Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

feliksik napisał(a):
super wieści - to obie sunie już prawie w domkach

Jeśli chodzi o Daissy jest już w DS u pani Anetki, czyli tam gdzie była na tymczasie. A Daffi idzie do nowego domku jeszcze w tym tygodniu. Tak jak dziewczyny wspomniały domek sprawdzony, ludzie bardzo sympatyczni, kochający zwierzęta. Mimo to ja jestem pogrążona w rozpaczy. Wiem, że muszę się z nią rozstać, ale serce mi pęka. Nie śpię po nocach tylko płaczę. Pokochałam Daffunię i ona chyba mnie też. Mam nadzieję, że szybko pokocha nowych właścicieli, że będzie szczęśliwa w nowym domku.

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabi79 napisał(a):
Jeśli chodzi o Daissy jest już w DS u pani Anetki, czyli tam gdzie była na tymczasie. A Daffi idzie do nowego domku jeszcze w tym tygodniu. Tak jak dziewczyny wspomniały domek sprawdzony, ludzie bardzo sympatyczni, kochający zwierzęta. Mimo to ja jestem pogrążona w rozpaczy. Wiem, że muszę się z nią rozstać, ale serce mi pęka. Nie śpię po nocach tylko płaczę. Pokochałam Daffunię i ona chyba mnie też. Mam nadzieję, że szybko pokocha nowych właścicieli, że będzie szczęśliwa w nowym domku.

Gabi, jeśli domek będzie taki na jaki wygląda to nie rozpaczaj tylko się ciesz. Przecież skoro nie możesz jej zatrzymać to trzeba się cieszyć że tak szybko znalazł się psiolubny domek:)

Posted

Gabi79 napisał(a):

Gabi kochana,Daffunia będzie szczęśliwa w nowym domku,w którym pożyje wiele długich lat :) A na Twojej drodze stanie jeszcze niejeden pies,potrzebujący Twojej pomocy.Głowa do góry!

Posted

Gabi - rozstanie z tymczasowiczem nigdy nie jest łatwe. Ktoś mi kiedyś powiedział, że z czasem będzie coraz lepiej, jednak ja za każdym razem ryczę, przeżywam...
Jakbym własne dziecko oddawała.
Ale wiedząc, że to super domek, mając później z DS kontakt - dostając cudowne zdjęcia, opisy - miodzio na sercu się robi :)

A przy okazji ciocie zapraszam do naszej kolejnej podopiecznej ;)
Szorstkowłosa jamnikowata sunia wyrzucona na mróz

Posted

Gabi79 napisał(a):

Gabi będzie dobrze ;) Uratowałaś ją od budy i mrozów i to jest najważniejsze:lol: Nawet nie chcę myślec co by się stało gdyby tam zostały...

Posted

Dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia i otuchy. Wiem, że należy się cieszyć, że Daffi trafił się fajny domek, ale ciężko mi bardzo. Słoneczko właśnie podrzuca sobie pluszaka i nie zdaje sobie sprawy, że za 2 godziny, może nawet niecałe czeka ją rozstanie ze mną i Kajtusiem. Mam nadzieję, że będę miała kontakt z DS i że Daffi będzie szczęśliwa przez długie lata. ...... już ryczę.......

Posted

Dzwoniła Agusia :) Duffy już w nowym domku ze swoją nową Pańcią ;) nawet nie wybiegła za dziewczynkami :) została spokojnie :) umowa adopcyjna podpisana :)
Teraz pozostaje nam tylko uregulować dług u weterynarza i czekać na nowe wiadomości z domków :)
Ależ się cieszę :):):) Powodzenia sunieczki :*

Posted

Nowy Pan Daffi zadzwonił do mnie wczoraj wieczorem i powiedział, ze wszystko jest w porządku:cool3::cool3::cool3:
Daffi nie piszczała za nami. Chodziła sobie po mieszkaniu a swoje miejsce do spania wybrała sobie w przedpokoju pod stoliczkiem;)
Myślę, ze to się zmieni tylko potrzeba czasu...:evil_lol:Pani Ewunia mówiła, że będzie spała z Dafii w łóżeczku:cool3:
Dzisiaj dzwoniła do Państwa Gabi i Daffi jechała gdzieś z Państwem na wycieczkę autkiem :lol: Zjadła wszystko bardzo ładnie ;) ze spacerkami nie ma problemów:multi: