Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zeby tak wszystkie watki miały takie szczęśliwe zakończenia :) i to w tak krotkim czasie :) powodzenia dziewczynki w nowych domkach:) i wielki ukłon dla Was Cioteczki :)

• 2 weeks later...
  • Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane cioteczki!!! Rozmawiałam telefonicznie z P. Januszem - nowym panciem Daffuni. Cała rodzina zachwycona sunią. Pan powiedział, że to jest już ICH pies i za nic jej nie oddadzą, że zadomowiła się już w 100%-ach. Ponad to serdecznie zapraszał mnie, by odwiedzić Daffunię. Podziękowałam za zaproszenie i obiecałam, że za kilka dni wpadniemy z Agusią w odwiedziny. Jestem taka szczęśliwa, że Daffunia ma takich cudownych właścicieli, gdyby wszystkie psiaki i kotki w potrzebie miały takie szczęście było by cudownie.

Posted

[quote name='Gabi79']Kochane cioteczki!!! Rozmawiałam telefonicznie z P. Januszem - nowym panciem Daffuni. Cała rodzina zachwycona sunią. Pan powiedział, że to jest już ICH pies i za nic jej nie oddadzą, że zadomowiła się już w 100%-ach. Ponad to serdecznie zapraszał mnie, by odwiedzić Daffunię. Podziękowałam za zaproszenie i obiecałam, że za kilka dni wpadniemy z Agusią w odwiedziny. Jestem taka szczęśliwa, że Daffunia ma takich cudownych właścicieli, gdyby wszystkie psiaki i kotki w potrzebie miały takie szczęście było by cudownie.[/QUOTE]

Ależ się cieszę :) Duffy to taki kochany psiak że to było pewne że skradnie serducha całej rodzinki :)
Czekamy na relację z odwiedzin :)

Posted

A ja rozmawiałam w piątek z Panią Anetką;)
Nie mogłam sie wczesniej do niej dodzwonic, ponieważ zmieniła numer telefonu i powiadomiła mnie o tym właśnie piątek:lol:
Jest wszystko ok Pani Anetka uważa, że Daissy przyniosła jej szczęscie. Są nią zachywyceni :multi::multi::multi:
Daissy oczywiście ustawia Dolarka i kotka to ona jest górą w tym trójkąciku:cool3::evil_lol:
Zadzwonie do Pani Anetki i poproszę, zeby jej syn wstawił nowe zdjęcia Daissy a jak pójdziemy do Daffi to zrobimy zdjęcia;)
Tak bardzo się cieszę. że tak szybciutko znalazły taklie wspaniłe domki:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo się cieszę, Gabi to już nie będziesz się martwić mam nadzieję:)[/QUOTE]
Odetchnęłam z ulgą, chociaż od początku przeczuwałam, a nawet byłam pewna, że to jest wspaniały domek, że Państwo pokochają Daffunię, a ona ICH. Wspaniale, że obie sunie szczęśliwe!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Mysza2']wpłynęło na konto dziewczynek 56 zł (II rata z bazarku Martika@Aischa)

Na koncie dziewczynek jest 123,50 zł.
Ja myślę, że obie są już bezpieczne i spokojnie można przelać na inną biedę.
Cioteczki co Wy na to żeby wspomóc stareńką Onkę Saszkę
http://www.dogomania.pl/threads/183579-SASZA-guz-na-podniebieniu-i-16z%C5%82-na-koncie!-Prosimy-o-wsparcie...

Jak Najbardziej jestem ZA!!! Nieustannie kibicuję Saszcze :)

• 3 weeks later...
Posted

Taka szczęśliwa nasza Daissy w nowym domku :) Rozmawiałam ostatnio z Panią Anetką wszystko super :):):) Mała rozrabia ;) Rozpieszczona do granic możliwości jak reszta zwierzyńca ;)
Agusia a co u naszej Daffy ???

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Taka szczęśliwa nasza Daissy w nowym domku :) Rozmawiałam ostatnio z Panią Anetką wszystko super :):):) Mała rozrabia ;) Rozpieszczona do granic możliwości jak reszta zwierzyńca ;)
Agusia a co u naszej Daffy ???

Chyba Aga się nie obrazi, jak napiszę w jej imieniu, że u Daffy wszystko w jak najlepszym porządku. Jest zadowolona i szczęśliwa - Aga rozmawiała kilka dni temu telefonicznie z p. Januszem. Jesteśmy zaproszone w odwiedziny, chyba wreszcie w przyszłym tygodniu się wybierzemy. Wtedy dokładnie zdamy relację co u Daffuni. Jak miło zobaczyć Daisy na kolanach u własnego pancia. Obu suniom trafiły się super domki!!!

Posted

Gabi79 napisał(a):
Chyba Aga się nie obrazi, jak napiszę w jej imieniu, że u Daffy wszystko w jak najlepszym porządku. Jest zadowolona i szczęśliwa - Aga rozmawiała kilka dni temu telefonicznie z p. Januszem. Jesteśmy zaproszone w odwiedziny, chyba wreszcie w przyszłym tygodniu się wybierzemy. Wtedy dokładnie zdamy relację co u Daffuni. Jak miło zobaczyć Daisy na kolanach u własnego pancia. Obu suniom trafiły się super domki!!!

Super :) cyknijcie dziewczynki Duffy jakąś foteczkę ;)

Posted

Dziewczynki mają wspaniałe domki :multi::multi::multi:
Daffi śpi z Panią Ewunią w łózeczku, uwielbia jeździc z Państwem samochdem i rozmawia sobie ze swoim panem szczekając na niego:loveu::loveu::loveu:
Pan Janusz chciał nam to zaprezentowac, ale Daffi przy nas nie chciała;)