Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
nasza biedna Deissy się pochorowała. Paskudna biegunka i wymioty. Właśnie wróciłyśmy z dyżuru u Molickich. Anetka ma ją obserwowac gdyby się coś działo natychmiast przyjechac. Okropnie się przestraszyłam bo ją aż wysztywniło bidulkę :( "kulka" którą Anetka wyczuła w okolicach brzucha to pozostałośc po ugryzieniu kleszcza. Stan zapalny. Powinna zejśc do roku.

Kamień z serca, że sytuacja już opanowana, bardzo się bałam o Księzniczkę

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nasza biedna Deissy się pochorowała. Paskudna biegunka i wymioty. Właśnie wróciłyśmy z dyżuru u Molickich. Anetka ma ją obserwowac gdyby się coś działo natychmiast przyjechac. Okropnie się przestraszyłam bo ją aż wysztywniło bidulkę :( "kulka" którą Anetka wyczuła w okolicach brzucha to pozostałośc po ugryzieniu kleszcza. Stan zapalny. Powinna zejśc do roku.

Biedactwo kochane :(

• 2 weeks later...
Posted

całe szczęście wszystko wróciło do normy :) nasza maleńka kochana szczęśliwa i radosna :) Za kumplowała się nawet z nowym domownikiem Mohito :):):)

to kamień z serca uff :)

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!!

• 10 months later...
Posted

U naszej Daissy niestety nie najlepsze wieści ....sunieczka ma poważne zwyrodnienia w kolanie i na ostatnim spacerze doznała kontuzji i poszły wiązadła krzyżowe w tylnej łapce :( Aktualnie Daisucha przeszła badania w Klinice Molickich. Całe szczęście choc badania krwi są dobre. Daissy czeka operacja jeszcze w październiku. Koszt niestety 500 zł :( za aktualne prześwietlenia, blokady oraz badania zapłaciłyśmy 263 zł. Cały czas myślę jak pomóc Pani Anetce zebrac pieniążki na operację bo finansowo niestety krucho :( ech....