Gabi79 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Martika@Aischa napisał(a):nasza biedna Deissy się pochorowała. Paskudna biegunka i wymioty. Właśnie wróciłyśmy z dyżuru u Molickich. Anetka ma ją obserwowac gdyby się coś działo natychmiast przyjechac. Okropnie się przestraszyłam bo ją aż wysztywniło bidulkę :( "kulka" którą Anetka wyczuła w okolicach brzucha to pozostałośc po ugryzieniu kleszcza. Stan zapalny. Powinna zejśc do roku. Kamień z serca, że sytuacja już opanowana, bardzo się bałam o Księzniczkę Quote
AgusiaP Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Biedna Deissunia :( oby biegunka i wymioty ustąpiły, wracaj do zdrówka maleńka Quote
Beatkaa Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Martika@Aischa napisał(a):nasza biedna Deissy się pochorowała. Paskudna biegunka i wymioty. Właśnie wróciłyśmy z dyżuru u Molickich. Anetka ma ją obserwowac gdyby się coś działo natychmiast przyjechac. Okropnie się przestraszyłam bo ją aż wysztywniło bidulkę :( "kulka" którą Anetka wyczuła w okolicach brzucha to pozostałośc po ugryzieniu kleszcza. Stan zapalny. Powinna zejśc do roku. Biedactwo kochane :( Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Beatkaa napisał(a):Biedactwo kochane :( całe szczęście wszystko wróciło do normy :) nasza maleńka kochana szczęśliwa i radosna :) Za kumplowała się nawet z nowym domownikiem Mohito :):):) Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Beatkaa napisał(a):Biedactwo kochane :( całe szczęście wszystko wróciło do normy :) nasza maleńka kochana szczęśliwa i radosna :) Za kumplowała się nawet z nowym domownikiem Mohito :):):) Quote
Beatkaa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Martika@Aischa napisał(a):całe szczęście wszystko wróciło do normy :) nasza maleńka kochana szczęśliwa i radosna :) Za kumplowała się nawet z nowym domownikiem Mohito :):):) to kamień z serca uff :) Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 U naszej Daissy niestety nie najlepsze wieści ....sunieczka ma poważne zwyrodnienia w kolanie i na ostatnim spacerze doznała kontuzji i poszły wiązadła krzyżowe w tylnej łapce :( Aktualnie Daisucha przeszła badania w Klinice Molickich. Całe szczęście choc badania krwi są dobre. Daissy czeka operacja jeszcze w październiku. Koszt niestety 500 zł :( za aktualne prześwietlenia, blokady oraz badania zapłaciłyśmy 263 zł. Cały czas myślę jak pomóc Pani Anetce zebrac pieniążki na operację bo finansowo niestety krucho :( ech.... Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Daisunia jest przygotowywana do operacji. Od 2 tygodni ma nową przyjaciółkę 14- letnią czarną jak węgielek jamnisie Florkę która jest pod naszą opieką. Sunieczki doskonale się dogadały :) Quote
Recommended Posts