 kaja69 napisał(a):Czyli podpadłaś:cool3: Podpadłam i to na całego a jeszcze Gabi zadzwoniła do mnie na drugi dzień i powiedziała, że jak wyszłam to dopiero była radośc....;) Quote
Akrum Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 śliszna jest mamuśka :) fartuszek - pierwsza klasa :) Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Cioteczki zapraszam na wątek ....wzruszająca historia psiaka który miał odejść a on żyje i wierzy w lepsze jutro. http://www.dogomania.pl/threads/221392-Szarif-konajacy-z-odlezynami-i-dziurami-w-nogach-astek-chudy-jak-szczeniak Quote
kaja69 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Sunia sliczna a fartuszek od razu rzuca sie w oczy ,ze to nie fabryczna robota:) ja cały czas jestem jeszcze pod wrażeniem tej akcji:) jeszcze nie moge ochłonąc... Quote
Martika&Aischa Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Cioteczki kochane a ja mam dla Was cudowną wiadomość:lol: Nasza księżniczka Daisy zostaje na stałe u Pani Anetki :multi::multi::multi: Pani Anetka wraz z synem Emilem którego malutka od razu pokochała nie wyobrażają sobie jej oddać :multi::multi::multi: W przyszłym tygodniu podpiszemy umowę przedadopcyjną. Daisunia wczoraj miała zdjęte szwy. Uszka ładne i bez zapalenia ...oczka kropić jeszcze kilka dni. W poniedziałek poznamy decyzję co z domkiem dla Daffy :) Quote
Martika&Aischa Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Syn Pani Anetki Emil zalogował się na dogomani i na pewno będziemy miały wiadomości z domku naszej Daissy :) Emilu zapraszamy :):):) Quote
Beatkaa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Happy End :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
kaja69 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ale sie cieszę:) żeby tak wszystkie adopcje się kończyły i w takim czasie :) czekamy na Emila :) Quote
Recommended Posts