Gabi79 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 feliksik napisał(a):super wieści - to obie sunie już prawie w domkach Jeśli chodzi o Daissy jest już w DS u pani Anetki, czyli tam gdzie była na tymczasie. A Daffi idzie do nowego domku jeszcze w tym tygodniu. Tak jak dziewczyny wspomniały domek sprawdzony, ludzie bardzo sympatyczni, kochający zwierzęta. Mimo to ja jestem pogrążona w rozpaczy. Wiem, że muszę się z nią rozstać, ale serce mi pęka. Nie śpię po nocach tylko płaczę. Pokochałam Daffunię i ona chyba mnie też. Mam nadzieję, że szybko pokocha nowych właścicieli, że będzie szczęśliwa w nowym domku. Quote
diana79 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Gabi to ja proponuję abyś nie miała czasu rozpaczać za Daffi szybciutko brać kolejnego psiaka na DT ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Cioteczki kochane zajrzyjcie proszę do ślicznej Mileczki która wróciła z adopcji :(:(:( Powodów brak ....... http://www.dogomania.pl/threads/215325-BARDZO-PILNE-DT!!-dla-ŁACIATEJ-radosnej-ok.-8-miesięcznej-suni-PROSIMY!! Quote
Mysza2 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Gabi79 napisał(a):Jeśli chodzi o Daissy jest już w DS u pani Anetki, czyli tam gdzie była na tymczasie. A Daffi idzie do nowego domku jeszcze w tym tygodniu. Tak jak dziewczyny wspomniały domek sprawdzony, ludzie bardzo sympatyczni, kochający zwierzęta. Mimo to ja jestem pogrążona w rozpaczy. Wiem, że muszę się z nią rozstać, ale serce mi pęka. Nie śpię po nocach tylko płaczę. Pokochałam Daffunię i ona chyba mnie też. Mam nadzieję, że szybko pokocha nowych właścicieli, że będzie szczęśliwa w nowym domku. Gabi, jeśli domek będzie taki na jaki wygląda to nie rozpaczaj tylko się ciesz. Przecież skoro nie możesz jej zatrzymać to trzeba się cieszyć że tak szybko znalazł się psiolubny domek:) Quote
Beatkaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Gabi79 napisał(a):Jeśli chodzi o Daissy jest już w DS u pani Anetki, czyli tam gdzie była na tymczasie. A Daffi idzie do nowego domku jeszcze w tym tygodniu. Tak jak dziewczyny wspomniały domek sprawdzony, ludzie bardzo sympatyczni, kochający zwierzęta. Mimo to ja jestem pogrążona w rozpaczy. Wiem, że muszę się z nią rozstać, ale serce mi pęka. Nie śpię po nocach tylko płaczę. Pokochałam Daffunię i ona chyba mnie też. Mam nadzieję, że szybko pokocha nowych właścicieli, że będzie szczęśliwa w nowym domku. Gabi kochana,Daffunia będzie szczęśliwa w nowym domku,w którym pożyje wiele długich lat :) A na Twojej drodze stanie jeszcze niejeden pies,potrzebujący Twojej pomocy.Głowa do góry! Quote
Lili8522 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [SIZE="5"]Piękne kolczyki i bransoletka ręcznie robione! Drewniane, z masy perłowej i wiele wiele innych! ZAPRASZAM! http://www.dogomania.pl/threads/222034-Cudne-kolczyki!-Bransoletka-modułowa!-Do-wyboru-do-koloru-)-do-06.02 Quote
Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Gabi - rozstanie z tymczasowiczem nigdy nie jest łatwe. Ktoś mi kiedyś powiedział, że z czasem będzie coraz lepiej, jednak ja za każdym razem ryczę, przeżywam... Jakbym własne dziecko oddawała. Ale wiedząc, że to super domek, mając później z DS kontakt - dostając cudowne zdjęcia, opisy - miodzio na sercu się robi :) A przy okazji ciocie zapraszam do naszej kolejnej podopiecznej ;) Szorstkowłosa jamnikowata sunia wyrzucona na mróz Quote
AgusiaP Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Gabi79 napisał(a):Jeśli chodzi o Daissy jest już w DS u pani Anetki, czyli tam gdzie była na tymczasie. A Daffi idzie do nowego domku jeszcze w tym tygodniu. Tak jak dziewczyny wspomniały domek sprawdzony, ludzie bardzo sympatyczni, kochający zwierzęta. Mimo to ja jestem pogrążona w rozpaczy. Wiem, że muszę się z nią rozstać, ale serce mi pęka. Nie śpię po nocach tylko płaczę. Pokochałam Daffunię i ona chyba mnie też. Mam nadzieję, że szybko pokocha nowych właścicieli, że będzie szczęśliwa w nowym domku. Gabi będzie dobrze ;) Uratowałaś ją od budy i mrozów i to jest najważniejsze:lol: Nawet nie chcę myślec co by się stało gdyby tam zostały... Quote
Gabi79 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia i otuchy. Wiem, że należy się cieszyć, że Daffi trafił się fajny domek, ale ciężko mi bardzo. Słoneczko właśnie podrzuca sobie pluszaka i nie zdaje sobie sprawy, że za 2 godziny, może nawet niecałe czeka ją rozstanie ze mną i Kajtusiem. Mam nadzieję, że będę miała kontakt z DS i że Daffi będzie szczęśliwa przez długie lata. ...... już ryczę....... Quote
iwonamaj Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Gabi, nie martw się, pomogłaś kiedy była potrzeba i chwała Ci za to...A teraz rozstanie i na tym polegają tymczasy... Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Dzwoniła Agusia :) Duffy już w nowym domku ze swoją nową Pańcią ;) nawet nie wybiegła za dziewczynkami :) została spokojnie :) umowa adopcyjna podpisana :) Teraz pozostaje nam tylko uregulować dług u weterynarza i czekać na nowe wiadomości z domków :) Ależ się cieszę :):):) Powodzenia sunieczki :* Quote
Jolanta08 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wszyskiego dobrego dla suniek i ich właścicieli.Powodzenia psinki. Quote
kasiapsiaki Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 gratulacje ciotki,że udało się znaleźć domki:) super,mizianka dla sunieczek:loveu: Quote
Beatkaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Happy end !!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
piescofajnyjest Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja sie tez strasznie ciesze:)) i co??? czekamy na fotki z nowego domku??? Quote
yolanovi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Dziewczyny zajrzyjcie do małego Farcika http://www.dogomania.pl/threads/220441-szczeniaczek-Farcik-już-w-ciepłym-DT-szukamy-domku jest w DT u mojej mamy w Sosnowcu ale nie może tam długo zostać - mama nie radzi sobie. Szukam mu pilnie nowego DT. Pomóżcie proszę!!!!!! Edited February 3, 2012 by yolanovi Quote
iwonamaj Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cudownie że sunie mają domki...Powodzenia dziewczynki :) Quote
AgusiaP Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nowy Pan Daffi zadzwonił do mnie wczoraj wieczorem i powiedział, ze wszystko jest w porządku:cool3::cool3::cool3: Daffi nie piszczała za nami. Chodziła sobie po mieszkaniu a swoje miejsce do spania wybrała sobie w przedpokoju pod stoliczkiem;) Myślę, ze to się zmieni tylko potrzeba czasu...:evil_lol:Pani Ewunia mówiła, że będzie spała z Dafii w łóżeczku:cool3: Dzisiaj dzwoniła do Państwa Gabi i Daffi jechała gdzieś z Państwem na wycieczkę autkiem :lol: Zjadła wszystko bardzo ładnie ;) ze spacerkami nie ma problemów:multi: Quote
Roszpunka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Super, że dziewczynki mają dobre domki. Gdyby nie Wy, nie wiadomo, co by się teraz z nimi działo... Uwielbiam takie zakończenia :) Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Emil jak sobie radzicie ??? Jak się czuje nasza rozrabiaka Daissy ;) Quote
kasiapsiaki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 oby tak dalej:) same dobre wiadomości. Możecie być dumne cioteczki bardzo im pomogłyście. Quote
Mysza2 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 rachunki u weta zapłacone 369 + 50 = 419 zł jak Martika odbierze rachunek to wstawię skan. Quote
Recommended Posts