kaja69 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Zeby tak wszystkie watki miały takie szczęśliwe zakończenia :) i to w tak krotkim czasie :) powodzenia dziewczynki w nowych domkach:) i wielki ukłon dla Was Cioteczki :) Quote
Gabi79 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kochane cioteczki!!! Rozmawiałam telefonicznie z P. Januszem - nowym panciem Daffuni. Cała rodzina zachwycona sunią. Pan powiedział, że to jest już ICH pies i za nic jej nie oddadzą, że zadomowiła się już w 100%-ach. Ponad to serdecznie zapraszał mnie, by odwiedzić Daffunię. Podziękowałam za zaproszenie i obiecałam, że za kilka dni wpadniemy z Agusią w odwiedziny. Jestem taka szczęśliwa, że Daffunia ma takich cudownych właścicieli, gdyby wszystkie psiaki i kotki w potrzebie miały takie szczęście było by cudownie. Quote
diana79 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 wspaniałe wieści :) oby więcej takich domków dla psiaków :) Quote
Mysza2 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Bardzo się cieszę, Gabi to już nie będziesz się martwić mam nadzieję:) Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Gabi79']Kochane cioteczki!!! Rozmawiałam telefonicznie z P. Januszem - nowym panciem Daffuni. Cała rodzina zachwycona sunią. Pan powiedział, że to jest już ICH pies i za nic jej nie oddadzą, że zadomowiła się już w 100%-ach. Ponad to serdecznie zapraszał mnie, by odwiedzić Daffunię. Podziękowałam za zaproszenie i obiecałam, że za kilka dni wpadniemy z Agusią w odwiedziny. Jestem taka szczęśliwa, że Daffunia ma takich cudownych właścicieli, gdyby wszystkie psiaki i kotki w potrzebie miały takie szczęście było by cudownie.[/QUOTE] Ależ się cieszę :) Duffy to taki kochany psiak że to było pewne że skradnie serducha całej rodzinki :) Czekamy na relację z odwiedzin :) Quote
piescofajnyjest Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 huraaaaaaaaa:) czekamy ....a moze jakies zdjecia tez beda???? Quote
AgusiaP Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A ja rozmawiałam w piątek z Panią Anetką;) Nie mogłam sie wczesniej do niej dodzwonic, ponieważ zmieniła numer telefonu i powiadomiła mnie o tym właśnie piątek:lol: Jest wszystko ok Pani Anetka uważa, że Daissy przyniosła jej szczęscie. Są nią zachywyceni :multi::multi::multi: Daissy oczywiście ustawia Dolarka i kotka to ona jest górą w tym trójkąciku:cool3::evil_lol: Zadzwonie do Pani Anetki i poproszę, zeby jej syn wstawił nowe zdjęcia Daissy a jak pójdziemy do Daffi to zrobimy zdjęcia;) Tak bardzo się cieszę. że tak szybciutko znalazły taklie wspaniłe domki:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Gabi79 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Mysza2']Bardzo się cieszę, Gabi to już nie będziesz się martwić mam nadzieję:)[/QUOTE] Odetchnęłam z ulgą, chociaż od początku przeczuwałam, a nawet byłam pewna, że to jest wspaniały domek, że Państwo pokochają Daffunię, a ona ICH. Wspaniale, że obie sunie szczęśliwe!!!!!!!!!! Quote
Pyrdka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cioteczki proszę zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/223275-Wyrzucona-kr%C3%B3tko-przed-porodem.-Szczeniaczki-szukaj%C4%85-DS-lub-chocia%C5%BCby-DT.-POMOCY!!! Quote
Beatkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 To cieszę się z takiego przebiegu zdarzeń :):) Cudownie :):):) Quote
Mysza2 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 wpłynęło na konto dziewczynek 56 zł (II rata z bazarku Martika@Aischa) Na koncie dziewczynek jest 123,50 zł. Ja myślę, że obie są już bezpieczne i spokojnie można przelać na inną biedę. Cioteczki co Wy na to żeby wspomóc stareńką Onkę Saszkę http://www.dogomania.pl/threads/183579-SASZA-guz-na-podniebieniu-i-16z%C5%82-na-koncie!-Prosimy-o-wsparcie... Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Mysza2']wpłynęło na konto dziewczynek 56 zł (II rata z bazarku Martika@Aischa) Na koncie dziewczynek jest 123,50 zł. Ja myślę, że obie są już bezpieczne i spokojnie można przelać na inną biedę. Cioteczki co Wy na to żeby wspomóc stareńką Onkę Saszkę http://www.dogomania.pl/threads/183579-SASZA-guz-na-podniebieniu-i-16z%C5%82-na-koncie!-Prosimy-o-wsparcie... Jak Najbardziej jestem ZA!!! Nieustannie kibicuję Saszcze :) Quote
Mysza2 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 no to jak nikt nie oponuje to ja przelewam na konto Saszki, bo tam bieda:( Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Cioteczki Kochane, w imieniu swoim oraz Wspaniałej Saszki dziękuję za wsparcie finansowe. Pieniązki juz na koncie :) Staruszka będzie miała spokojny kolejny miesiąc. Quote
Martika&Aischa Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Na zdrowko kochana sunieczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Dostałam mmsa od Martiki ze zdjęciem :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Taka szczęśliwa nasza Daissy w nowym domku :) Rozmawiałam ostatnio z Panią Anetką wszystko super :):):) Mała rozrabia ;) Rozpieszczona do granic możliwości jak reszta zwierzyńca ;) Agusia a co u naszej Daffy ??? Quote
Gabi79 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Taka szczęśliwa nasza Daissy w nowym domku :) Rozmawiałam ostatnio z Panią Anetką wszystko super :):):) Mała rozrabia ;) Rozpieszczona do granic możliwości jak reszta zwierzyńca ;) Agusia a co u naszej Daffy ??? Chyba Aga się nie obrazi, jak napiszę w jej imieniu, że u Daffy wszystko w jak najlepszym porządku. Jest zadowolona i szczęśliwa - Aga rozmawiała kilka dni temu telefonicznie z p. Januszem. Jesteśmy zaproszone w odwiedziny, chyba wreszcie w przyszłym tygodniu się wybierzemy. Wtedy dokładnie zdamy relację co u Daffuni. Jak miło zobaczyć Daisy na kolanach u własnego pancia. Obu suniom trafiły się super domki!!! Quote
Martika&Aischa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Gabi79 napisał(a):Chyba Aga się nie obrazi, jak napiszę w jej imieniu, że u Daffy wszystko w jak najlepszym porządku. Jest zadowolona i szczęśliwa - Aga rozmawiała kilka dni temu telefonicznie z p. Januszem. Jesteśmy zaproszone w odwiedziny, chyba wreszcie w przyszłym tygodniu się wybierzemy. Wtedy dokładnie zdamy relację co u Daffuni. Jak miło zobaczyć Daisy na kolanach u własnego pancia. Obu suniom trafiły się super domki!!! Super :) cyknijcie dziewczynki Duffy jakąś foteczkę ;) Quote
piescofajnyjest Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 :) i rozpieszczac prosze do granic!!! Quote
Martika&Aischa Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Śliczne i kochane sunieczki :) za każdym razem jak wchodzę na ten wątek wiem że warto pomagać i szukać domków :) Moje słodkie dziewczynki:loveu: Quote
AgusiaP Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dziewczynki mają wspaniałe domki :multi::multi::multi: Daffi śpi z Panią Ewunią w łózeczku, uwielbia jeździc z Państwem samochdem i rozmawia sobie ze swoim panem szczekając na niego:loveu::loveu::loveu: Pan Janusz chciał nam to zaprezentowac, ale Daffi przy nas nie chciała;) Quote
Recommended Posts