Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']wiedziałam Gabi że się ucieszysz:).[/QUOTE]
No jasne! Doskonale wiem, że Daffy jest szczęśliwa i rozpieszczana przez całą rodzinę, ale każda informacja potwierdzająca to i zdjęcie to miód na serce!!!!!!!!!!!

Posted

Gabi, ja ją widuję parę razy w tygodniu jak idę z moją do parku, tylko moja Saba się nakręca na inne psy więc z Panią Ewą rozmawiamy na odległość.
Ale gołym okiem widać że lepiej nie mogła trafić:):).

Posted

Mysza2 napisał(a):
Gabi, ja ją widuję parę razy w tygodniu jak idę z moją do parku, tylko moja Saba się nakręca na inne psy więc z Panią Ewą rozmawiamy na odległość.
Ale gołym okiem widać że lepiej nie mogła trafić:):).

To prawda, udało się Daffuni, a ja sobie tu jeszcze weszłam zerknąć na zdjęcia

Posted

Gabi79 napisał(a):
To prawda, udało się Daffuni, a ja sobie tu jeszcze weszłam zerknąć na zdjęcia

Oj tak :) Sunieczka bardzo ale to bardzo szczęśliwa :)
Daissy mamusia również :) muszę się wybrać w odwiedziny do Pani Anetki w końcu :)

• 1 month later...
Posted

Buzia sie sama śmieje:lol:
A ja w sobote widziałam się z panią Ewunią ;)
Mówię Wam jak zachwalała Daffi :cool3: Mówiła, że wszystkie psiaki jakie mieli bardzo kochali, ale Daffi to im się najbardziej udała :lol:jest naj naj ;)

• 2 weeks later...
Posted

Już trzeci raz chcę obejrzeć fotki i u mnie nie wyświetlają się ,a ostatnio 9 lipca awaria na dogo i nie miałam połączenia,żdążyłam obejrzeć tylko Kajtunia i koniec.

Posted

[quote name='AMELIA64']Już trzeci raz chcę obejrzeć fotki i u mnie nie wyświetlają się ,a ostatnio 9 lipca awaria na dogo i nie miałam połączenia,żdążyłam obejrzeć tylko Kajtunia i koniec.

Śliczne, kochane sunieczki w cudownych domkach

Posted

[quote name='AMELIA64']Już trzeci raz chcę obejrzeć fotki i u mnie nie wyświetlają się ,a ostatnio 9 lipca awaria na dogo i nie miałam połączenia,żdążyłam obejrzeć tylko Kajtunia i koniec.

Mimo ostatniej awarii dogo mnie wyświetlają się wszystkie fotki...hmmmmmmm

• 4 weeks later...
Posted

byłyśmy z Agusią w odwiedzinach u Bostona i Pani Anetki i parę fotek księżniczki zamieszczam:)
Daisy jest dalej wielką miłością Emila, dopóki nie było go w domu raczyła nam towarzyszyć, jak tylko się pojawił poszłyśmy w odstawkę:)

Boston i Daisy

Posted

Tak jak pisze Elunia;) nasza księzniczka to straszna przylepka :lol: tylko całowac ją i głaskac :loveu: oczywiście do momentu kiedy pojawił się Emil :p
Mogłam ją wołac i wołac a ona miała mnie w pupie :evil_lol: Ale jak wsiadałam do auta a Emila nie było to chciała jechac ze mną ;)

• 1 year later...
Posted

nasza biedna Deissy się pochorowała. Paskudna biegunka i wymioty. Właśnie wróciłyśmy z dyżuru u Molickich. Anetka ma ją obserwowac gdyby się coś działo natychmiast przyjechac. Okropnie się przestraszyłam bo ją aż wysztywniło bidulkę :( "kulka" którą Anetka wyczuła w okolicach brzucha to pozostałośc po ugryzieniu kleszcza. Stan zapalny. Powinna zejśc do roku.